Συστήματα απολύμανσης / αποστείρωσης αέρα
νερού, επιφανειών με υπεριώδη ακτινοβολία UVC

Εισαγωγή

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για μία αξιόπιστη και φιλική προς το περιβάλλον μέθοδο απολύμανσης. Εδώ και αρκετές δεκαετίες έχουμε επιτυχείς συνεργασίες με πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν για την εξειδίκευσή μας στην ανάπτυξη, στο σχεδιασμό και στην κατασκευή συστημάτων απολύμανσης μέσω υπεριώδους ακτινοβολίας UVC.

Οι δυνατότητες των συστημάτων μας είναι τόσο πολλές και διαφορετικές, όσο και οι ανάγκες σας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο πιστεύουμε ότι όλες οι απαιτήσεις σας πρέπει να καλύπτονται από την ίδια και μοναδική πηγή, από τη στιγμή του σχεδιασμού και της ανάπτυξης ως τη στιγμή της παράδοσης του συστήματός σας.

Επιθυμείτε να απολυμάνετε αέρα, επιφάνειες, νερό ή άλλα υγρά; Σας απασχολούν το υψηλό κόστος και οι παρενέργειες της αντιμετώπισης των μικροοργανισμών με χημικά μέσα; Αν ναι, τότε θα βρείτε μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση στην απολύμανση μέσω της υπεριώδους ακτινοβολίας. Τα συστήματα απολύμανσης είναι η ειδικότητά μας.

Πεδία Εφαρμογών της ακτινοβολίας UVC

Το εύρος των εφαρμογών της ακτινοβολίας UVC είναι εντυπωσιακά μεγάλο. Αγγίζει πολλούς τομείς που ένας μη ειδικός δεν θα μπορούσε να φανταστεί πόσο σημαντική είναι η απολύμανση αέρα, νερού και επιφανειών.
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στους ακόλουθους τομείς:

