Διάφορες Υπηρεσίες  προς Επιχειρήσεις, Οργανισμούς, Ιδιώτες

Η Smart Technical Solutions μεταφέρει στους επισκέπτες του δικτυακού τόπου της τη δική της θετική εμπειρία από μερικούς προμηθευτές της στον τομέα της παροχής υπηρεσιών.

Στην προσπάθειά της να αναπτυχθεί η Smart Technical Solutions έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με αρκετούς επαγγελματίες σε διάφορους τομείς παροχής υπηρεσιών. Ορισμένους από αυτούς τους εκτίμησε ιδιαίτερα για τον επαγγελματισμό και την ποιοτική εργασία τους και τους πρότεινε συνεργασία. Έτσι, δημιουργήθηκαν ορισμένες παράπλευρες δραστηριότητες για την εταιρεία, στον τομέα της παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδιώτες.

Οι συμφωνίες που έχει κάνει η Smart Technical Solutions με τους αξιόπιστους επαγγελματίες που έχει επιλέξει σε κάθε κλάδο είναι τέτοιες που εξασφαλίζουν στους πελάτες της ποιοτικό αποτέλεσμα και καλές τιμές. Η εταιρεία αναλαμβάνει την προβολή των δραστηριοτήτων κυρίως μέσω του διαδικτύου, το συντονισμό των ζητήσεων, την επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη κάθε φορά ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του κάθε πελάτη, την παρακολούθηση της καλής εκτέλεσης της κάθε παραγγελίας, την τιμολόγηση και την είσπραξη. Η αμοιβή της για όλα αυτά είναι ένα μικρό ποσοστό επί της τελικής τιμής, το οποίο δεν επιβαρύνει τον πελάτη αλλά τον επαγγελματία που παρέχει τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Είναι, θα λέγαμε, η έκπτωση χονδρικής που δίνει ο επαγγελματίας στη Smart Technical Solutions. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται για τον τελικό πελάτη άριστη ποιότητα σε λογική τιμή.

Πιο κάτω παρουσιάζονται αναλυτικά οι τομείς παροχής υπηρεσιών που έχει ήδη αναπτύξει η Smart Technical Solutions. Ο κάθε τομέας έχει αποκτήσει το δικό του όνομα και λογότυπο, καθώς λειτουργεί στην πραγματικότητα σαν μία ξεχωριστή επιχείρηση. Συν τω χρόνω θα προστίθενται και άλλοι τομείς παροχής υπηρεσιών, στους οποίους θα δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Επίσης, πιο κάτω θα βρείτε και μερικές φιλοξενίες της Smart Technical Solutions προς πελάτες και συνεργάτες της. Σε αυτές τις σελίδες προβάλλονται αφιλοκερδώς προϊόντα και υπηρεσίες πελατών και συνεργατών.

Μερικές από τις πιο κάτω σελίδες έχουν ταξινομηθεί σε άλλες ενότητες και γι’ αυτό δεν εμφανίζονται στο Αριστερό Μενού της παρούσας ενότητας. Επίσης, αυτές οι σελίδες ανοίγουν σε ξεχωριστό παράθυρο ή σε ξεχωριστή καρτέλα.

1. ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Βελτίωση Ποιότητας + Διαφοροποίηση => Αύξηση Πωλήσεων
Στη σημερινή εποχή η ανάγκη για υψηλή, διαφοροποιημένη από τον ανταγωνισμό, ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και η ορθολογική και συνετή διαχείριση των πόρων έχουν γίνει περισσότερο από απαραίτητες για την επιβίωση μίας επιχείρησης. Η σελίδα αυτή αναφέρεται στο πρώτο θέμα.
Κάθε λεπτομέρεια σε αυτούς τους δύο τομείς παίζει πλέον σημαντικό ρόλο και οι επιχειρηματίες ή οι διοικητές οργανισμών πρέπει να δίνουν προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να αποφεύγουν διαρροές χρημάτων ή πελατείας.
Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που απολαμβάνουν οι πελάτες της Smart Technical Solutions είναι η βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, καθώς και η διαφοροποίησή τους από τον ανταγωνισμό.

Μείωση Λειτουργικών Εξόδων σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς
Στη σημερινή εποχή η ανάγκη για υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και η ορθολογική και συνετή διαχείριση των πόρων έχουν γίνει περισσότερο από απαραίτητες για την επιβίωση μίας επιχείρησης. Η σελίδα αυτή αναφέρεται κυρίως στο δεύτερο, αλλά έμμεσα αγγίζει και το πρώτο θέμα.
Κάθε λεπτομέρεια σε αυτούς τους δύο τομείς παίζει πλέον σημαντικό ρόλο και οι επιχειρηματίες ή οι διοικητές οργανισμών πρέπει να δίνουν προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να αποφεύγουν διαρροές χρημάτων ή πελατείας.
Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που απολαμβάνουν οι πελάτες της Smart Technical Solutions είναι η μείωση των λειτουργικών εξόδων τους, η οποία επιτυγχάνεται με αρκετούς τρόπους: εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση εξόδων συντήρησης εγκαταστάσεων, αύξηση του χρόνου ζωής του εξοπλισμού τους, μείωση των εργατοωρών που απαιτούνται για τη συντήρηση και άλλα. Παράλληλα, προτείνει τη συνεργασία με οικονομικούς συμβούλους εξειδικευμένους στη μείωση λειτουργικών εξόδων σε επιχειρήσεις και σε οργανισμούς. Έτσι, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ”πακέτο” για τη μείωση των λειτουργικών εξόδων.

