Στεγάνωση σε Βάσεις Στήριξης Φωτοβολταϊκών, Ηλιακών Συλλεκτών,
Κεραιών, Πύργων Κινητής Τηλεφωνίας, Ψυκτικών Μηχανημάτων
και άλλου εξοπλισμού

Ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλά κτίρια που τυχαίνει να έχουν στην ταράτσα τους βαρύ εξοπλισμό στερεωμένο σε 4 ή περισσότερα σημεία στήριξης πάνω στην ταράτσα, είναι η στεγάνωση αυτών των σημείων στήριξης, καθώς επίσης και η αντιδιαβρωτική προστασία τους, ώστε να μην υπάρξουν μελλοντικά προβλήματα υγρασίας εξαιτίας της οξείδωσης των μετάλλων (βίδες και βάσεις).

Η Smart Technical Solutions έχει εξειδίκευση σε τέτοιου είδους έργα στεγάνωσης, τα οποία ολοκληρώνονται μέσα σε μία ημέρα. Χρησιμοποιούνται τα εξής υλικά:

  1. FEROFIX μετατροπέας σκουριάς και RUSTBLOCKER αντισκωριακή βαφή, αν η επιφάνεια είναι σκουριασμένη.
  2. Μίγμα POLIBOND ELASTICO με κόλλα πλακιδίων και στη συνέχεια κάλυψη αυτής της μάζας με ARMOFIX.
  3. Προαιρετική τοποθέτηση μίας συσκευής STOPCOR, για την προστασία τόσο της βάσης όσο και του υπερκείμενου εξοπλισμού (ηλιακός συλλέκτης και boiler, φωτοβολταϊκό πάνελ, κεραία, ψυκτικό μηχάνημα κτλ.) έναντι της διάβρωσης εξαιτίας φαινομένων ηλεκτρόλυσης και χημικής οξείδωσης.
    Σημείωση: Η αντιδιαβρωτική προστασία, πέρα από τη συντήρηση που εξασφαλίζει στον ακριβό εξοπλισμό που είναι εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες, έχει επίσης και το εξής νόημα: να μη διαβρωθούν οι μονωμένες βάσεις και αρχίσει ξανά να περνάει νερό μέσα από το χάσμα που θα δημιουργηθεί ανάμεσα στη βάση και το στεγανωτικό υλικό μας.

Η επιλογή των υλικών εξαρτάται και από το είδος της επιφάνειας, δηλαδή αν είναι μπετόν, μωσαϊκό, πλακάκια, τσιμεντένιες πλάκες πεζοδρομίου, μαλτεζόπλακες, τσιμεντοκονία κτλ.

Παράλληλα, το συνεργείο μας κάνει χωρίς πρόσθετη χρέωση μία αναλυτική αυτοψία στις ταράτσες που επισκέπτεται, για τον εντοπισμό άλλων αναγκών, όπως είναι η πλήρης υγροθερμομόνωση της ταράτσας, επισκευές και βαψίματα με μόνωση σε φωταγωγούς, στηθαία, μετώπες κτλ. Αν ο πελάτης ενδιαφερθεί, τότε υποβάλλεται πρόσθετη προσφορά και για αυτές τις εφαρμογές.

Μοιράσου το στα social media