Οι Τεχνικές Προτάσεις μας για τις Αγροτικές Καλλιέργειες

Καινοτόμες και Οικολογικές Λύσεις για Μείωση των Δαπανών,
Απλούστευση Διαδικασιών και Αύξηση και Βελτίωση της Παραγωγής

Κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης που είχαμε με έναν αρχιτέκτονα σχετικά με διάφορα θέματα που αφορούσαν κάποια έργα που έχει αναλάβει, του αναφέραμε μεταξύ άλλων και την τεχνολογία AQUACARE, για την απολύμανση του νερού με ιονισμό, με ιόντα χαλκού και αργύρου, και με οξυγόνωση. Πάνω στη συζήτηση αναφέραμε ότι η ίδια αυτή τεχνολογία εφαρμόζεται και στις αγροτικές καλλιέργειες.

Τότε, μας είπε ότι τον ενδιαφέρει πολύ και αυτό, επειδή έχει αρκετά κτήματα που καλλιεργεί. Του υποσχεθήκαμε ότι θα του στείλουμε μία αναλυτική ενημέρωση για όλες τις τεχνικές προτάσεις μας που θα μπορούσαν να τον ενδιαφέρουν για τα κτήματά του. Πράγματι, σύντομα του στείλαμε το πιο κάτω μήνυμα με email:

Κύριε …,

Σας στέλνω μία σύντομη ενημέρωση για τις τεχνικές προτάσεις μας για τις αγροτικές καλλιέργειές σας, όπως είπαμε στη συνάντησή μας.

Στην ενότητα Γεωργία – Εξοπλισμός, Ολοκληρωμένες Μονάδες Παραγωγής, Α’ Ύλες & Αναλώσιμα αναφέρονται όλες σχεδόν οι προτάσεις μας για τον κλάδο της γεωργίας.

Από τα θέματα αυτής της ενότητας, εκείνα που ενδιαφέρουν λίγο έως πολύ όλους τους καλλιεργητές είναι τα εξής:

Δύο θέματα που ενδιαφέρουν όσους έχουν λιμνοδεξαμενή άρδευσης ή θερμοκήπιο:

Τα επόμενα θέματα απαιτούν σημαντική επένδυση για να υλοποιηθούν και στη συνέχεια να προωθηθούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό:

Μοιράσου το στα social media