 • Αεραγωγοί κυκλωμάτων αερισμού και κλιματισμού
  (για ζήτηση προσφοράς συμπληρώστε το: Τεχνικό Ερωτηματολόγιο για Μονάδες Απολύμανσης Αέρα Εγκαταστάσεων Αερισμού-Κλιματισμού)
  Διατάξεις απολύμανσης αέρα για τη μείωση του μικροβιακού φορτίου του αέρα που εισέρχεται ή ανακυκλοφορεί μέσω αεραγωγών σε χώρους παραγωγής, συσκευασίας, αποθήκευσης, ωρίμανσης, εμφιάλωσης, και σε χώρους γραφείων, χειρουργείων, θαλάμους νοσηλείας, μικροβιολογικά εργαστήρια, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, κτλ.
  Το σύστημα αποτελεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα του αποδεκατισμού των επιχειρήσεων λόγω ασθενειών το χειμώνα: Κατά την κυκλοφορία του αέρα μέσα από τους αεραγωγούς τα μικρόβια εξοντώνονται. Έτσι, αποφεύγεται η μετάδοση μικροβίων από τον ένα όροφο στον άλλο ή από τη μία αίθουσα στην άλλη, όταν σε περιόδους επιδημιών ένας ασθενής εργαζόμενος μεταδίδει άθελά του μικρόβια στο χώρο με το φτέρνισμα και γενικότερα με την παρουσία του.
  Τοποθετείται πολύ εύκολα και γρήγορα σε οποιονδήποτε υπάρχονται αεραγωγό.
  Ο αέρας που περνά από τον αεραγωγό, χάρη στην επίδραση των λαμπτήρων UVC, εξέρχεται στο χώρο απαλλαγμένος πλέον από μικροοργανισμούς. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται συνεχώς, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του κυκλώματος εξαερισμού/κλιματισμού.
  Ειδικές κατασκευές για μεγάλες παροχές αέρα
  Διατίθενται διατάξεις πολλαπλών λαμπτήρων, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται πολύ υψηλή δόση ακτινοβολίας ακόμα και για αεραγωγούς μεγάλων παροχών αέρα.
  Συνεργασία ακτινοβολίας UVC με φίλτρα αέρα αεραγωγών:
  Οι διατάξεις μείωσης μικροβιακού φορτίου του αέρα είναι ιδανικές τόσο για αεραγωγούς που δεν διαθέτουν φίλτρα, όσο και για τη συμπλήρωση και την απόλυτη διασφάλιση του αποτελέσματος σε αεραγωγούς που διαθέτουν φίλτρα.
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με φίλτρα αεραγωγών πατήστε εδώ.
  Συνεργασία ακτινοβολίας UVC με περιοδικό καθαρισμό των αεραγωγών:
  Για την πιο ολοκληρωμένη προστασία των εργαζομένων σε κλιματιζόμενα κτίρια πρέπει να γίνεται και καθαρισμός των αεραγωγών σε τακτά χρονικά διαστήματα, επειδή μέσα στους αεραγωγούς συσσωρεύεται χνούδι, σκόνη και πολλά άλλα υλικά, που αποτελούν εστία ανάπτυξης μικροβίων.
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ”σύνδρομο άρρωστου κτιρίου” και την αντιμετώπισή του με περιοδικό καθαρισμό των αεραγωγών κλιματισμού και εξαερισμού πατήστε εδώ.
  Αντιμετώπιση της νόσου των λεγεωναρίων, που μεταδίδεται μέσω αεραγωγών
  Τον Ιούλιο του 1976 στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α. δεκάδες απόμαχοι λεγεωνάροι έχασαν τη ζωή τους επειδή προσβλήθηκαν από το αερομεταφερόμενο βακτήριο της νόσου των λεγεωναρίων (legionella), όπως ονομάστηκε από τότε, που μεταδόθηκε στην αίθουσα όπου είχαν συγκεντρωθεί για να συνεδριάσουν (πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες). Από τότε έχουν καταγραφεί πολλά παρόμοια κρούσματα παγκοσμίως. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του ειδικού Οργανισμού της EWGLI, που έχει ως αντικείμενο αποκλειστικά και μόνο την αντιμετώπιση της Legionella, έχει εκδώσει σαφείς οδηγίες πρόληψης της ασθένειας προς όλες τις χώρες-μέλη της. Η ακτινοβολία UVC προστατεύει τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες κτιρίων με κεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού και από αυτήν την ασθένεια.
  (Για την αντιμετώπιση της νόσου των λεγεωναρίων σε ζεστά νερά χρήσης κτιρίων, πύργους ψύξης, σιντριβάνια και άλλες εφαρμογές νερού πατήστε εδώ.)
 • Συστήματα ανακυκλοφορίας αέρα σε χώρους αποθήκευσης και παραγωγήςΣε χώρους παραγωγής, συσκευασίας, αποθήκευσης, ωρίμανσης και εμφιάλωσης τροφίμων και ποτών οι σημερινοί επιχειρηματίες συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο πόσο είναι για πολλούς και διάφορους λόγους πρακτικά απαραίτητη, αλλά και οικονομικά συμφέρουσα, η εγκατάσταση διατάξεων ανακυκλοφορίας του αέρα με λαμπτήρες UVC, που αποστειρώνουν τον αέρα σε κάθε διέλευσή του και τον επιστρέφουν στο χώρο, με αποτέλεσμα τη συνεχή αναίρεση της όποιας επιμόλυνσης του αέρα μπορεί να συμβεί και τη διατήρηση του μικροβιακού φορτίου του σε πολύ χαμηλά έως μηδενικά επίπεδα. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής των τροφίμων (συσκευασμένων ή μη). Περισσότερες πληροφορίες δείτε πιο κάτω, στην ενότητα Βιομηχανία Τροφίμων.
 • Απολύμανση αέρα σε χώρους απομόνωσης και σε χώρους εντατικής θεραπείας
  Διατάξεις μείωσης μικροβιακού φορτίου του αέρα που είτε εισέρχεται μέσω αεραγωγών είτε κυκλοφορεί μέσα σε χώρους όπου η αποσείρωση είναι κρίσιμης σημασίας, όπως είναι τα χειρουργεία, οι Μ.Ε.Θ. (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), οι θάλαμοι νοσηλείας, τα μικροβιολογικά εργαστήρια, οι στείροι χώροι φαρμακοβιομηχανιών κτλ.
  Η απολύμανση σε αυτές τις περιπτώσεις πραγματοποιείται με τα συστήματα απολύμανσης αέρα κλειστών χώρων, που διατίθενται σε τρεις διαφορετικούς τύπους:

