Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Επαγγελματικά Οικολογικά Καθαριστικά 

Μία Επιχειρηματική Ευκαιρία με Μοναδικά Πλεονεκτήματα

Η διοίκηση της Smart Technical Solutions εξέτασε τον Ιούνιο του 2015 μία νέα επιχειρηματική ευκαιρία που της παρουσιάστηκε, την αξιολόγησε και κατέληξε με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για την καλύτερη επιχειρηματική ευκαιρία που είχε συναντήσει ποτέ.

Ο λόγος είναι για τα οικολογικά επαγγελματικά καθαριστικά FACTOR, τα οποία πληρούν το σύνολο σχεδόν των προϋποθέσεων που έχει ορίσει η διοίκηση της εταιρείας ως αναγκαίες για να δεχτεί να αναλάβει την προώθηση μίας νέας τεχνολογίας.

Πατήστε εδώ, για να διαβάσετε τα κυριότερα από τα “δυνατά σημεία” που καθιστούν αυτά τα μοναδικά καθαριστικά την καλύτερη επιχειρηματική ευκαιρία, όχι μόνο για την ίδια την εταιρεία αλλά και για τους αντιπροσώπους της και τους πωλητές τους σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αυτά τα πρωτοποριακά ελληνικά καθαριστικά είναι τα μοναδικά που συνδυάζουν μερικές πολύ σημαντικές ιδιότητες, οι οποίες μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν διεθνώς ως ασυμβίβαστες μεταξύ τους για τα συμβατικά καθαριστικά. Συγκεκριμένα, τα καθαριστικά μας είναι:

  1. απολύτως αβλαβή και ακίνδυνα για το δέρμα, τα μάτια, τους πνεύμονες
  2. πολύ αποτελεσματικά σε λάδια, γράσα, σκουριά, άλατα, μελάνια, αίμα και σε όλων των ειδών τους ρύπους
  3. μη διαβρωτικά για αλουμίνια, μάρμαρα και άλλες ευαίσθητες επιφάνειες
  4. οικονομικά και γρήγορα στη χρήση τους (εξοικονομούν, άρα, και πολλές εργατοώρες)

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις θεμελιώδεις πληροφορίες, οι οποίες καθιστούν τα καθαριστικά FACTOR μονόδρομο για τους εταιρικούς πελάτες μας που έχουν το προνόμιο να παρακολουθήσουν δωρεάν μία ζωντανή επίδειξη στο χώρο τους πάνω στους δικούς τους ρύπους και στον δικό τους εξοπλισμό, εξετάσαμε μία προς μία τις προϋποθέσεις που αναφέραμε πιο πάνω και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι κανένα από τα άλλα αντικείμενα της εταιρείας μας δεν συγκεντρώνει τόσο πολλά επιχειρηματικά πλεονεκτήματα μαζί.

Πράγματι, στην πράξη επιβεβαιώθηκαν τα επιχειρηματικά πλεονεκτήματα που αρχικά εκτιμήσαμε, και έτσι σήμερα, ένα χρόνο μετά, τα καθαριστικά FACTOR αποτελούν την κορυφαία και γρηγορότερα αναπτυσσόμενη επιχειρηματική ευκαιρία που έχουμε στη διάθεσή μας και στη διάθεση κάθε σοβαρού και υπεύθυνου επιχειρηματία που θέλει να μοιραστεί μαζί μας αυτήν την επιχειρηματική ευκαιρία, δεδομένου ότι ο κλάδος των καθαριστικών προϊόντων είναι από τους μεγαλύτερους που υπάρχουν, και άρα δεν είναι υπερβολή να ισχυριστούμε ότι “υπάρχει χώρος για όλους”. Περισσότερα

Μοιράσου το στα social media