2. MARKETING

Ενσωμάτωση και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών (Business Incubation)
Η Smart Technical Solutions έχει ήδη ενσωματώσει στις δραστηριότητές της μερικές επιχειρηματικές ιδέες ατόμων ή εταιρειών που για διάφορους λόγους δεν ήταν σε θέση να τις αναπτύξουν μόνοι τους (Business Incubation). Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία υπηρετεί το Όραμά της, καθώς βοηθάει αξιόλογες ελληνικές ιδέες να βρουν τη θέση τους μέσα στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς, ενώ παράλληλα αυξάνει το κύρος της και προσθέτει πωλήσεις στο ενεργητικό της χάρη στις νέες καινοτόμες και οικολογικές λύσεις που ενσωματώνει στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της.

Διαφημιστείτε στο δικτυακό τόπο www.sts.gr!
Η Smart Technical Solutions σας προσκαλεί να διαφημιστείτε στο δικτυακό της τόπο, που διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία τεχνικών θεμάτων σε σύγκριση με τους άλλους τεχνικούς δικτυακούς τόπους της Ελλάδας και έχει από τα πιο υψηλά στατιστικά επισκεψιμότητας με σταθερά αυξητική τάση μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια.

3. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

BNET SUPPORT SERVICES – Πληροφορική: υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδιώτες
Mελέτη και εγκατάσταση συστημάτων πληροφορικής από απλά συστήματα home & office μέχρι συστήματα server και επαγγελματικά συστήματα audio – video editing, πιστοποιημένων δικτύων δεδομένων, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ασφάλεια δικτύων και εμπορία υψηλής ποιότητος οθονών για computer graphics, video editing και ιατρικών εφαρμογών.

AQUAMERIT: BUSINESS CHECK-UP & άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις
Η Smart Technical Solutions, στην προσπάθειά της να αναπτυχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα μέσα στα χρόνια, αναζήτησε τη βοήθεια συμβούλων επιχειρήσεων. Ανάμεσά τους ξεχώρισε η AQUAMERIT ΕΠΕ, Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων, η οποία με το συμβουλευτικό πακέτο της BUSINESS CHECK-UP, καθώς και με άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες, συνέβαλε σημαντικά στην ομαλή ανάπτυξη της STS και στην πρόβλεψη, πρόληψη και επίλυση προβλημάτων που συνήθως συνοδεύουν το γρήγορο μεγάλωμα μικρών επιχειρήσεων. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όλες τις εταιρείες, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας, να κάνουν χρήση των υπηρεσιών της AQUAMERIT, ακόμα και αν δεν αντιμετωπίζουν οφθαλμοφανή προβλήματα οργάνωσης.

4. ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΑΚΙΝΗΤΑ

Αποδράσεις – προτάσεις για διακοπές και τριήμερα
Σε αυτήν τη σελίδα η Smart Technical Solutions προβάλλει τουριστικές μονάδες πελατών και συνεργατών της.

Real Estate – Αγγελίες για Πώληση Ακινήτων
Σε αυτήν τη σελίδα η Smart Technical Solutions φιλοξενεί αγγελίες πώλησης ακινήτων συνεργατών και πελατών της.

5. ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ

HELLENIC LINGUAL SERVICES: Μετάφραση, Διόρθωση, Επιμέλεια Κειμένων
Η Smart Technical Solutions έχει κατά καιρούς μεταφράσει για δική της χρήση πολλά κείμενα από και προς διάφορες ξένες γλώσσες, για δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα της, καθώς και για διάφορους άλλους σκοπούς. Κάποια στιγμή επέλεξε τους καλύτερους από τους μεταφραστές με τους οποίους είχε συνεργαστεί μέσα στα χρόνια και δημιούργησε τη Hellenic Lingual Services (HLS), η οποία, ενώ αρχικά ξεκίνησε αποκλειστικά με τη μετάφραση τεχνικών κειμένων, τώρα πλέον άναλαμβάνει κάθε είδους μεταφραστικά έργα, καθώς και τη διόρθωση και την τελική επιμέλεια κειμένων πριν από τη δημοσίευση ή την όποια άλλη χρήση τους.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑ
Η Smart Technical Solutions παρουσιάζει τις Εκδόσεις Μαθητεία, που εκδίδουν βιβλία κυρίως ψυχολογικού και κοινωνικού περιεχομένου.

Μοιράσου το στα social media