  1. Συστήματα ανακυκλοφορίας αέρα διαφόρων τύπων και αποδόσεων
   Ο αέρας του χώρου ανακυκλοφορεί και διέρχεται επανειλημμένα μέσα από έναν κλειστό θάλαμο όπου εκτίθεται στην υπεριώδη ακτινοβολία UVC. Έτσι, κάθε επιμόλυνσή του από μικρόβια του χώρου αναιρείται με τέτοια συχνότητα ώστε το συνολικό μικροβιακό φορτίο του αέρα στο χώρο να διατηρείται σταθερά κάτω από τα επιτρεπτά όρια που απαιτεί η εκάστοτε εφαρμογή.
  2. Συστήματα απολύμανσης εισερχόμενου αέρα
   Διατάξεις μείωσης μικροβιακού φορτίου αέρα αεραγωγών για τη μείωση του μικροβιακού φορτίου του αέρα που εισέρχεται σε τέτοιους χώρους.
  3. Συστήματα απευθείας ακτινοβολίας για τοποθέτηση σε τοίχους, πόρτες, οροφές
   Τα συστήματα αυτά λειτουργούν αυτόματα ή χειροκίνητα όταν δεν υπάρχει άνθρωπος μέσα στην αίθουσα, ενώ διακόπτουν ακαριαία τη λειτουργία τους μόλις ανοίξει η πόρτα, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να εκτεθεί κάποιος άνθρωπος απευθείας στην υπεριώδη ακτινοβολία.
   – Σύγκριση και συνεργασία της ακτινοβολίας UVC με τα απόλυτα φίλτρα:
   Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας παρουσιάσουμε τη σύγκριση των δύο μεθόδων και το πώς η μία συμπληρώνει τα κενά της άλλης, όταν πρόκειται για χειρουργεία ή άλλους χώρους όπου απαιτείται υψηλού βαθμού αποστείρωση.
 • Απολύμανση μεταφορικών ταινιών και ιμάντων και άλλων επιφανειών σε χώρους παραγωγής και σε εργαστηριακούς χώρους
  Μονάδες και διατάξεις για κάθε περίπτωση. Ολοκληρωμένα συστήματα για απολύμανση μεταφορικών ταινιών. Διατίθενται και αδιάβροχα συστήματα.
  Εκτός από την απολύμανση του αέρα σε χώρους παραγωγής και συσκευασίας τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ειδών που προσβάλλονται από μικροοργανισμούς, πολύ σημαντική είναι επίσης η απολύμανση και των επιφανειών με τις οποίες έρχονται σε επαφή τα προϊόντα, ώστε να μειωθεί περαιτέρω το αρχικό μικροβιακό φορτίο τους και να παραταθεί ακόμα περισσότερο η ημερομηνία λήξης τους. Περισσότερες πληροφορίες δείτε πιο κάτω, στην ενότητα Βιομηχανία Τροφίμων.
 • Απολύμανση σε δεξαμενές νερού, κλιματισμούς υγρασίας, εγκαταστάσεις ψεκασμού
  Εμβαπτιζόμενες αδιάβροχες διατάξεις απολύμανσης από πλαστικό ή ανοξείδωτο χάλυβα.
  Αδιάβροχες διατάξεις για εμβάπτιση σε δεξαμενές για την απολύμανση νερού σε δεξαμενές, πύργους ψύξης, πισίνες, συντριβάνια, εγκαταστάσεις ψεκασμού, ύγρανσης κ.ά. και για την απολύμανση επιφανειών και αέρα σε χώρους με πολύ υψηλή υγρασία, νερά κτλ. Σε αυτές τις εφαρμογές με την εφαρμογή της ακτινοβολίας UVC εξασφαλίζεται απολύμανση του νερού, εξολόθρευση της άλγης και σημαντική μείωση έως ολοσχερής κατάργηση των χημικών.
  Το σύστημα προσφέρει επίσης μία αρκετά ικανοποιητική λύση στο πρόβλημα της θανατηφόρου νόσου των λεγεωναρίων (legionella), τόσο σε ζεστά νερά χρήσης, με τοποθέτηση διατάξεων μέσα στα boilers παραγωγής ζεστού νερού, όσο και σε πύργους ψύξης, σιντριβάνια και σε άλλα συστήματα ψεκασμού, με την τοποθέτηση διατάξεων μέσα στη λεκάνη συλλογής του ψεκαζόμενου νερού. Για περισσότερες πληροφορίες για τη λεγιονέλα και τις Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις μεθόδους αντιμετώπισής της πατήστε εδώ.
 • Απολύμανση πόσιμου νερού και νερού βιομηχανικών χρήσεων
  Διατάξεις απολύμανσης νερού για online τοποθέτηση στη ροή του νερού. Περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την εφαρμογή (από άλλον κατασκευαστή) θα βρείτε εδώ.
 • Λύσεις προσαρμοσμένες για κάθε περίπτωση
  Ειδικός σχεδιασμός συστημάτων σε περίπτωση που οι ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη δεν καλύπτονται από τους υπάρχοντες τύπους. Αυτή άλλωστε υπήρξε μέχρι τώρα η διαδικασία μέσα από την οποία η εταιρεία μας έχει φτάσει σήμερα στο σημείο να διαθέτει τόσο μεγάλη ποικιλία διατάξεων κατάλληλων για πλήθος διαφορετικών εφαρμογών όλων των κλάδων της αγοράς, παραγωγικών και μη.

