Απότριψη και Αποσάθρωση Δαπέδου

που προκαλεί ρωγμές και λακούβες και σηκώνει σκόνη

Παρουσίαση του προβλήματος

  1. Τα βιομηχανικά δάπεδα και, ακόμα περισσότερο, τα κοινά τσιμεντένια δάπεδα, τα μωσαϊκά και άλλα είδη δαπέδων, υπόκεινται σε φθορές λόγω της τριβής των τροχών διαφόρων οχημάτων (κλαρκ, καρότσια κ.ά.).
  2. Επίσης, διαβρώνονται από οξέα και άλλα χημικά που χρησιμοποιούνται στο χώρο.
  3. Τέλος, τα διαβρωμένα δάπεδα σηκώνουν πολλή σκόνη. Η Smart Technical Solutions συχνά δέχεται κλήσεις από ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές επαγγελματικών χώρων, που αναφέρουν ότι το δάπεδό τους σηκώνει τόσο πολλή σκόνη που οι εργαζόμενοι υποφέρουν από αναπνευστικά προβλήματα και έχουν ένα μόνιμο ερεθισμό στα μάτια.

Οι λύσεις που προτείνει η Smart Technical Solutions

Η εταιρεία διαθέτει μία σειρά από αξιόπιστες τεχνικές προτάσεις που δίνουν λύση σε αυτά τα προβλήματα, είτε σε επίπεδο πρόληψης (για να μη συμβούν μελλοντικά) είτε σε επίπεδο επισκευής και πρόληψης, εάν έχουν ήδη συμβεί.

Η πιο απλή και οικονομική λύση είναι η εφαρμογή μίας διαφανούς ακρυλικής ρητίνης εμποτισμού, που σφραγίζει τους πόρους και “δένει” τη μάζα, δίνοντας μία πολύ καλή συνοχή. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή η απλή παρέμβαση, που μπορεί εύκολα να την κάνει κάποιος μόνος του χωρίς εξειδικευμένο συνεργείο, είναι επαρκής. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Για την περαιτέρω προστασία των δαπέδων υπάρχουν διάφορες προτάσεις, που παρουσιάζονται στην ενότητα Δάπεδα & Προστασία Επιφανειών.

__________________________________________

Σημείωση:                                                                    
Επειδή αυτός ο δικτυακός τόπος ενημερώνεται καθημερινά με νέα τεχνικά θέματα και προστίθενται σε αυτόν συνεχώς νέες καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανό η πιο πάνω ενημέρωση να μην είναι πλήρης. Γι’ αυτό το λόγο, για την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας, σας συνιστούμε να αναζητήσετε και άλλες ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις μέσα στις ενότητες προϊόντων & υπηρεσιών στις οποίες θα βρεθείτε καθώς θα κάνετε κλικ σε διάφορα σημεία του πιο πάνω κειμένου. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε εκεί κάποια πρόσφατα αναρτημένα θέματα που αφορούν το τεχνικό πρόβλημά σας αλλά δεν έχουν ακόμα καταχωρηθεί στο πιο πάνω κείμενο.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε στην ενότητα Νέα Θέματα καταχωρίσεις σχετικές με το τεχνικό πρόβλημά σας, οι οποίες είναι πιθανό να έχουν γίνει μετά τον Ιούλιο του 2012, που είναι ο μήνας της τελευταίας ενημέρωσης της παρούσας σελίδας.

 

Μοιράσου το στα social media