ΕΥΔΑΠ: Μείωση του κόστους ενέργειας στις εγκαταστάσεις σας

Μετά από ζήτηση της Υπηρεσίας Ενέργειας της ΕΥΔΑΠ αποστείλαμε την εξής επιστολή μέσω email τον Ιανουάριο του 2014:

Κύριοι,

Σε συνέχεια της πρόσφατης τηλεφωνικής επικοινωνίας μας σχετικά με διάφορα ζητήματα εξοικονόμησης ενέργειας στις εγκαταστάσεις σας, αναφέρουμε τα εξής:

 1. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ:
  Θα επικοινωνήσουν σύντομα μαζί σας οι αρμόδιοι συνεργάτες μας για διάφορες λύσεις, μεταξύ των οποίων είναι το Micro Grid Metering, το  Smart Metering και το Σύστημα Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας STS.
 2. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΑΣ:
  Θα σας καλέσει ο αρμόδιος συνεργάτης μας ενεργειακός επιθεωρητής, που θα αναλάβει και τη συμμετοχή μας στο σχετικό διαγωνισμό που έχετε προκηρύξει.
 3. ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΡΜΑΡΟΥ:
  Κάτι που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλα τα κτίρια, είναι τα θερμαντικά σώματα μαρμάρου MARCALOR, που μπορούν να μειώσουν το κόστος της θέρμανσης των κτιρίων σας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η απόσβεση της επένδυσης θα είναι πολύ σύντομη. Πρόκειται για ελληνική ευρεσιτεχνία, που έχει βγει εδώ και λίγο μόνο καιρό στην αγορά και πρόκειται να κατακλύσει σύντομα την παγκόσμια αγορά λόγω των πολύ σημαντικών οικονομικών αλλά και ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρει.
 4. ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΘΗΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΨΥΧΡΗ ΣΥΝΤΗΞΗ:
  Δείτε τη σελίδα Ψυχρή Σύντηξη, η Λύση στο Ενεργειακό Πρόβλημα του Πλανήτη (Cold Fusion).
  Σύντομα θα αρχίσουν εφαρμογές αυτής της επίσης ελληνικής τεχνολογίας. Η ΕΥΔΑΠ σίγουρα μπορεί να ωφεληθεί πολύ και αυτή όπως και όλος ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας.
 5. ΕΠΙΚΑΘΙΣΕΙΣ ΑΛΑΤΩΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ:
  Κάτι που είναι πολύ σημαντικό, αλλά σπάνια του δίνεται η απαραίτητη προσοχή είναι η σπατάλη ενέργειας σε λέβητες, ψυκτικά μηχανήματα, condensers, εναλλάκτες θερμότητας κτλ. εξαιτίας των επικαθίσεων αλάτων. Δείτε μία πολύ ενδιαφέρουσα και απλή λύση σε αυτό το ζήτημα:
  CARAVIA BEACH, Ξενοδοχείο, Κως – Αφαίρεση Σκουριάς & Εξοικονόμηση Καυσίμων

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media