Πλεονεκτήματα της τεχνολογίας μας

Χώροι με αέρα απαλλαγμένοι από μικροοργανισμούς

Μια απαίτηση πολλών ετών γίνεται πραγματικότητα με τις τεχνολογίες απολύμανσης της εταιρείας μας. Τα συστήματα απολύμανσης μέσω υπεριώδους ακτινοβολίας είναι αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους φίλτρανσης και τις υπόλοιπες μεθόδους
απολύμανσης, με τη χρήση της υπεριώδους ακτινοβολίας τα λειτουργικά κόστη σας μειώνονται σημαντικά.

Υψηλή υγιεινή

Οι μικροοργανισμοί στο νερό και στον αέρα είναι η αιτία για τη γρήγορη μείωση του χρόνου ζωής των τροφίμων, αλλά και για την εμφάνιση ασθενειών σε ανθρώπους και ζώα. Η χρήση της υπεριώδους ακτινοβολίας εξασφαλίζει ότι οι μικροοργανισμοί μπορούν να αντιμετωπίζονται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Αποτελεσματική και χαμηλού κόστους απολύμανση νερού

Η εταιρεία μας σχεδιάζει συστήματα που εμποδίζουν αποτελεσματικά την ανάπτυξη των μικροοργανισμών. Το χαμηλό κόστος συντήρησης και καθαρισμού των συστημάτων μας είναι
ασύγκριτο, γεγονός που επιβεβαιώνεται συνεχώς και από τα αποτελέσματα των ανεξάρτητων μετρήσεων των πελατών μας.

