Υλικό για την Προστασία της Επικαλυπτικής Υγρομόνωσης
και Υλικό Ανακλαστικής Θερμομόνωσης σε Ταράτσα

Δύο χρόνια μετά την αρχική επικοινωνία μας με έναν μηχανικό που μας είχε καλέσει για να του προτείνουμε λύσεις υγρομόνωσης για την ταράτσα 250 τ.μ. της πολυκατοικίας όπου διαμένει, τον πήραμε τηλέφωνο για να δούμε αν συνεχίζεται το ενδιαφέρον του σχετικά με αυτό το ζήτημα. Μας απάντησε ότι εδώ και ένα χρόνο, με τη συνεργασία ενός γνωστού τους πολιτικού μηχανικού, εφάρμοσαν ένα καλής ποιότητας ελαστομερές υλικό και έλυσαν το πρόβλημά τους. Δηλαδή, για κάποιους δικούς τους λόγους που δεν μας αφορούν, δεν προτίμησαν την οικονομική και οριστική λύση του εμποτισμού που τους είχαμε προτείνει.

Στην ερώτησή του αν συμφωνούμε με αυτή τη λύση που επέλεξαν, απαντήσαμε περιληπτικά τα όσα εξηγούμε αναλυτικά στη σελίδα Τα Πλεονεκτήματα του Εμποτισμού έναντι της Επικάλυψης στη Στεγανοποίηση Επιφανειών, δηλαδή ότι εκ των πραγμάτων αυτή η λύση δεν μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Του είπαμε, όμως, ότι, αν θέλουν, μπορούμε να αναλάβουμε τη συντήρηση της υπάρχουσαν υγρομόνωσης, καθώς επίσης και την ανακλαστική θερμομόνωση για δροσιά το καλοκαίρι και εξοικονόμηση ενέργειας τον χειμώνα.

Ο πελάτης ενδιαφέρθηκε για τις λύσεις που του προτείναμε και μας ζήτησε να του τις παρουσιάσουμε γραπτά, για να τις εισηγηθεί στη συνέλευση της πολυκατοικίας τους. Το κείμενο που του στείλαμε στη συνέχεια είναι το εξής:

Κύριε …,

Σε συνέχεια της πρόσφατης τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας ενημερώνουμε και γραπτά για αυτές τις δύο δυνατότητες που έχετε μετά την εφαρμογή του ελαστομερούς στεγανωτικού (υγρομονωτικού) υλικού που επιλέξατε ως λύση για την ταράτσα σας:

1. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ:
Η υδρόφοβη προστατευτική ρητίνη BETOCRYL, με ένα κόστος που δεν θα υπερβεί τα 5 ευρώ ανά τ.μ. (μαζί με τον ΦΠΑ), θα εξασφαλίσει διάρκεια ζωής πολλών ετών για το ελαστομερές που εφαρμόσατε. Τα πολύ καλά ελαστομερή της αγοράς έχουν μέγιστη διάρκεια ζωής γύρω στα 10 έτη. Τα συνήθη ελαστομερή που πωλούνται στα περισσότερα χρωματοπωλεία έχουν διάρκεια ζωής 2 με 3 έτη το πολύ. Με την εφαρμογή του BETOCRYL ο χρόνος ζωής του ελαστομερούς πολλαπλασιάζεται. Συνιστάται επαναληπτική εφαρμογή του BETOCRYL κάθε 3 έως 5 χρόνια, ανάλογα με το πόσο χρησιμοποιείται η ταράτσα για περπάτημα. Ισόβια εγγύηση παρέχεται, εφόσον το συνεργείο μας αναλάβει την αρχική εφαρμογή και τις επαναλήψεις: Περιοδικός Έλεγχος και Συντήρηση Έργων με Εγγύηση Εφ’ Όρου Ζωής.

2. ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ:
Πάνω από το ελαστομερές που εφαρμόσατε και πριν εφαρμοστεί το BETOCRYL, μπορείτε, αν θέλετε, να εφαρμόσετε την ανακλαστική βαφή ANTITHERM, είτε πάνω σε όλη την επιφάνεια της ταράτσας της πολυκατοικίας σας είτε μόνο πάνω από τα διαμερίσματα των ενοίκων που επιθυμούν να πληρώσουν για να έχουν δροσιά το καλοκαίρι και οικονομία στη θέρμανση το χειμώνα. Το κόστος αυτού του υλικού επίσης δεν θα υπερβεί τα 5 ευρώ ανά τ.μ. (μαζί με τον ΦΠΑ). Και σε αυτήν την περίπτωση, φυσικά, ισχύει η εγγύηση εφ’ όρου ζωής, εφόσον ανατεθεί η εφαρμογή στο συνεργείο μας και με την προϋπόθεση της περιοδικής επαναληπτικής εφαρμογής του τελικού προστατευτικού υλικού BETOCRYL.

Στον Τιμοκατάλογο Μονωτικών Υλικών WINWET μπορείτε να δείτε τις τιμές των υλικών αναλυτικά. Σημειώστε ότι τα υλικά μας καλύπτονται από την Εγγύηση Μέγιστου Κόστους Υλικών, που είναι μία καινοτομία της εταιρείας μας που εξασφαλίζει στους πελάτες μας ότι δεν θα έχουν υπέρβαση του προϋπολογισμένου κόστους.

Το κόστος της εφαρμογής των υλικών από το συνεργείο μας συνήθως δεν υπερβαίνει τα 5 ευρώ ανά τ.μ. (μαζί με τον ΦΠΑ). Για να δώσουμε ακριβή προσφορά, όμως, θα πρέπει να γίνει πρώτα μία δωρεάν αυτοψία από τον εργοδηγό μας.

Παρακαλούμε προωθήστε αυτό το μήνυμα σε κάθε ενδιαφερόμενο, και στον πολιτικό μηχανικό που ανέλαβε την εφαρμογή του ελαστομερούς υλικού, όπως μας είπατε.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

_______________________________________

Σημείωση: Αναλυτική παρουσίαση του θέματος της μόνωσης ταράτσας που έχει ήδη παλιά μόνωση θα βρείτε στη σελίδα:
Ταράτσες με υπάρχουσα επικαλυπτική μόνωση – υγρομόνωση & θερμομόνωση

Μοιράσου το στα social media