Θέσεις Εργασίας

στην τεχνική και εμπορική εταιρεία
Smart Technical Solutions

με έδρα τα Άνω Πατήσια στην Αθήνα

Οι παροχές της εταιρείας προς τους συνεργάτες της

Όπως αναφέρεται και στο Όραμα της Smart Technical Solutions, μία από τις βασικές αρχές της εταιρείας είναι να παρέχει σε όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη της, στους εξωτερικούς συνεργάτες, στους πωλητές και στους αντιπροσώπους της:

  • μία προσοδοφόρα επαγγελματική δραστηριότητα,
  • την ικανοποίηση ότι συμμετέχουν σε ένα σημαντικό έργο, όπως είναι η διάδοση καινοτόμων τεχνικών λύσεων που αφενός διευκολύνουν σημαντικά τη ζωή και την εργασία χιλιάδων ανθρώπων και αφετέρου αποσοβούν και ματαιώνουν τη ζημιά που θα προκαλούσαν στο περιβάλλον οι αντίστοιχες καθιερωμένες συμβατικές τεχνολογίες,
  • την προοπτική για απεριόριστη ατομική, επαγγελματική και οικονομική πρόοδο και ανάπτυξη.

Η επιχειρηματική νοοτροπία των εργαζομένων

Όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, είτε αμείβονται με μισθό είτε αμείβονται με ποσοστά, έχουν τη νοοτροπία του επιχειρηματία, του συνεταίρου, όχι του μισθωτού υπαλλήλου. Αντίστοιχα, και οι οικονομικές απολαβές τους εξαρτώνται σε σημαντικό βαθμό από τη γενικότερη πορεία της εταιρείας.

Το ομαδικό πνεύμα

Όλες οι σημαντικές αποφάσεις λαμβάνονται σε ομαδικές συναντήσεις (meetings) στις οποίες ακούγονται και λαμβάνονται υπόψη όλες οι απόψεις. Παράλληλα, το κάθε στέλεχος της εταιρείας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τον δικό του τομέα και φροντίζει, τόσο για προσωπικό του όφελος όσο και για το καλό όλης της ομάδας, να παίρνει πρωτοβουλίες για να τον αναπτύσσει όσο γίνεται περισσότερο, ώστε να υπάρχει ευημερία σε όλους τους συνεργάτες και στην ίδια την εταιρεία.

Πρόταση συνεργασίας προς νέους υποψήφιους συνεργάτες

Η Smart Technical Solutions είναι, με άλλα λόγια, ένας υγιής οργανισμός, τα κύτταρα του οποίου φροντίζουν όλα μαζί για την επιβίωση και ανάπτυξή του. Αν πιστεύετε ότι θέλετε πραγματικά να γίνετε ένα ενεργό κύτταρο ενός τέτοιου ζωντανού και υγιούς οργανισμού, επωμιζόμενοι και τις ανάλογες ευθύνες απέναντι στην ομάδα των συνεργατών σας, μπορείτε να δείτε στο Αριστερό Μενού τους διάφορους τομείς της εταιρείας και τις θέσεις εργασίας που προσφέρονται στον κάθε τομέα.

Εναλλακτικά, αν σας ενδιαφέρει μία ακόμα πιο επιχειρηματική προσέγγιση του ζητήματος, μπορείτε να μελετήσετε την ενότητα STS FRANCHISE.

Σε κάθε περίπτωση, προϋπόθεση για να ξεκινήσει μία συνεργασία μεταξύ μας είναι να συμπληρώσετε και να μας στείλετε με email το Ερωτηματολόγιο για Υποψήφιο Franchisee ή Πωλητή ή Γραμματέα Πωλήσεων της Smart Technical Solutions.

Μοιράσου το στα social media