Μια τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον

Χωρίς τη χρήση χημικών, ο αέρας και το νερό απολυμαίνονται με φυσικό τρόπο. Σε σύγκριση με τα συστήματα που προσθέτουν χημικά, η υπεριώδης ακτινοβολία έχει το μεγάλο πλεονέκτημα της υψηλής καθαρότητας. Ούτε το νερό ούτε ο αέρας επιβαρύνονται από την παρουσία χημικών πρόσθετων. Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις που έχουν ως χαρακτηριστικό ότι η απολύμανση γίνεται χωρίς επίδραση στην οσμή και στη γεύση και χωρίς να δημιουργούνται επιβλαβή παράγωγα.

Απλή και ευέλικτη λύση

 • Απλή τοποθέτηση και χειρισμός των συστημάτων
 • Εύκολη τοποθέτηση σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις
 • Λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης

Αρχή Λειτουργίας της Υπεριώδους Ακτινοβολίας UVC254nm

Συνοπτική εξήγηση:

Η ακτινοβολία UVC/254nm επιδρά στο DNA όλων των μικροοργα-νισμών και αποτρέπει τη διαίρεση των κυττάρων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο των κυττάρων. Ο τρόπος με τον οποίο δρα η απολύμανση μέσω της υπεριώδους ακτινοβολίας δεν επιτρέπει την ανάπτυξη αντίστασης των κυττάρων μέσω της μετάλλαξής τους, ούτε τη δημιουργία ανεπιθύμητων παραγώγων.

Εξατομικευμένη μελέτη για την κάθε εφαρμογή

 • Ποιος λαμπτήρας είναι ο καταλληλότερος για κάθε περίπτωση;
 • Πώς μπορεί να αυξηθεί η απόδοση και το χρόνο ζωής ενός συστήματος απολύμανσης;
 • Ποια είναι η επίδραση της θερμοκρασίας και των ρευμάτων αέρα;

Η ποιότητα των συστημάτων της εταιρείας μας βασίζεται στην εξειδίκευση, στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία 70 και πλέον ετών.

Τεχνολογικές δυνατότητες: Χρειάζεται καλή γνώση για τη σχέση μεταξύ της δόσης ακτινοβολίας και του αποτελέσματος που μπορεί να επιφέρει, προκειμένου να μετατραπεί μια απλή θεωρία σε αποτελεσματική και αξιόπιστη τεχνολογία. Ποια δόση ακτινοβολίας απαιτείται για κάθε εφαρμογή; Με ποιο τρόπο και κάτω από ποιες συνθήκες μπορεί να επιτευχθεί αυτό; Ποιες παράμετροι πρέπει να λαμβάνονται υπόψη; Οι βιολόγοι, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές μας έχουν τις απαντήσεις για όλες αυτές τις ερωτήσεις. Η τεχνογνωσία μας σχετικά με την υπεριώδη ακτινοβολία εγγυάται προϊόντα υψηλού επιπέδου, ασύγκριτα σε τεχνολογία, κατασκευή και σχεδιασμό. Κάντε τις συγκρίσεις.

Εφαρμογές της Ακτινοβολίας UVC στη Βιομηχανία Τροφίμων
Για καλύτερη υγιεινή στη βιομηχανία τροφίμων

