Το Βιβλίο των Ονείρων

Μία απλή μέθοδος για αβίαστη χαρά,
αισιοδοξία, αφοβία και αφθονία.

Το μήνυμα του Δασκάλου μας.

Τα λυτρωτικά μηνύματα του αείμνηστου Δασκάλου μου Δημήτρη Κακαλίδη θα εξαπλωθούν παγκόσμια και θα βοηθήσουν εκατομμύρια ανθρώπους να μεταμορφώσουν τη ζωή τους σε διαρκή ευλογία και τον τόπο τους σε Γη της Επαγγελίας.

Όλοι οι μαθητές του Δασκάλου και οι μαθητές των μαθητών του θα είμαστε πάντα αγαπημένοι και μονιασμένοι, εγκρίνοντας και ενθαρρύνοντας ο ένας τον άλλο στο έργο που έχει αναλάβει ο καθένας. Θα αφουγκραζόμαστε με ενδιαφέρον και θα κατανοούμε βαθιά ο ένας τον άλλο. Θα είμαστε ενωμένοι· μία ενιαία δύναμη Αγάπης, αφοσίωσης και αμοιβαίας συμπαράστασης, υπόδειγμα για ολόκληρη την ανθρωπότητα, που θα προσέρχεται έτσι κοντά μας για να γίνει μέρος του υγιούς και φωτεινού πυρήνα μας, ώστε να λυτρωθεί και αυτή.

Είμαι βέβαιος ότι οι γραπτές παρακαταθήκες που άφησε ο Δάσκαλός μας φεύγοντας από αυτόν εδώ τον κόσμο τον Οκτώβριο του 1995 θα αναγνωριστούν από την ανθρωπότητα και θα πιάσουν τόπο πολύ πιο σύντομα από όσο θα έλπιζε και ο πιο αισιόδοξος μαθητής του. Ο λόγος είναι ότι η ανθρωπότητα υποφέρει όλο και περισσότερο, εξαιτίας του απάνθρωπου τρόπου με τον οποίο προσπαθεί να επιβληθεί επάνω της η παγκοσμιοποίηση.

Ο Λόγος του Δασκάλου μας θα αποτελέσει στα προσεχή χρόνια τη σανίδα σωτηρίας για εκατομμύρια ανθρώπους, που θα εγκαταλείψουν την προσποίηση και τις εγκόσμιες επιδιώξεις και θα αντλήσουν Δύναμη και Αγάπη από αυτόν, για να ζήσουν μέσα στο Φως της Αλήθειας. Το Έργο του Δασκάλου μας θα αναγνωριστεί παγκοσμίως και θα φωτίσει το δρόμο σε αμέτρητους ανθρώπους, υποδεικνύοντας και προτείνοντάς τους την ενδοσκόπηση, την εγκαρτέρηση, τη συγχώρεση του εαυτού τους και των άλλων και την αδελφοσύνη στις σχέσεις τους.

Την ίδια καταλυτική επίδραση στις συνειδήσεις των ανθρώπων θα εξασκήσει επίσης ο καταγεγραμμένος Λόγος όλων των Δασκάλων που έχουν περάσει από τον κόσμο σε όλους τους αιώνες. Η διψασμένη για λύτρωση ανθρωπότητα θα ενστερνιστεί βαθιά τα απλά και λυτρωτικά μηνύματά τους και θα τα εφαρμόσει άμεσα και χωρίς αντιστάσεις στην καθημερινότητά της. Θα μάθει να παρατηρεί απλά και ειλικρινά τον εαυτό της, θα ομολογήσει τα δεινά της και θα τα παραδώσει στην Ύπαρξή της προς οριστική μεταμόρφωση. Τόσο απλά θα γίνουν όλα. Με καθοδηγητές αυτούς τους φωτεινούς φάρους που εμφανίστηκαν σε διάφορα μέρη του κόσμου με απλότητα και ταπεινότητα ανά τους αιώνες, το Φως και η Αγάπη θα εξαπλωθούν στις συνειδήσεις των ανθρώπων, φωτίζοντας το νου και ζεσταίνοντας την καρδιά του καθενός από εμάς.

Μοιράσου το στα social media