Το Βιβλίο των Ονείρων
Μία απλή μέθοδος για αβίαστη χαρά,
αισιοδοξία, αφοβία και αφθονία.

Ο πνευματικός σπόρος του ερώτα.

«Καθώς θα κάνουμε έρωτα εμείς οι άντρες της Γης με τις γυναίκες, θα τις δονούμε και θα τους μεταφέρουμε συνειδητά μαζί με το φυσικό μας σπέρμα και τον πνευματικό σπόρο της Αγάπης, της χαράς, της δημιουργικότητας, της συντροφικότητας, της ευγνωμοσύνης και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ο έρωτας θα γίνει έτσι για όλους μας, άντρες και γυναίκες, η πηγή της έμπνευσης που θα ενεργοποιεί όλα τα θετικά αισθήματα και έργα μας. Στον έρωτα θα βασιστεί, με άλλα λόγια, η συνειδητή μεταμόρφωση της ανθρωπότητας. Ο έρωτας, δηλαδή, θα αποτελέσει για όλους εμάς το βασικό εργαλείο για τη μεταμόρφωσή μας.

«Αυτό θέλω να γίνει, ώστε να συμβαίνει η θεραπεία των παλιών δεινών γλυκά, φυσικά και αβίαστα, παρακινημένη και πλαισιωμένη πάντα από τη διαρκή χαρά και έμπνευση του έρωτα, που θα ανανεώνεται καθημερινά, καθώς όλοι οι άνθρωποι θα φροντίζουμε και δεν θα παραλείπουμε να κάνουμε έρωτα ανελλιπώς κάθε μέρα, έχοντας αναγνωρίσει σε αυτόν την απίστευτη μεταμορφωτική του δύναμη που αλλάζει μέρα με τη μέρα προς το καλύτερο τις ζωές μας και ολόκληρο τον κόσμο.

«Θέλω, λοιπόν, να μάθουμε εμείς οι άντρες να κάνουμε οικονομία, όσο γίνεται, στο φυσικό μας σπέρμα, για να έχουμε δυνάμεις ώστε να δονούμε τις γυναίκες μας καθημερινά όσο περισσότερες φορές και ώρες γίνεται. Και όχι μόνο γι’ αυτό το λόγο, αλλά και για να μάθουμε να έχουμε ως κύριο κίνητρο και στόχο μας στον έρωτα τη δόνηση και τη σπορά της χαράς για τη ζωή μέσα στη γυναίκα και όχι την ατομική απόλαυσή μας.

«Επειδή θα γνωρίζουμε καλά ότι η κοινωνία, μόνο όταν στηρίζεται σε γυναίκες δονημένες και ερωτικά χορτάτες, μπορεί να είναι υγιής, να ανθίζει και να γεμίζει τα κύτταρά της, τους ανθρώπους, με χαρά, αισιοδοξία, Αγάπη και ορμή για ενεργό συμμετοχή στη ζωή. Η κοινωνία των ανθρώπων μπορεί να γίνει ένας επίγειος παράδεισος, μόνο αν εμείς οι άντρες μάθουμε να φροντίζουμε τις γυναίκες μας, ώστε αυτές να ανθίζουν και να γεμίζουν με έμπνευση και ιδέες μεταμορφωτικές, διαθέσιμες για εγκάρδια κυοφορία και υλοποίηση από τη μαγική τους μήτρα.

«Αυτό θέλω να κατανοήσουμε βαθιά εμείς οι άντρες και να το θυμόμαστε κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή, ώστε να είναι αυτό ο ένας και μοναδικός γνώμονας της κάθε σκέψης, της κάθε πράξης και της κάθε επιλογής μας. Αυτό μόνο και τίποτε άλλο να μη μας ενδιαφέρει, γνωρίζοντας πως από αυτό γεννιούνται όλα τα άλλα αγαθά που ποθούμε στη ζωή μας».

Μοιράσου το στα social media