Συνεχής απολύμανση

Η ύπαρξη, ο πολλαπλασιασμός και η διασπορά ανεπιθύμητων μικροοργανισμών στον αέρα, στο νερό και στις επιφάνειες αποτελεί συχνά σημαντικό πρόβλημα. Τα χημικά απολυμαντικά υπόκεινται σε περιορισμούς και απαγορεύσεις, συχνά δημιουργούν ανεπιθύμητα παράγωγα και κοστίζουν ακριβά.
Η υπεριώδης ακτινοβολία (UVC) καταπολεμά αποτελεσματικά μύκητες, ζύμες, ιούς και βακτήρια, χωρίς χημικά κατάλοιπα, διάβρωση ή ανεπιθύμητα πρόσθετα. Η εταιρεία μας παρέχει μία εξελιγμένη τεχνολογία, που έχει ευρεία εφαρμογή σε πολλούς τομείς, βασισμένη σε υπερσύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού με τη χρήση εξειδικευμένων υπολογιστικών προγραμμάτων.
Τα πεδία εφαρμογής είναι πολλά και διαφορετικά, όπως και τα προϊόντα και οι μονάδες μας, τόσο για τον κλάδο των τροφίμων, όσο και για τον χώρο της υγείας, τις εγκαταστάσεις αερισμού και κλιματισμού, τον κλάδο εκτροφής και τις τεχνολογίες εκτύπωσης.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της απολύμανσης μέσω ακτινοβολίας UVC εδώ και 70 χρόνια και προσφέρει επιστημονικές λύσεις υψηλότατου επιπέδου για την υγιεινή.
Επωφεληθείτε από τις ευρείες εφαρμογές και λύσεις που προσφέρει η απολύμανση μέσω ακτινοβολίας UVC, καθώς και από τα σημαντικά χαμηλά κόστη αυτής της τεχνολογίας!

Όλα τα πλεονεκτήματα με μια ματιά

 • Απλή λειτουργία, εύκολη χρήση, ελάχιστη συντήρηση
 • Συστήματα που προσαρμόζονται στην κάθε περίπτωση
 • Τοποθέτηση και σε προϋπάρχουσες εγκαταστάσεις
 • Εξαιρετικά μεγάλος χρόνος ζωής των λαμπτήρων UVC
 • Πολύ χαμηλά κόστη λειτουργίας και συντήρησης
 • Σημαντική αύξηση του χρόνου ζωής των προϊόντων
 • Υψηλή αποτελεσματικότητα σε βακτήρια, ζύμες, ιούς και μύκητες
 • Χωρίς χημικά, όζον και επιβλαβή παράγωγα
 • Απολύμανση κατά τη διάρκεια της παραγωγής
 • Σύμφωνα με τα πρότυπα VDI 6022 και SWKI 2003-5
 • Προαιρετικά: προστασία θραύσης λαμπτήρων (πρότυπα HACCP και IFS)

Απολύμανση αέρα

Η απολύμανση μέσω ακτινοβολίας UVC προλαμβάνει την επιμόλυνση των τροφίμων. Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι: εύκολη εγκατάσταση, συνεχής λειτουργία και ευέλικτη χρήση των μονάδων. Με σχετικά χαμηλό κόστος επένδυσης θα ωφεληθείτε από κάθε άποψη από τη μείωση του κινδύνου επιμόλυνσης των προϊόντων σας.

Μονάδες για αεραγωγούς

 • Για αγωγούς αερισμού και κλιματισμού, ψυκτικά στοιχεία και κλιματισμούς υγρασίας
 • Εύκολη και χωρίς προβλήματα εγκατάσταση
 • Και για τοποθέτηση και μέσω φλαντζών

Μονάδες ανακυκλοφορίας οροφής 

 • Για χώρους παραγωγής, συσκευασίας, ωρίμανσης και για ψυκτικούς θαλάμους
 • Για την αντιμετώπιση πολύ ανθεκτικών μικροοργανισμών
 • Πολύ υψηλή δόση ακτινοβολίας UVC

Ανοικτές μονάδες οροφής 

 • Για χώρους εργαστηρίων τη νύχτα και για χώρους μικρής επισκεψιμότητας
 • Διατίθενται και με πρόσθετο εξάρτημα αντανάκλασης και προστασίας
 • Απολύμανση αέρα και επιφανειών

Μονάδες απολύμανσης ψυκτικών στοιχείων

 • Για αεροψυκτήρες, υγραντήρες και ψυκτικές μονάδες
 • Σημαντική μείωση της ανάγκης συντήρησης των συστημάτων
 • Εύκολη τοποθέτηση

