Το Βιβλίο των Ονείρων

Μία απλή μέθοδος για αβίαστη χαρά,
αισιοδοξία, αφοβία και αφθονία.

Συνειδητές επιλογές για το καλό μας.

Θέλω να είμαι συνειδητός στις επιλογές μου κάθε στιγμή. Θα επιλέγω να κάνω πάντα εκείνο που υπηρετεί καλύτερα το σώμα μου, το πνεύμα μου και την εκπλήρωση των ονείρων μου. Θα απέχω από όσα με κρατούν δέσμιο στις συνήθειές μου και με κάνουν να πιστεύω την πνευματική πλάνη που ισχυρίζεται ότι θα παραμείνω στάσιμος για μια ζωή στην τωρινή ανελεύθερη κατάσταση του πνεύματός μου.

Θα διατηρώ, έτσι, πάντα το σώμα μου ελαφρύ και υγιές, το πνεύμα μου διαυγές, την καρδιά μου γεμάτη Αγάπη και ενδιαφέρον για τους άλλους, ώστε να έχω την αβίαστη αμεσότητα που χρειάζεται για να γεμίζω το χρόνο μου με πράξεις ανιδιοτελούς υπηρεσίας και να τρέφω όμορφα συναισθήματα προς τον εαυτό μου, προς τους άλλους και προς τα έργα μου.

Θα σέβομαι τον εαυτό μου και θα φροντίζω να του παρέχω τη σωστή ποσότητα και ποιότητα υλικής και πνευματικής τροφής και στον κατάλληλο τόπο και χρόνο, ώστε να παραμένει πάντα ασύνδετος, ασύναπτος και αταύτιστος με το βαρύ και άγονο πηχτό και ανελαστικό κόσμο των υπέρμετρων επιθυμιών, ώστε να είναι πάντα καλά, ευδιάθετος και ανάλαφρος.

Είμαι βέβαιος ότι θα μάθουμε όλοι να εκτιμούμε και να σεβόμαστε το δώρο της ζωής, που είναι το υπέρτατο όλων των δώρων, αφού είναι προφανές ότι η ζωή εμπερικλείει κάθε άλλο δώρο που μας χαρίζει η Ύπαρξή μας. Χωρίς το δώρο της ζωής δε θα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τίποτα απολύτως. Αυτό θα γίνει βαθιά συνείδηση μέσα μας και θα μας οδηγήσει στην άμεση και συνειδητή επιλογή να αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε στιγμή της ζωής μας.

Έτσι, όλοι οι άνθρωποι θα μάθουμε να είμαστε συνειδητοί στις επιλογές μας κάθε στιγμή και να κάνουμε πάντα εκείνο που υπηρετεί καλύτερα το σώμα μας, το πνεύμα μας και την εκπλήρωση των ονείρων μας. Θα επιδιώκουμε καθημερινά και αβίαστα να διατηρούμε συνεχή πνευματική επαφή με τις πιο τρελές μας προσδοκίες, καθώς θα διψάμε για αυτήν την επαφή και θα την αποζητούμε διαρκώς. Θα θεωρούμε όλες ανεξαιρέτως τις προσδοκίες μας ως άμεσα πραγματοποιήσιμες και θα επιλέγουμε συνειδητά να τις υπηρετούμε σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Με άλλα λόγια, θα αναλάβουμε υπεύθυνα τους εαυτούς μας με Αγάπη και ευσπλαχνία και θα τους φροντίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να είναι πάντα καλά και να απολαμβάνουν το ταξίδι προς την εκπλήρωση των ονείρων τους λεπτό προς λεπτό. Το ομαδικό και συντροφικό ταξίδι μας προς τον κοινό στόχο θα γίνει έτσι από μόνο του ένα μαγευτικό όνειρο που θα το βιώνουμε διαρκώς και αδιαλείπτως, διαποτισμένο από το γλυκύτατο νέκταρ της βεβαιότητας για την εκπλήρωση όλων των ονείρων μας, ακόμα και των πιο τρελών προσδοκιών μας.

Μοιράσου το στα social media