Το Βιβλίο των Ονείρων
Μία απλή μέθοδος για αβίαστη χαρά,
αισιοδοξία, αφοβία και αφθονία.

Παγκόσμια αφθονία και ανθρώπινα δικαιώματα.

Η ίδια οικονομική και πνευματική αφθονία θέλω να επέλθει σε όλες τις επιχειρήσεις της ανθρωπότητας. Είμαι βέβαιος ότι όλες θα ευημερούν και θα αναπτύσσονται, ο τζίρος και τα κέρδη τους θα αυξάνονται από χρόνο σε χρόνο και το χρήμα θα ρέει πάντα άφθονο στους επιχειρηματίες, στα στελέχη και σε όλο το προσωπικό τους, ώστε να τους επαρκεί για να καλύπτουν όλες τις βασικές ανάγκες τους και, επιπλέον, να εκπληρώνουν τα μεγάλα όνειρά τους.

Η ίδια ευημερία και νοοτροπία της αφθονίας θέλω να περάσει και σε όλους τους οργανισμούς κάθε είδους και στο δημόσιο τομέα όλων των χωρών του πλανήτη. Θα υπάρχει πάντα επάρκεια χρήματος σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, ώστε να καλύπτονται άμεσα και αγόγγυστα όλες οι ανάγκες για δημόσια έργα, για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, για τη δημόσια υγεία, τη μόρφωση, τον αθλητισμό και όλα όσα χρειάζεται η παγκόσμια κοινότητα για να ευημερεί.

Έτσι, όλα τα διεθνώς αναγνωρισμένα ως ανθρώπινα δικαιώματα θα κατοχυρώνονται και συστηματικά θα προστατεύονται για όλους τους κατοίκους αυτού του πλανήτη, χωρίς καμία εξαίρεση για καμία γεωγραφική περιοχή ή φυλή ή κοινωνική μειονότητα οποιουδήποτε είδους. Η φτώχεια θα εξαλειφθεί εντελώς. Όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι όχι μόνο θα έχουμε άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα βασικά αγαθά για μία αξιοπρεπή επιβίωση αλλά θα έχουμε και τη δυνατότητα για εκπλήρωση ακόμα και των πιο τρελών προσδοκιών μας, που προφανώς θα έχουν πάψει να θεωρούνται πια τρελές, αφού η δυνατότητα εκπλήρωσής τους θα θεωρείται πλέον ως κεκτημένο και αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα για κάθε κάτοικο του πλανήτη.

Είμαι βέβαιος ότι αυτή θα είναι η εξέλιξή μας, και μάλιστα πολύ πιο σύντομα από όσο μπορεί να ελπίζει ακόμα και ο πιο αισιόδοξος από εμάς.

Μοιράσου το στα social media