Δυνατότητες για Αμφίδρομη Συνεργασία

με Προμηθευτές, Μηχανικούς και Συνεργεία

Ακολουθεί μία πρόταση που εστάλη σε μία κατασκευαστική εταιρεία. Την αναρτούμε εδώ, επειδή ταιριάζει στο νέο κλίμα συνεργασιών που έχει διαμορφωθεί στην ελληνική και παγκόσμια αγορά λογω των ειδικών συνθηκών που έχει επιβάλει η παρατεταμένη οικονομική κρίση.

Η ίδια πρόταση απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, οποιουδήποτε μεγέθους, που διαθέτουν καινοτόμα τεχνικά αντικείμενα και θέλουν να τα προωθήσουν, ενώ παράλληλα ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις δυνατότητές τους και με άλλες καινοτόμες τεχνικές λύσεις. Δείτε παράλληλα και τη σελίδα Αναζήτηση Νέων Ειδών.

Κύριοι,

Αναφέρω πιο κάτω μερικές δυνατότητες για αμφίδρομη συνεργασία μεταξύ των εταιρειών μας:

  1. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ:
    1. Υπάρχουν αρκετές ενότητες στο site μας, ή μπορούμε να δημιουργήσουμε καινούργιες, στις οποίες μπορούμε να προβάλουμε πολλά από τα αντικείμενα με τα οποία ασχολείστε ή έχετε ασχοληθεί στο παρελθόν ή μπορείτε να ασχοληθείτε στο μέλλον, όπως π.χ. αυτή η δεξαμενή διπλού τοιχώματος που μας ζήτησε πρόσφατα ένας πελάτης μας.
    2. Και για να παραμείνουμε σε αυτό το παράδειγμα, που είναι αντιπροσωπευτικό της συνεργασίας που σας προτείνω, το όφελος που θα έχουμε θα είναι το εξής: Όποιος κάνει αναζήτηση στο Google για δεξαμενή διπλού τοιχώματος ή δεξαμενή με μανδύα ή εναλλάκτης με διπλό τοίχωμα και άλλες λέξεις που θα φροντίσουμε να βρίσκονται μέσα στο κείμενο που θα αναρτήσουμε, θα βρίσκει τη σελίδα μας στις πρώτες θέσεις στη λίστα αποτελεσμάτων του Google. Αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα, επειδή το site μας έχει αξιολογηθεί από το Google σε πολύ υψηλή θέση, λόγω του πλούσιου περιεχομένου του, που εμπλουτίζεται καθημερινά ακόμα περισσότερο.
    3. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε κάθε εβδομάδα πάνω από 3000 επισκέψεις και περίπου 30 τηλεφωνήματα ή email την ημέρα από πελάτες που αναζητούν λύση σε κάποιο τεχνικό πρόβλημά τους. Οι ζητήσεις είναι συνήθως από εταιρείες όλων των ειδών (βιομηχανίες, βιοτεχνίες, τεχνικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.ά.) αλλά και από δήμους και άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς, και φυσικά και από ιδιώτες και πολυκατοικίες που ζητούν επισκευές και συντήρηση ή βελτιώσεις και επεκτάσεις στις εγκαταστάσεις τους.
    4. Για την προβολή των αντικειμένων της δραστηριότητάς σας στο site μας θα χρειαστούμε πολλά κείμενα και πολλές φωτογραφίες από έργα σας. Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας αρκετά κείμενα, μπορούμε να τα δακτυλογραφήσουμε καθ’ υπαγόρευσή σας, δεδομένου ότι έχουμε την απαιτούμενη εμπειρία για να διατυπώνουμε τα κείμενα με το σωστό τρόπο ώστε να προσελκύουν ζητήσεις. Είναι πολύ σημαντικό τα κείμενα που θα φτιάξουμε να περιέχουν μεγάλη ποικιλία λέξεων που αφορούν τις διάφορες ανάγκες ή προβλήματα που έχουν οι πελάτες που απευθύνονται σε εσάς, καθώς επίσης και να βρίθουν από τεχνική ορολογία. Με αυτόν τον τρόπο, όπως έχει ήδη αποδειχθεί από πολλά θέματα του δικτυακού τόπου μας, πολλαπλασιάζουμε τις πιθανότητες να έρθουν στη δική μας σελίδα όσοι ζητούν κάτι συγκεκριμένο και κάνουν αναζήτηση στο Google με κάποια λέξη σχετική με αυτό που ζητάνε να βρουν. Καθημερινά αναρτούμε για αυτόν ακριβώς το λόγο όλο και περισσότερες σελίδες στο site μας, όπως θα δείτε και στην ενότητα Νέα Θέματα, όπου αναφέρονται όλες οι πρόσφατα αναρτημένες σελίδες του site μας ομαδοποιημένες ανά μήνα ανάρτησης.
  2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ:
    1. Το θέμα αυτό είναι αρκετά πιο σύνθετο από το προηγούμενο, δεδομένου ότι διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία τεχνικών προτάσεων, που είναι ταξινομημένες σε οκτώ μεγάλες ενότητες.
    2. Οι τεχνικές προτάσεις μας μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες σας ή σε εσάς τους ίδιους πολλά και διάφορα οφέλη, τα οποία παρουσιάζονται συνοπτικά σε αυτή τη σελίδα.
    3. Για να πάρετε μία πρώτη ιδέα μπορείτε να δείτε όσες από τις πιο κάτω σελίδες ταιριάζουν με το δικό σας αντικείμενο.
      1. Αναρτώνται τακτικά νέες σελίδες για άλλους κλάδους της αγοράς.

Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι θα χρειαστεί να κάνουμε μία συνάντηση και για τα δύο πιο πάνω θέματα.

Γενικά, μπορείτε να θυμάστε ότι είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με διάφορα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας και τα έργα σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις.

Με εκτίμηση,

Το Τμήμα Marketing της Smart Technical Solutions

Μοιράσου το στα social media