Τεχνικό Πολυκατάστημα με Υποστήριξη της Πελατείας του
με Συνεργεία Εφαρμογής Διαφόρων Ειδικοτήτων

Καινοτόμες & Οικολογικές Τεχνικές Προτάσεις

Πρόκειται για έναν κλάδο που αναπτύσσεται όχι μόνο στην επαρχία
όπως συνέβαινε παλαιότερα, αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Καταστήματα τέτοιου είδους μπορούν να έχουν εξαιρετικά μεγάλα οφέλη
από τη συνεργασία τους με μία εταιρεία σαν τη Smart Technical Solutions
που “διαρκώς ερευνά, βρίσκει, δοκιμάζει, επιλέγει και προτείνει στους
πελάτες της καινοτόμες και αξιόπιστες οικολογικές τεχνικές λύσεις,
τόσο για ιδιωτικές όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές”.

Εκτός από τα πολύ μεγάλα και επώνυμα τεχνικά πολυκαστήματα (αλυσίδες), έχουν δημιουργηθεί πλέον και πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις με αυτό το χαρακτήρα, ως απάντηση στην οικονομική κρίση, που καθιστά αδύνατη την επιβίωση των επιχειρήσεων που επιμένουν σε ένα και μόνο αντικείμενο.

Ο υπεύθυνος μίας τέτοιας επιχείρησης χρειάζεται να ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις σε όλους τους τεχνικούς τομείς, ώστε να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του τις πιο σύγχρονες λύσεις και να μην υστερεί έναντι του ανταγωνισμού.

Η Smart Technical Solutions με αυτή τη σελίδα της, αλλά και με ολόκληρο το δικτυακό τόπο, συμβάλλει σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια των υπευθύνων των τεχνικών πολυκαταστημάτων.

Σημείωση: Το κείμενο που ακολουθεί συντάχθηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη ενός τέτοιου καταστήματος και γι’ αυτό η σειρά αναφοράς των θεμάτων πιθανόν να μην είναι αντίστοιχη της σημαντικότητάς τους.

Για να δείτε πιο αναλυτικές προτάσεις για τα συνεργεία σας που εφαρμόζουν τα υλικά σας στους πελάτες σας, πατήστε εδώ.

________________________________________

Κύριοι,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας σας ενημερώνω σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που μειώνουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης για τους πελάτες σας, ενώ παράλληλα κάνουν πιο απλές διάφορες διαδικασίες στην εργασία τους:

  • ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΜΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
    Στην ενότητα Οικοδομικά – Κτιριακά, που είναι η μεγαλύτερη του δικτυακού τόπου μας, θα βρείτε μία σειρά από καινοτόμα υλικά για διάφορες χρήσεις. Εδώ θα αναφέρουμε μόνο τα πιο σημαντικά από αυτά:

    • Μόνωση Υγρασίας, Στεγανοποίηση, Φινιρίσματα

      • WINWET, Ακρυλικά Μονωτικά Υλικά Εμποτισμού για κάθε είδους επιφάνειες
        Τα συγκεκριμένα υλικά εμποτισμού έχουν μόνο πλεονεκτήματα. Δίνουν πολύ οικονομικές λύσεις στους πελάτες σας, που μπορούν να τα εφαρμόσουν και μόνοι τους. Η διάρκεια ζωής τους είναι απεριόριστη, επειδή δεν εκτίθενται στις καιρικές συνθήκες, καθώς έχουν εισχωρήσει στους πόρους των επιφανειών. Το κόστος τους ανά τ.μ. είναι πολύ πιο χαμηλό από το κόστος οποιασδήποτε άλλης μεθόδου. Αποτελούν, γενικά, ένα πολύ έξυπνο ελληνικό σύστημα υλικών για στεγανοποίηση, φινιρίσματα, σταθεροποίηση και συνοχή επιφανειών.
        Η συγκεκριμένη ενότητα περιλαμβάνει σχεδόν 100 σελίδες. Δείτε επιλεκτικά όσες σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ρίξτε το βάρος σας στα πεδία εφαρμογής της τεχνολογίας WINWET, για να εντοπίσετε τις εφαρμογές που πιστεύετε ότι θα ενδιαφέρουν περισσότερο τους πελάτες σας και να παραγγείλετε τα αντίστοιχα υλικά.
      • PENETRON, Σύστημα Στεγανοποίησης Σκυροδέματος
        Εξαιρετική αμερικάνικη τεχνολογία, που στεγανοποιεί το σκυρόδεμα με τη μοναδική μέθοδο του “crystal “growth”. Απεριόριστη διάρκεια ζωής, αντοχή σε οξέα και χλωριόντα, κατάργηση του φαινομένου της ενανθράκωσης, “self-cure” δηλαδή αυτόματη επισκευή ρωγμών που θα ανοίξουν στο μέλλον και πολλά ακόμα είναι τα εντυπωσιακά πλεονεκτήματα των υλικών της PENETRON.
    • Μόνωση Θερμότητας

    • Συνεργεία Οικοδομικών Έργων
      Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε συγκεκριμένα ποια από τα αντικείμενά σας ενδιαφέρουν τον κάθε πελάτη σας. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βοήθημα που προσφέρει η Smart Technical Solutions στους συνεργάτες της, προκειμένου να μην “πελαγοδρομούν” μέσα στην πληθώρα των τεχνικών λύσεών της και να είναι εύστοχοι στις προτάσεις που κάνουν στους πελάτες τους.
  • ΨΥΞΗ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΑΡΔΕΥΣΗ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ, ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΤΛ.
  • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
    Δείτε την ενότητα Καθαριστικά Υλικά, που περιλαμβάνει υλικά για διάφορες χρήσεις.
  • ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
    Στην ενότητα Διαχείριση Αποβλήτων & Αποχετευτικών Δικτύων θα βρείτε υλικά και εξοπλισμό για καθαρισμό και απόσμηση βόθρων, χωματερών, κάδων απορριμμάτων, φρεατίων, σωληνώσεων, καθώς επίσης αποφρακτικά μηχανήματα, βιολογικούς καθαρισμούς και πολλά άλλα.

