Επόπτες Δημόσιας Υγείας

Καινοτόμες & Οικολογικές Τεχνικές Προτάσεις για την ασφάλεια των πολιτών

σε πισίνες, ντους, σιντριβάνια, πύργους ψύξης και άλλον εξοπλισμό διακίνησης ή αποθήκευσης
νερού που αποτελεί εστία σοβαρών μολύνσεων που απειλούν ακόμα και με θάνατο.

Ανοικτή Επιστολή

Αθήνα, 27/08/11

Προς την Πανελλήνια Ένωση Εποπτών Δημόσιας Υγείας & τον Σύλλογο Εποπτών Δημόσιας Υγείας
Υπόψη όλων των Εποπτών Δημόσιας Υγείας

Κύριοι,

Ακολουθεί μία ενημέρωση που σίγουρα ενδιαφέρει όλους τους Επόπτες Δημόσιας Υγείας και τα ξενοδοχεία τα οποία ελέγχονται από αυτούς. Επιθυμία μας είναι να προωθηθεί αυτή η πληροφόρηση σε κάθε ενδιαφερόμενο, πάντα φυσικά μέσα στα πλαίσια της δεοντολογίας όσο αφορά θέματα ανταγωνισμού με άλλες εταιρείες του κλάδου μας.

Κατά καιρούς ενημερωνόμαστε μέσω του διαδικτύου για διάφορες δημοσιεύσεις που αφορούν το σήμα κινδύνου που κρούουν προς τους ξενοδόχους οι Επόπτες Δημόσιας Υγείας σχετικά με την αποτελεσματική πρόληψη της νόσου των λεγεωναρίων προκειμένου να μην τους αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας.

Η τελευταία δημοσίευση που λάβαμε αφορά την Κρήτη. Πρόσφατα είχαμε λάβει μία παρόμοια ενημέρωση σχετικά με τη Ζάκυνθο, λίγο παλαιότερα για τα νότια προάστια της Αττικής, ενώ πριν από λίγα χρόνια υπήρξαν κάποια θανατηφόρα περιστατικά με μωρά που προσεβλήθησαν από τη νόσο των λεγεωναρίων σε μαιευτήριο στη Λευκωσία της Κύπρου.

Όλα αυτά καταδείχνουν τη σοβαρότητα και τον επείγοντα χαρακτήρα του θέματος στο οποίο αναφερόμαστε.

Η εταιρεία μας έχει αναλάβει την προώθηση του μοναδικού στο είδος του συστήματος LEGIONCARE, το οποίο αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το βακτήριο της λεγεωνέλλας με πολύ απλό τρόπο, χωρίς τις πρακτικές δυσκολίες που καθιστούν άλλες μεθόδους οικονομικά ασύμφορες και δύσκολες στην εφαρμογή τους στην πράξη.

Στη σελίδα σύστημα ιονισμού AquaCare θα βρείτε μία γενικότερη ενημέρωση σχετικά με την τεχνολογία AquaCare, μέρος της οποίας είναι και το σύστημα LEGIONCARE.

Επίσης, το σύστημα OXYGENEO έχει και αυτό ενδιαφέρον, καθώς εξασφαλίζει υγιεινές πισίνες χωρίς υπερβολικές ποσότητες χλωρίου και άλλων χημικών, ενώ παράλληλα καταργεί εντελώς τις χλωραμίνες και άλλα ανθυγιεινά και καρκινογόνα παράγωγα του χλωρίου.

Σκοπός αυτής της ενημέρωσης είναι να ενημερωθούν όλοι οι ξενοδόχοι που έχουν διαπιστωμένα παρόμοια προβλήματα, ώστε να είναι πλέον στη διακριτική τους ευχέρεια το αν θα επικοινωνήσουν με την εταιρεία μας για να δώσουν οριστική, αξιόπιστη και οικονομική λύση σε αυτά τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις τους.

Με εκτίμηση,

Smart Technical Solutions

____________________________________________________

Σημείωση:
Επειδή αυτός ο δικτυακός τόπος ενημερώνεται καθημερινά με νέα τεχνικά θέματα και προστίθενται σε αυτόν συνεχώς νέες καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανό η ενημέρωση που υπάρχει στο πιο πάνω κείμενο να μην είναι πλήρης. Γι’ αυτό το λόγο, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας συνιστούμε να αναζητήσετε και άλλες ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις μέσα στις ενότητες προϊόντων & υπηρεσιών στις οποίες βρεθήκατε καθώς κάνατε κλικ στους διάφορους συνδέσμους (links) του πιο πάνω κειμένου. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε εκεί κάποια πρόσφατα αναρτημένα θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο κλάδο αγοράς αλλά δεν έχουν ακόμα καταχωρηθεί στο πιο πάνω κείμενο.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε στην ενότητα Νέα Θέματα καταχωρίσεις σχετικές με τον κλάδο αγοράς σας, οι οποίες είναι πιθανό να έχουν γίνει μετά τον Ιούλιο του 2011, που είναι ο μήνας της τελευταίας ενημέρωσης της παρούσας σελίδας.

______________________________________

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΥΓΡΟ

Μία οικονομική και εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για το πρόβλημα της λεγεωνέλλας, με πολύ χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης, παρουσιάζεται σε αυτή τη σελίδα. Προτείνουμε να τη μελετήσετε και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξετάσουμε μαζί ποια είναι η ιδανική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις.

Μοιράσου το στα social media