Γραπτή Αναφορά και Συνολική Πρόταση Συνεργασίας

μετά από Αυτοψία σε Ξενοδοχείο

Κύριοι,

Σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψής μας στο ξενοδοχείο σας, κατά την οποία είχαμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τις κυριότερες από τις καινοτόμες τεχνικές προτάσεις μας που μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα και επιλύουν σημαντικά τεχνικά προβλήματα του κλάδου σας, παραθέτουμε πιο κάτω τα συμπεράσματα στα οποία καταλήξαμε μετά την αυτοψία που κάναμε σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεών σας.

Παράλληλα, σας προτείνουμε να δείτε και τις σελίδες Ξενοδοχεία και Επιστολή προς ξενοδοχεία, όπου παρουσιάζονται μερικές ακόμα τεχνικές προτάσεις μας που μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν.

  1. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
    Η εταιρεία μας, χάρη στο μεγάλο εύρος των δραστηριοτήτων της και την τεχνογνωσία της σε καινοτόμες τεχνικές λύσεις διαφόρων ειδών, σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε έναν προμηθευτή για πολλά αντικείμενα, κάνοντας έτσι πιο απλή τη λειτουργία σας και μειώνοντας τα λειτουργικά σας έξοδα.
  2. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
    Μπορούμε να αναλάβουμε την εκκίνηση, την επίβλεψη, τη συντήρηση και την ομαλή διακοπή της λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού σας κάθε χρόνο. Έτσι, θα εκλείψουν τα προβλήματα δυσοσμίας που έχετε μέχρι τώρα, και το νερό μετά τη βιολογική επεξεργασία θα είναι κατάλληλο για πότισμα. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα θα βρείτε στη σελίδα Εκκίνηση, Λειτουργία και Συντήρηση Μονάδων Βιολογικού Καθαρισμού.
  3. ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ
    Είδαμε με το συντηρητή σας ότι οι αρμοί της τσιμεντοκονίας είναι χαλασμένοι. Η κόλλα πλακιδίων που είχε χρησιμοποιηθεί κατά την κατασκευή είναι ξεφλουδισμένη επιφανειακά και κονιορτοποιημένη σε πιο μεγάλο βάθος, με αποτέλεσμα να περνάει νερό σε κάποιο σημείο της ρεσεψιόν, όπως μου αναφέρατε. Η αιτία του προβλήματος έγκειται στο γεγονός ότι η κόλλα πλακιδίων δεν είναι από μόνη της αρκετά ελαστικό υλικό ώστε να απορροφά τις πιέσεις που δέχεται ο αρμός λόγω των συστολών και διαστολών που συμβαίνουν εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς θερμοκρασίας από τα χαράματα μέχρι το μεσημέρι.
    Η λύση που προτείνουμε είναι να απομακρυνθεί το υπάρχον κατεστραμμένο υλικό αρμολόγησης και να αντικατασταθεί με υψηλής ποιότητας αδιάβροχο και ελαστικό υλικό αρμολόγησης, που αντίστοιχό του δεν υπάρχει στην αγορά. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε τη σελίδα Επισκευή αρμών τσιμεντοκονίας.
    Επίσης, για πρόσθετη ασφάλεια, προτείνουμε προαιρετικά να γίνει αδιαβροχοποίηση ολόκληρης της επιφάνειας της τσιμεντοκονίας με τα υλικά εμποτισμού που παρουσιάζονται στη σελίδα Ταράτσες χωρίς υπάρχουσα μόνωση – υγρομόνωση & θερμομόνωση. Περιληπτικά, για την ταράτσα σας συνολικής επιφάνειας περίπου 220 τ.μ. θα χρειαστούν τα εξής υλικά:

    • POLIBOND ELASTICO: 20 λίτρα, απαραίτητο για την κατασκευή νέων ελαστικών και αδιάβροχων αρμών
    • BETOSTAL SLN: 40 λίτρα, προαιρετικό, για τη βαθιά αδιαβροχοποίηση ολόκληρης της επιφάνειας
    • CONTRAQUA 7/50: 20 λίτρα, προαιρετικό συμπλήρωμα για υδροφοβία επιπλέον της αδιαβροχίας
    • ANTITHERM 80 κιλά & AQUABLOCK 40 λίτρα: Αντί του CONTRAQUA 7/50, σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η ανακλαστική θερμομόνωση της υπέρυθρης ακτινοβολίας του ήλιου, προκειμένου να μειωθεί η χρήση των κλιματιστικών του κεντρικού κτιρίου και να υπάρχει περισσότερη δροσιά στον υπαίθριο σκεπαστό χώρο περιμετρικά του κτιρίου όπου κάθονται οι πελάτες για φαγητό ή άλλες δραστηριότητες.

