Μετρό, Τρόλει & Τράμ

Εξοικονόμηση Ηλεκτρικής Ενέργειας και άλλες Τεχνικές Προτάσεις μας

Τον Φεβρουάριο του 2014 αποστείλαμε το πιο κάτω μήνυμα μέσω email στην εταιρεία ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., στην οποία περιλαμβάνονται ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος Αθηνών Πειραιώς (Η.Σ.Α.Π), η Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας (Α.Μ.Ε.Λ), και η ΤΡΑΜ Α.Ε. Επίσης, την ίδια επιστολή αποστείλαμε στην εταιρεία ΟΣΥ Α.Ε., που έχει απορροφήσει τον πρώτην ΗΛΠΑΠ (τρόλεϊ).

Υπόψη Τεχνικής Διεύθυνσης

Κύριοι,

Σας στέλνουμε αυτή τη σύντομη παρουσίαση των τεχνικών προτάσεων της εταρείας μας που κρίνουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν, με την παράκληση να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτό που θα μας ενδιέφερε κυρίως είναι να εξετάσουμε μαζί τη δυνατότητα εφαρμογής του πρωτοποριακού Συστήματος Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας STS στα τρόλεϊ, στα τραμ και στο μετρό. Η εξοικονόμηση που μπορούμε να πετύχουμε είναι περίπου 15% και είναι πρόσθετη στην εξοικονόμηση που μπορεί να έχετε πετύχει ήδη με άλλες μεθόδους, όπως π.χ. η διόρθωση του συνημιτόνου.

Επιπλέον, αυτό το σύστημα εξομαλύνει διάφορα χαρακτηριστικά του ρεύματος και έτσι μειώνει τις φθορές των κινητήρων και το κόστος συντήρησής τους, ενώ παράλληλα επιμηκύνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής τους.

Τέλος, μπορείτε, αν θέλετε, να δείτε και τις πιο κάτω σελίδες, όπου θα βρείτε κάποιες ακόμα τεχνικές προτάσεις μας που θα σας ενδιαφέρουν:

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό και τα οχήματά σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεων, του εξοπλισμού και των οχημάτων σας.

Μοιράσου το στα social media