Επείγων Καθαρισμός Ξεχειλισμένου Απορροφητικού Βόθρου
και Καθαρισμός Φούσκας σε Ταβέρνα

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα δεχθήκαμε ένα επείγον τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη μίας ταβέρνας στην Εύβοια, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται για μία δουλειά στην Αθήνα τη στιγμή που τον ειδοποίησαν από την ταβέρνα του ότι ο βόθρος ξεχείλισε και μυρίζει, ενώ υπήρχαν πελάτες στο μαγαζί. Το πρόβλημα έπρεπε επειγόντως να λυθεί, επειδή η δυσοσμία και τα αηδιαστικό θέαμα των υπερχειλισμένων λυμάτων θα έδιωχνε τους πελάτες ακαριαία.

Έψαξε αμέσως με το κινητό του στο διαδίκτυο και βρήκε την εταιρεία μας. Του είπαμε ότι έχουμε λύση και ήρθε και αγόρασε άμεσα 4 δοχεία CHEM-FAT-BREAKER για να δώσει λύση στο πρόβλημά του το ίδιο βράδυ, μόλις θα γύριζε στο μαγαζί του. Παράλληλα, του δώσαμε και δύο μικρά δώρα: 2 μικρά δοχεία FACTOR HRCF για τον ίδιο και για τον φίλο του και συνάδελφό του που τον συνόδευε, για να τα δοκιμάσουν και οι δύο στις ταβέρνες τους, και συγκεκριμένα στις φούσκες εξαερισμού, όπου υπάρχει έντονο πρόβλημα με τα συσσωρευόμενα λίπη, αλλά και σε όλο το μαγαζί τους. Μαζί με τα δύο δοχεία τούς δώσαμε και τα απαραίτητα βοηθητικά σύνεργα καθαρισμού.

Στη συνέχεια, στείλαμε στον πελάτη το εξής μήνυμα με email, για να το λάβει στο κινητό του και να ακολουθήσει τις οδηγίες μας:

Κύριε ,

Σε συνέχεια της σημερινής συνάντησής μας, επιβεβαιώνουμε πιο κάτω τα όσα είπαμε και προσθέτουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης:

 1. CHEM-FAT-BREAKER
  1. Απόψε ρίξτε 2,5 δοχεία στο φρεάτιο, για να καταλήξουν στον βόθρο σας. Έτσι, θα καθαρίσει και το φρεάτιο και ο σωλήνας μέχρι τον βόθρο από τα λίπη και θα πάψει και η δυσοσμία στο φρεάτιο, αν υπάρχει δυσοσμία εκεί.
  2. Για την άμεση αντιμετώπιση της δυσοσμίας μπορείτε επίσης να ρίξετε μικρή ποσότητα υλικού απευθείας επάνω στα υπερχειλισμένα λύματα.
  3. Μιλήστε αύριο το πρωί με τον τεχνικό μας, για να σας δώσει οδηγίες για τη χρήση του υλικού στον βόθρο σας.
  4. Μπορεί να χρειαστεί να καλέσετε βυτίο, επειδή δεν είναι τόσο άμεσο το υλικό που να σταματήσει το ξεχείλισμα του βόθρου ακαριαία. Συζητήστε το αυτό με τον τεχνικό μας αύριο.
  5. Εκείνος θα σας πει και αν θα χρειαστείτε ακόμα 2 δοχεία ή όχι.
  6. Αποκλείεται να αποτύχει το εγχείρημα, όμως δεν ξέρουμε ακριβώς πόσο γρήγορα θα ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του βόθρου.
  7. Αφού ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του βόθρου, θα ακολουθήσετε το πρόγραμμα συντήρησης που θα σας υποδείξει ο τεχνικός μας, ώστε να μην έχετε ποτέ ξανά πρόβλημα με τον βόθρο σας.
 2. FACTOR HRCF
  1. Αφού κάνετε τις δοκιμές σας και διαπιστώσετε τη δραστικότητα των υλικών, προτείνουμε να παραγγείλετε 2 δοχεία των 20 λίτρων, ένα για το κάθε μαγαζί, εσείς και ο φίλος σας.
  2. Τιμή δοχείου: 119€ + ΦΠΑ
  3. Τονίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται με πολύ μεγάλη αραίωση, όπως γράφει στη σελίδα FACTOR HRCF. Είναι δηλαδή πολύ οικονομικό.
  4. Στα δύσκολα σημεία με πολλά καμένα λίπη το χρησιμοποιείτε χωρίς αραίωση.
  5. Αφήνετέ το 1-2 λεπτά να δράσει.
  6. Σε ζεστή επιφάνεια δρα καλύτερα, όχι όμως σε ζεματιστή επιφάνεια, εκεί εξατμιζεται πριν προλάβει να δράσει.
  7. Μία άλλη χρήση του είναι η άμεση αντιμετώπιση της δυσοσμίας, καθώς το υλικό έχει και απολυμαντική δράση. Δοκιμάστε το, για παράδειγμα, στα υπερχειλισμένα λύματα του βόθρου σας και θα διαπιστώσετε την αμεσότητα της αποσμητικής δράσης του.
 3. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:
  Μπορείτε να δείτε τη σελίδα: Χώροι Μαζικής Εστίασης.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media