Ξεναγήσεις σε Ελληνόφωνους και Ισπανόφωνους Τουρίστες
και άλλους Προσωρινούς Επισκέπτες της Αθήνας

Σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζουμε την επαγγελματική δραστηριότητα μίας ελληνόφωνης και ισπανόφωνης εξωτερικής συνεργάτιδας της Smart Technical Solutions, της οποίας η κύρια επαγγελματική απασχόληση είναι οι ξεναγήσεις σε όλα τα αξιοθέατα της Αττικής.

Ξεναγεί μεμονωμένα άτομα ή μικρές ομάδες ελληνόφωνων ή ισπανόφωνων φίλων ή συνεργατών, καθώς επίσης και μεγάλα γκρουπ από τουρίστες, σε όλα τα μουσεία και τα μνημεία της πόλης των Αθηνών και των περιχώρων, όπως είναι η Ακρόπολη με το μουσείο της, το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, διάφοροι αρχαιολογικοί χώροι κ.ά.

Οι υπηρεσίες ξενάγησης παρέχονται σε Έλληνες και ξένους τουρίστες, καθώς επίσης και σε άλλους προσωρινούς επισκέπτες της Αθήνας που μπορεί να βρίσκονται στην πόλη μας για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους και θα ήθελαν με αυτήν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής.

Και, φυσικά, η ξενάγηση γίνεται επίσης και σε μόνιμους κατοίκους της Αθήνας, οι οποίοι, ως γνωστόν, σε ένα μεγάλο ποσοστό, δεν έχουν ποτέ επισκεφθεί πολλά από τα αξιοθέατα της πόλης τους.

Οι ενδιαφερόμενοι, ιδιώτες, εταιρείες ή οργανισμοί, μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της εταιρείας μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο και το κόστος των ξεναγήσεων.

Τα ραντεβού κλείνονται, στη συνέχεια, με την ίδια την ξεναγό. Οι τιμές είναι λογικές, δεδομένου ότι δεν μεσολαβεί κάποιο τουριστικό γραφείο. Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου για εταιρείες και οργανισμούς.

Μοιράσου το στα social media