Λόγω ξαφνικού θανάτου του ιδιοκτήτη, η οικογένειά του πουλάει τον ξενώνα μαζί με μία αρκετά μεγάλη έκταση κατάλληλη για μελλοντικές επεκτάσεις στην τιμή του 1.600.000€ αντί των 2.500.000€ που είναι η πραγματική του αξία. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2005 και ολοκληρώθηκε το 2008.

Η κατασκευή έχει προδιαγραφές ξενοδοχείου 5 αστέρων, αν και επισήμως έχει δηλωθεί ως 3 αστέρων. Με τη δημιουργία πισίνας και spa και μερικές ακόμα μικρές επεμβάσεις μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μία υπερπολυτελή τουριστική μονάδα 5 αστέρων, επειδή διαθέτει σπάνια υποδομή για τα ελληνικά δεδομένα.

Η υποδομή του ξενοδοχείου είναι τέτοια ώστε να μπορεί, με τις κατάλληλες επεμβάσεις, να μπει σε διεθνείς καταλόγους πολυτελών μικρών ξενοδοχείων, όπως είναι για παράδειγμα τα Small Luxury Hotels και τα Boutique Hotels. Έτσι, τα δωμάτια και οι σουίτες του θα μπορούν να διατίθενται με πολύ υψηλό μίσθωμα.

Οι πέτρινοι τοίχοι έχουν πάχος 60cm, που εξασφαλίζει δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη το χειμώνα. Τα έπιπλα, οι πόρτες, τα παράθυρα από ξύλο είναι άριστης κατασκευής, ιδιαίτερα καλής ποιότητας που πολύ δύσκολα τα συναντάμε σε ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα.

Ο ξενώνας διαθέτει 5 ευρύχωρα δωμάτια στο ισόγειο και 5 σουίτες δύο επιπέδων με εσωτερική σκάλα στον όροφο, με υπέροχη πανοραμική θέα. Τα δωμάτια έχουν πολυτελέστατη διακόσμηση, με τζάκι, χειροποίητα έπιπλα, φωτιστικά, χαλιά, δορυφορική τηλεόραση, hi-fi κτλ. και είναι εξοπλισμένα με προϊόντα της COCOMAT.

Οι εξωτερικοί χώροι δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμα, υπάρχουν όμως αρκετά στρέμματα διαθέσιμα προς διαμόρφωση ή μελλοντικές επεκτάσεις του ξενώνα. (Τα στρέμματα αυτά, που προς το παρόν καλλιεργούνται, ανήκουν στην οικογένεια και δεν συμπεριλαμβάνονται στην πιο πάνω τιμή.)

Για φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου το στα social media