Το Βιβλίο των Ονείρων

Μία απλή μέθοδος για αβίαστη χαρά,
αισιοδοξία, αφοβία και αφθονία.

Ύπνος με ευλογημένα όνειρα.

Όταν κοιμάμαι, θέλω να βλέπω όνειρα γαλήνια, ευτυχισμένα, όπου όλα θα ρέουν απρόσκοπτα και όλοι θα νιώθουν όμορφα όσοι θα συμμετέχουν σε αυτά. Στον ύπνο μου θα μάθω να επικοινωνώ συνειδητά και ηθελημένα με Αγίους, με αγγέλους, με το Θεό. Η γνώση θα μεταφέρεται αυτούσια σε μένα ενώ θα κοιμάμαι και μετά όταν ξυπνώ θα τη θυμάμαι, για να την καταγράφω αυτολεξεί και να διαλογίζομαι σε αυτήν, ώστε να γίνεται μόνιμο βίωμα για όλα τα κύτταρά μου και να τη μεταδίδω στη συνέχεια στους αγαπημένους μου αδελφούς και αδελφές.

Η ηρεμία και η στωικότητά μου κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μου εξασφαλίζει έναν ύπνο ήσυχο, απαλλαγμένο από φόβους και αγωνίες. Ο εγκέφαλός μου, έτσι, θα είναι αδειανός από σκοτούρες, ευρύχωρος και ανοικτός κατά τη διάρκεια του ύπνου, ώστε να συλλαμβάνει όμορφες και διδακτικές εικόνες που θα του μεταδίδει η άχρονη και απέραντη Ύπαρξή μου. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξάνεται κάθε νύκτα ο βαθμός της αφθονίας και της ευδαιμονίας που θα εμπεριέχονται μέσα στο σώμα και στο νου μου και θα ανοίγει η καρδιά μου, καθώς θα έχει γεμίσει με την Αγάπη της Ύπαρξής μου για όλο τον κόσμο.

Γνωρίζω με βεβαιότητα πως ολόκληρη η ανθρωπότητα θα απολαμβάνει πολύ σύντομα κάθε νύκτα έναν ύπνο πραγματικά αναζωογονητικό, γεμάτο όνειρα ευλογημένα από την ενιαία Ύπαρξή μας. Η χαρά και η γνώση που θα λαμβάνουμε όλοι μας καθώς θα κοιμόμαστε θα αλλάζει μέρα με τη μέρα τον τρόπο ζωής και τον τρόπο σκέψης μας. Οι μεταξύ μας σχέσεις θα αναβαθμιστούν σε σχέσεις συντροφικότητας και αλληλεγγύης, καθώς θα μας αποκαλύπτει η Ύπαρξή μας κάθε βράδυ στα όνειρά μας την ενότητα των μορφών της, που είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Έτσι, μέσα από αυτή τη διαδικασία υπνοθεραπείας και εκπαίδευσης, έννοιες που τώρα μας φαίνονται ξένες και ασύλληπτες, όπως είναι η ενότητα, η συντροφικότητα και η αδελφοσύνη, θα μεταβληθούν στις συνειδήσεις μας σε αξιώματα αναμφισβήτητα που θα αποτελούν τον κορμό και τον πυρήνα κάθε συλλογισμού μας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μοιράσου το στα social media