AGROCARE – η Λύση για τις Ασθένειες των Φυτών
και την Άλγη της Ελαφρόπετρας σε Υδροπονικές Καλλιέργειες

Το πιο κάτω κείμενο εστάλη ως απάντηση σε υδροπονικό καλλιεργητή που βρέθηκε στη σελίδα AGROCARE καθώς αναζητούσε λύση στα σοβαρά προβλήματα ασθενειών και άλγης που αντιμετωπίζει στην υδροπονική καλλιέργειά του, με αποτέλεσμα τα φυτά να μην αναπτύσσονται επαρκώς και η παραγωγή του να είναι πενιχρή:

Κύριε … ,

Σε συνέχεια της πρόσφατης τηλεφωνικής επικοινωνίας μας επιβεβαιώνω πιο κάτω τα όσα είπαμε και προσθέτω κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα αυξήσουν την παραγωγή σας, θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγιά σας:

 1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΙΟΝΤΩΝ ΧΑΛΚΟΥ AGROCARE ΣΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ:
  1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:
   Έχουμε τα εξής δεδομένα που μας αναφέρατε:

   1. Έχετε δεξαμενές των 30 κυβικών.
   2. Έχετε πολλές αρρώστιες στα φυτά σας.
   3. Οι ασθένειες και η άλγη της ελαφρόπετρας που χρησιμοποιείται στην υδροπονία δεν σας αφήνουν να βγάλετε αρκετή παραγωγή.
   4. Απαγορεύονται τα χαλκούχα σκευάσματα, επειδή ειδικά στην υδροπονία δημιουργούν τοξικότητα.
  2. Η ΛΥΣΗ:
   Με βάση αυτά τα δεδομένα φαίνεται πως το σύστημά μας AGROCARE είναι η μοναδική λύση, επειδή:

   1. Θα εμπλουτίσει με ιόντα χαλκού το νερό της άρδευσης, προστατεύοντας έτσι τις ασθένειες του ριζικού συστήματος. Θα εγκατασταθεί ένας θάλαμος με ιόντα χαλκού σε διάταξη ανακυκλοφορίας στις δεξαμενές, ώστε να εξασφαλιστεί επαρκής συγκέντρωση ιόντων χαλκού.
   2. Τα ιόντα χαλκού που θα προστίθενται στο νερό θα είναι σε αμελητέα ποσότητα λίγων ppm και δεν προξενούν τοξικότητα όπως τα χαλκούχα σκευάσματα.
   3. Επιπλέον, το κόστος παραγωγής τους είναι πρακτικά μηδέν (τα ηλεκτρόδια διαρκούν για αρκετά χρόνια), ενώ τα χαλκούχα σκευάσματα κοστίζουν ακριβά.
   4. Θα προσαρμοστεί ένας ακόμα θάλαμος ηλεκτροδίων χαλκού στην επιστροφή της ανακυκλοφορίας του ψεκαστικού μηχανήματός σας. Έτσι, θα εξασφαλιστεί αυτό που λέγεται ηλεκτροστατικός ψεκασμός, που έχει πολλά και σημαντικά οφέλη. Δείτε σχετικά τη σελίδα:
    AGROCARE, Πλεονεκτήματα και Οφέλη.
   5. Τα ιόντα του χαλκού έχουν και αλγοκτόνο δράση. Αυτό σημαίνει ότι ηάλγη που αναπτύσσεται στην ελαφρόπετρα θα εξαλειφθεί και θα πάψει να “πνίγει” τα φυτά στερώντας τους το οξυγόνο που χρειάζονται για να αναπτυχθούν.
  3. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
   1. Το κόστος του συστήματος με ένα θάλαμο ηλεκτροδίων είναι …€ + ΦΠΑ. Αν χρειαστείτε και δεύτερο θάλαμο αργότερα, θα χρεωθεί έξτρα.
   2. Τα μισά χρήματα θα πρέπει να πληρωθούν με την παράδοση και τα άλλα μισά να μας πείτε εσείς πότε θα έχετε τη δυνατότητα να τα πληρώσετε.
 2. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ:
  Στη σελίδα: Γεωργία – Εξοπλισμός, Ολοκληρωμένες Μονάδες Παραγωγής, Α’ Ύλες & Αναλώσιμα θα βρείτε αρκετές ακόμα τεχνικές προτάσεις μας που προσφέρουν σημαντικά οφέλη, ποιοτικά και οικονομικά.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις καλλιέργειές σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

_____________________________________

Σημείωση: Δείτε επίσης τη σελίδα: MAX GROW & OXONE, Θεραπεία Προβλημάτων με Μικρόβια, Άλατα και Άλγη σε Θερμοκήπιο με Υδροπονία Ντομάτας με Πετροβάμβακα

Μοιράσου το στα social media