    Τις τιμές των πιο πάνω υλικών θα τις βρείτε στη σελίδα Τιμοκατάλογος Μονωτικών Υλικών WINWET.

  4. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
    Σε όλες τις κλιματιστικές μονάδες (του κεντρικού κτιρίου και των δωματίων) ο συντηρητής σας μου ανέφερε ότι συμβαίνουν συχνές ζημιές εξαιτίας της αλμύρας, με αποτέλεσμα να καλείτε συχνά τον τεχνικό της εταιρείας για επισκευές. Στη σελίδα Διάβρωση Μετάλλων σε Υπαίθρια Κλιματιστικά Μηχανήματα θα βρείτε μία σειρά από λύσεις που, αν εφαρμοστούν, θα συντηρηθούν τα κλιματιστικά μηχανήματά σας σε άριστη κατάσταση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.
  5. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ
    Στη συνάντησή μας μου αναφέρατε ότι, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ξενοδοχεία, στην περίοδο αιχμής φέτος το καλοκαίρι καταναλώσατε υπερβολική ποσότητα χλωρίου προκειμένου να διατηρείτε το νερό σας σε μία αξιοπρεπή και εμφανίσιμη κατάσταση. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται εδώ και χρόνια στη Μετατροπή Πισίνας σε Οικολογική. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα για να μελετήσετε την πρότασή μας. Το κόστος της μετατροπής αποσβένεται κατά κανόνα μέσα σε μία σεζόν από την αύξηση των κρατήσεων, που εκ πείρας γνωρίζουμε ότι θα συμβεί αναπόφευκτα αν διαφημίσετε κατάλληλα την οικολογική πισίνα σας, επειδή σύμφωνα με τις στατιστικές οι περισσότεροι πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αναζητούν απεγνωσμένα ξενοδοχεία με οικολογικές πισίνες και δεν βρίσκουν.
  6. Η ΠΙΣΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
    Δείτε σχετικά με αυτό το σημαντικό ζήτημα τις σελίδες μας:
    Διαυγές νερό πισίνας όλο το χειμώνα χωρίς ανακυκλοφορία και
    Ξεκίνημα πισίνας την Άνοιξη χωρίς άδειασμα του πρασινισμένου νερού
    .
  7. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ
    Δείτε τη σελίδα Επικαθίσεις στα Τοιχώματα και στον Πυθμένα στις Πισίνες όπου παρουσιάζεται το γνωστό πρόβλημα των αντιαισθητικών επικαθίσεων και μία πολύ απλή και αξιόπιστη λύση του.
  8. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
    Δείτε τη σελίδα Προστασία Ξύλινων Κατασκευών από Υγρασία, Αρμύρα, Καυσαέριο κτλ.
  9. ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
    Μία εξίσου απλή λύση παρουσιάζεται στη σελίδα Προστασία βαμμένων επιφανειών. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη σελίδα Προστασία των Βαμμένων Τοίχων και Άλλων Επιφανειών στα Ξενοδοχεία.
  10. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΙΧΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
    Το κόστος αυτής της πρότασής μας θα αποσβεστεί πολύ σύντομα από τη μείωση της κατανάλωσης των κλιματιστικών, αφού τα δωμάτια θα παραμένουν δροσερά και οι πελάτες δεν θα νιώθουν την ανάγκη να θέτουν σε λειτουργία τα κλιματιστικά, με αποτέλεσμα να μη χάνεται η ψύξη και οι κλιματιστικές μονάδες να λειτουργούν πιο ήπια. Στη σελίδα Μείωση της Ενέργειας που Καταναλώνουν τα Κλιματιστικά Μηχανήματα παρουσιάζεται αναλυτικά η πρότασή μας και αναφέρονται επίσης και άλλες μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας στον κεντρικό κλιματισμό, όπως είναι η εξάλειψη των επικαθίσεων στο εσωτερικό του δικτύου και η εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας στα μοτέρ των κλιματιστικών μονάδων.
  11. ΟΞΕΙΔΩΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ
    Σχετικά με αυτό το θέμα δείτε τη σελίδα  Σκουριασμένα Κάγκελα – Επισκευή και Προστασία από την Οξείδωση.
  12. ΛΟΙΠΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ
    Είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε τεχνικής φύσεως ερώτησή σας, με σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων, τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών σας και την απλούστευση των διαδικασιών της επιχείρησής σας.
Μοιράσου το στα social media