Το Βιβλίο των Ονείρων

Μία απλή μέθοδος για αβίαστη χαρά,
αισιοδοξία, αφοβία και αφθονία.

Ανιδιοτελής υπηρεσία μεταξύ των δύο φύλων.

Το ίδιο ισχύει και για την επαφή μου με τη γυναίκα. Θέλω να θυμάμαι ότι κάθε άγγιγμα του σώματός της σκοπό του έχει τη μετάδοση υγείας, χαράς και ψυχικής γαλήνης προς αυτήν. Θα θυμάμαι ότι από τη φύση μου, ως άνδρας, είμαι ένας θεραπευτής του σώματος και του νου των γυναικών και με αυτήν την ιδιότητα πάντα θα τις πλησιάζω συνειδητά.

Θέλω να θυμάμαι ότι η πηγή της χαράς είναι βαθιά μέσα μου, στο κέντρο του εαυτού μου, στον πυρήνα της Ύπαρξής μου και να θυμάμαι την πληρότητα που μου προσφέρει αυτό το αιώνιο γεγονός. Έτσι, δε θα επιδιώκω να απομυζώ κανενός είδους συναισθηματική κάλυψη ή αισθησιακή απόλαυση από τη γυναίκα. Θα τη χαϊδεύω και θα μαλάσσω τα μέλη του σώματός της, μόνο και μόνο για να της μεταδίδω απόλαυση αισθήσεων, θεραπεία ασθενειών, αίσθημα στοργής, γαλήνης και πληρότητας.

Και το κυριότερο, θα φαντάζομαι ότι η επαφή μου μαζί της αφυπνίζει μέσα της την επαφή με το κέντρο του δικού της εαυτού, με τον πυρήνα της δικής της Ύπαρξης, και της θυμίζει την πληρότητα που της παρέχει αυτό το δικό της προσωπικό αιώνιο γεγονός. Θέλω να θυμάμαι πάντα ότι έχω δίπλα μου έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο και όχι ένα απροστάτευτο πλασματάκι που τι θα έκανε χωρίς εμένα. Ως τέτοιον ολοκληρωμένο άνθρωπο θέλω να την υπηρετώ, με θαυμασμό για την Οντότητα και την πνευματική ολότητά της, αναγνωρίζοντάς της το αμείωτο δικαίωμα και την εκ φύσεως δυνατότητα να είναι από μόνη της ευτυχισμένη και να βιώνει βαθύ αίσθημα πληρότητας χωρίς τη δική μου συνδρομή.

Κατά τον ίδιο τρόπο, θα μάθουν όλοι οι άνδρες να σκέφτονται για τη γυναίκα και να την πλησιάζουν με αυτήν την ξεκάθαρη εσωτερική θέση αναγνώρισης, σεβασμού και θαυμασμού για την Οντότητά της, με μοναδικό τους σκοπό την ανάδυση και ανάδειξη αυτής της Οντότητας. Αυτή η ολιστική θεραπευτική δράση και επίδρασή τους επάνω στη γυναίκα, αυτή και μόνο αυτή θα είναι το κίνητρο των ανδρών για την προσέγγισή της. Η χρησιμοθηρία κάθε μορφής από το ανδρικό φύλο προς το γυναικείο θα εκλείψει παντελώς και οι σχέσεις ανάμεσά μας θα χαρακτηρίζονται από τον αμοιβαίο σεβασμό και τη φροντίδα του ενός για την εσωτερική ανάπτυξη, γαλήνη και ευημερία του άλλου.

Αυτό, προφανώς, θα επιτευχθεί και με την υιοθέτηση της ίδιας στάσης και από μέρους της γυναίκας προς τον άνδρα. Θα την ενδιαφέρει μόνο το δικό του καλό, η ανάδυση και ανάδειξη του μεγαλείου της Οντότητάς του και αυτό το μεγαλείο του θα υπηρετεί με θαυμασμό και ζήλο, αγνοώντας και παραμερίζοντας οποιαδήποτε διάθεση ιδιοτέλειας και χρησιμοθηρίας που μπορεί να παρατηρεί ότι υπάρχει μέσα της.

Η εξυγίανση της σχέσης του ανδρόγυνου, που είναι ο πυρήνας ολόκληρης της κοινωνίας των ανθρώπων αφού από αυτό προκύπτουν οι οικογένειες και οι επόμενες γενεές, θα σημάνει προφανώς αυτόματα και την εξυγίανση όλων των ανθρώπινων σχέσεων.

Μοιράσου το στα social media