Απολύμανση επιφανειών

Η ακτινοβολία UVC παρέχει ασφαλή και αξιόπιστη απολύμανση κατά την παραγωγή: χωρίς τη χρήση θερμότητας, ανεπιθύμητων πρόσθετων και χωρίς κατάλοιπα, μέσα σε ελάχιστο διάστημα. Ιμάντες, φιλμ και υλικά συσκευασίας παραμένουν ασφαλή από μικρόβια κατά τη διάρκεια της παραγωγής, ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Μονάδες επιφανειών 

 • Για υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων
 • Εύκολη τοποθέτηση και σε προϋπάρχουσες εγκαταστάσεις
 • Πολύ υψηλή ικανότητα απολύμανσης

Μονάδες ιμάντων μεταφοράς 

 • Για ιμάντες μεταφοράς και για σημεία με υψηλή υγρασία
 • Για ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες χρήσης (ΙΡ 65)
 • Για ευαίσθητες στη θερμοκρασία επιφάνειες

Πολλαπλές μονάδες 

 • Για ιμάντες μεταφοράς και υλικά συσκευασίας
 • Για ευαίσθητες στη θερμοκρασία επιφάνειες
 • Για περιορισμένους χώρους

Συστήματα υψηλής απόδοσης 

 • Κατάλληλα για απολύμανση υγρών χαμηλής διαπερατότητας
 • Με ενσωματωμένο κύκλωμα αερισμού και ψύξης
 • Πολύ υψηλή δόση ακτινοβολίας UVC

Απολύμανση νερού

Οι μικροοργανισμοί βρίσκουν κατάλληλο περιβάλλον για να πολλαπλασιαστούν και να διασπαρούν, ειδικά στο νερό που περιέχεται σε κυκλώματα κλιματισμού και ύγρανσης, πύργους ψύξης κ.ά. Η απολύμανση μέσω ακτινοβολίας UVC δεν μεταβάλλει καθόλου τη χημική σύσταση, την οσμή ή τη γεύση του νερού. Τα οφέλη από τη χρήση της συγκεκριμένης μεθόδου απολύμανσης είναι ασύγκριτα!

Μονάδες εμβάπτισης 

 • Για πύργους ψύξης, κλιματισμούς υγρασίας και δεξαμενές νερού
 • Πολύ εύκολη τοποθέτηση και χαμηλό κόστος λειτουργίας
 • Πολύ υψηλή ασφάλεια

Μονάδες ανάρτησης 

 • Για μεγάλες δεξαμενές νερού και παγολεκάνες
 • Για την αντιμετώπιση πολύ ανθεκτικών μικροοργανισμών
 • Με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας

Συστήματα υψηλής απόδοσης 

 • Για νερό χρήσης και παραγωγής καθώς και για ψυκτικά και λιπαντικά υγρά
 • Για παροχές από 2.000 έως 3.000 λίτρα / ώρα
 • Με υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία

Μονάδες ροής 

 • Για νερό παραγωγής, λύματα ή νερό βιομηχανικών χρήσεων
 • Δυνατότητα απολύμανσης από 800 έως 10.000 λίτρα/ώρα
 • Με έλεγχο λειτουργίας

Υπηρεσία παροχής συμβουλών on line.
Θέλετε μια γρήγορη απάντηση στην ερώτησή σας; Η υπηρεσία παροχής συμβουλών on line για τα προϊόντα μας μπορεί να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει για την επιλογή του κατάλληλου συστήματος που θα καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες: Ενδιαφέρεστε για διεθνείς εκθέσεις, καινοτομίες και ανάπτυξη νέων προϊόντων, τεχνικά άρθρα, περιγραφές εφαρμογών και προτεινόμενες λύσεις; Εάν ναι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις σχετικές πληροφορίες κάθε στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου το στα social media