Ειδικότερα, για τις αγροτικές εφαρμογές που σας ενδιέφεραν ιδιαίτερα για τους πελάτες σας που είναι αγρότες, σημειώστε τα εξής:

  • MAX GROW
    Ο ελληνικής τεχνολογίας ηλεκτρονικός αποσκληρυντής νερού MAX GROW, εκτός από την εφαρμογή στις αγροτικές καλλιέργειες που συζητήσαμε, έχει και πολλές ακόμα εφαρμογές, που θα τις βρείτε στο αριστερό μενού της σχετικής σελίδας στο site μας. Συνημμένα λαμβάνετε τον τιμοκατάλογο λιανικής.
    Σημειώστε ότι η φιλοσοφία λειτουργίας της συσκευής MAX GROW και η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η συσκευή δεν έχει απολύτως καμία σχέση με άλλες παρόμοιες συσκευές στην αγορά. Οι ραδιοσυχνότητες είναι πολύ πιο ισχυρές σε απόδοση, δράση και διάρκεια από την δημιουργία ηλεκτρομαγνητικών πεδίων ή διαφοροποίησης ηλεκτρικού φορτίου ιόντων και άλλες μεθόδους που χρησιμοποιούν τα άλλα συστήματα. Απόδειξη του γεγονότος αυτού είναι οτι το MAX GROW είναι η μοναδική συσκευή που μπορεί να διαχειριστεί νερά υψηλής αγωγιμότητας και πολύ μεγάλης αλατότητας (και επιστημονικά τεκμηριωμένο). Πέρα από αυτό οι εγκαταστάσεις που έχουμε κάνει σε πάνω από είκοσι δήμους και οι συστατικές επιστολές που μας έχουν δώσει αποδεικνύουν ότι η δράση του επεξεργασμένου νερού από την συσκευή MAX GROW διατηρείται για χιλιόμετρα, μιάς και τα δίκτυα των δήμων είναι κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες μέτρα.
    Συνεπώς, η απάντηση στο ερώτημά σας σχετικά με το αν η συσκευή καλύπτει δίκτυο άρδευσης με μήκος σωλήνων 5.000 μέτρων σε μία ευθεία, είναι θετική. Η εφαρμογή της συσκευής θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην παραγωγή των πελατών σας που θα την εγκαταστήσουν στο δίκτυό τους. Ο χρόνος απόσβεσης της συσκευής, αν υπολογίσει κανείς όλα τα οφέλη αθροιστικά, είναι πάντα πολύ πιο σύντομος από ένα έτος.
  • MERUS
    Εναλλακτικά, και ιδίως σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει ηλεκτρική παροχή για τη σύνδεση μίας συσκευής MAX GROW, προτείνουμε αυτήν τη γερμανική τεχνολογία (www.merusonline.com), η οποία αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της εταιρείας μας κατά τα πέντε πρώτα χρόνια της από το 2000 έως το 2005, πριν ρίξουμε το βάρος μας στα μονωτικά υλικά WINWET και σε άλλα είδη που θα σας παρουσιάσω στις επόμενες παραγράφους.
    Η τεχνολογία MERUS ΔΕΝ έχει λάβει τις πιστοποιήσεις που έχουν οι συσκευές MAX GROW, όμως έχει ένα πολύ ισχυρό πελατολόγιο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που μπορούν να μαρτυρήσουν την αξιοπιστία της. Τιμές θα βρείτε στη σελίδα MERUS – Τιμοκατάλογος.
  • AGROCARE
    Σύστημα Ηλεκτροστατικού Ψεκασμού Φυτών με Ιόντα Χαλκού.
    Το σύστημα αυτό εγκαθίσταται εύκολα στο ψεκαστικό μηχάνημα, προσθέτει μικρή ποσότητα ιόντων χαλκού και προσφέρει πολλαπλά σημαντικά οφέλη στους καλλιεργητές, μεταξύ των οποίων εξοικονόμηση χρημάτων και αύξηση της παραγωγής.
    Και αυτό το σύστημα αποσβένεται σε λιγότερο από ένα έτος σε κάθε περίπτωση, αν συνυπολογιστούν όλα τα οφέλη που πραγματικά προσφέρει στους καλλιεργητές.
    Σε συνδυασμό με μία συσκευή MAX GROW ή έναν δακτύλιο MERUS, τα οφέλη γίνονται ακόμα μεγαλύτερα.
  • ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
    Δείτε τις σελίδες της ενότητας:
    Γεωργία – Εξοπλισμός, Ολοκληρωμένες Μονάδες Παραγωγής, Α’ Ύλες & Αναλώσιμα.
    Εκεί θα βρείτε αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα για τους πελάτες σας.

Σχετικά με τα ποσοστά εκπτώσεων που δικαιούσται πάνω στις τιμές των τιμοκαταλόγων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις των πελατών σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες σας. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεων των πελατών σας.

Μοιράσου το στα social media