Το Βιβλίο των Ονείρων

Μία απλή μέθοδος για αβίαστη χαρά,
αισιοδοξία, αφοβία και αφθονία.

Μακροζωία και ευεξία.

Έχω αποφασίσει να ζήσω ακόμα 100 χρόνια τουλάχιστον, και αυτό θα ανανεώνεται κάθε χρόνο, δηλαδή θα βρίσκομαι πάντα τουλάχιστον 100 χρόνια μακριά από την ημέρα που θα πεθάνω. Με άλλα λόγια, θέλω να ζήσω για πάντα, ή τουλάχιστον όσο θέλω εγώ, με το ίδιο όμορφο και υγιές σώμα και τον ίδιο αγέραστο νου, τις ίδιες αισιόδοξες σκέψεις και τα ίδια ανθηρά συναισθήματα. Θα ισχύουν δε όλα αυτά και για τη γυναίκα μου και για όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους, ώστε να ζήσουμε μαζί αυτήν την ατελείωτη ευλογημένη αφθονία και χαρά.

Όλοι οι άνθρωποι θα φτάσουμε στο σημείο να ορίζουμε εξολοκλήρου τη διάρκεια και την ποιότητα της επίγειας ζωής μας. Θα μας δοθεί από την Ύπαρξή μας αυτή η δυνατότητα, επειδή πολύ απλά θα το θελήσουμε και θα πιστέψουμε ότι αυτό είναι εφικτό.

Ως δημιουργοί του κόσμου μας που είμαστε, θα αιτηθούμε στην Ύπαρξή μας και εκείνη θα μας δώσει το δικαίωμα να διοικούμε εμείς τη ζωή μας απόλυτα. Ο λόγος για τον οποίο θα θέλουμε όλοι να ζούμε υγιείς για πάρα πολλά χρόνια, θα είναι επειδή όλοι θα έχουμε τον ίδιο ζήλο για το κοινό καλό και θα θέλουμε να έχουμε στη διάθεσή μας όλο το χρόνο και όλα τα υλικά και πνευματικά μέσα που απαιτούνται για την εκπλήρωση των πιο τρελών προσδοκιών μας, που όλες θα σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το κοινό καλό και την παγκόσμια ευημερία.

Έτσι, θα μας δοθεί από το Θεό, δηλαδή από την κοινή Ύπαρξή μας, η χαρά της ολοκλήρωσης των έργων μας και της απόλαυσης των καρπών τους, που δεν θα είναι άλλοι από τα αισθήματα συντροφικότητας, ενεργού συμμετοχής και Αγάπης του ενός για τον άλλο μέσα σε έναν κόσμο αφθονίας που μας τα παρέχει όλα απλόχερα.

Η μακροζωία και η διαρκής ευεξία θα γίνουν έτσι αναπόσπαστο χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης για όλες τις επόμενες γενεές.

Μοιράσου το στα social media