Το Πρότυπο Κατάστημα του Franchise της STS

Σε αυτή τη σελίδα θα αναρτηθούν προσεχώς φωτογραφίες από το πρότυπο κατάστημα που λειτουργεί ήδη στην έδρα της Smart Technical Solutions, μαζί με το σχετικό κείμενο της αναλυτικής παρουσίασής του, με σκοπό την πλήρη ενημέρωση των υποψηφίων Franchisees για τις δυνατότητες που τους προσφέρει η συνεργασία με την εταιρεία μας.

Τονίζουμε, όμως, ότι η δημιουργία καταστήματος με βιτρίνα ΔΕΝ είναι ο πρωταρχικός μας στόχος στη συνεργασία μας με έναν καινούργιο franchisee. Η αρχική μας επιδίωξη είναι να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει την ικανότητα να έχει κάθε μήνα ένα σημαντικό εισόδημα από την πώληση των καινοτόμων και οικολογικών τεχνολογιών μας, ΧΩΡΙΣ  να μπει στα έξοδα και τις περίπλοκες διαδικασίες και φροντίδες που απαιτεί ένα κατάστημα.

Η δημιουργία ενός καταστήματος είναι κάτι που θα έρθει αρκετά αργότερα, όταν ο franchisee θα έχει ήδη εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό σταθερό εισόδημα από τους τακτικούς πελάτες που θα έχει αποκτήσει, πάντα με τη δική μας υποστήριξη και καθοδήγηση. Ένα μέρος από αυτό το ήδη εξασφαλισμένο μηνιαίο εισόδημα ο franchisee έχει τη δυνατότητα, αν θέλει, να το επενδύσει στα έξοδα που απαιτούνται για τη δημιουργία και τη λειτουργία ενός καταστήματος. Μπορεί, όμως, αν προτιμάει, να συνεχίσει τη συνεργασία του μαζί μας με τον αρχικό απλό τρόπο, για τον οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε πατώντας στο σύνδεσμο της επόμενης παραγράφου.

Με άλλα λόγια, η δημιουργία ενός καταστήματος είναι απλά μία επιπρόσθετη ενέργεια, η οποία έχει ως σκοπό την προσέλκυση περισσότερων πελατών σε καθημερινή βάση, αφού η επιγραφή και η βιτρίνα ενός καταστήματος πάντα προσελκύει νέους πελάτες. Δεν θέλουμε, όμως, να βασίσει ο franchisee την ανάπτυξή του σε ένα κατάστημα. Η ανάπτυξη θα γίνει αρχικά με τους απλούς τρόπους που αναφέρουμε στη σελίδα που παρουσιάζει τα αντικείμενα της εργασίας των franchisees της Smart Technical Solutions.

Μοιράσου το στα social media