SUPER GEO

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΑΛΥΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ, ΜΗΧΑΝΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Αυτό το προϊόν είναι σε έλλειψη. Καλέστε μας για να σας προτείνουμε αντίστοιχα προϊόντα.

Ένα πρωτοποριακό μη τοξικό προϊόν που συνδυάζει
τα πλεονεκτήματα ενός οικολογικού καθαριστικού,
ενός ισχυρού απολυμαντικού – μυκητοκτόνου
και ενός αποτελεσματικού τοξικού διαλύτη,
προσφέροντας ακόμα περισσότερα.

Product Description (αρχείο pdf)

1. Το Super Geo αποτελεί μία πρωτοποριακή λύση στον τομέα του καθαρισμού. Είναι ένας οικολογικός διαλύτης, κατάλληλος και για εξοπλισμό τροφίμων, που αντικαθιστά όλους τους γνωστούς τοξικούς οργανικούς διαλύτες (ασετόν, white spirit, τολουόλη κτλ.), που είναι λίγο έως πολύ καρκινογόνοι και καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου και μολύνουν το περιβάλλον.

2. Είναι πολύ πιο οικονομικό από οποιονδήποτε άλλο διαλύτη της αγοράς, επειδή:
i. χρησιμοποιείται σε μεγάλη αραίωση,
ii. δεν εξατμίζεται (σημαντικό όταν χρησιμοποιείται σε βούτα για απολάδωση εξαρτημάτων),
iii. διαρκεί για πολλές χρήσεις, χωρίς να μειώνεται η καθαριστική του δράση.

3. Καθαρίζει τέλεια και γρήγορα λάδια, γράσα, λίπη, τσίκνα, αιθάλη, καπνιά, κερί, πίσσα, νικοτίνη, σκουριά, κουτσουλιές, λεκέδες εντόμων, αίμα, μούχλα, χρώματα, σκουριές, χώματα, μούχλα, μύκητες, άλγη και κάθε είδους λεκέδες οργανικής ή ανόργανης σύστασης. (Για τις τσίχλες υπάρχει άλλο εξειδικευμένο υλικό. Για τον καθαρισμό από άλατα το Super Geo δεν είναι το ιδανικό υλικό, επειδή είναι αλκαλικό και όχι όξινο. Για τα άλατα διαθέτουμε άλλο υλικό. Για τα μελάνια το κατάλληλο υλικό είναι το INK REMOVER – ζητήστε μας πληροφορίες.)

4. Είναι κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες που αντέχουν στην επαφή με το νερό. Δε διαβρώνει τις επιφάνειες, δεν τους προκαλεί θολότητα, τραχύτητα, ξεθώριασμα ή άλλες αλλοιώσεις.
Παραδείγματα επιφανειών: βιομηχανικά δάπεδα, προσόψεις κτιρίων εκτεθειμένες σε καυσαέριο και καπνιά, λερωμένες επιφάνειες με κάθε είδους επένδυση ή πλαστικοποίηση, πλαστικά και μεταλλικά φύλλα οροφής ή επένδυσης τοίχων, ξύλο, κουφώματα, πλαστικά, μεταλλικές επιφάνειες από αλουμίνιο, σίδηρο, μπρούτζο, χαλκό, ανοξείδωτες επιφάνειες, εποξειδικά δάπεδα, μηχανές αυτοκινήτων κτλ.

5. Καθαρίζει τέντες, ρούχα, υφάσματα, παπλώματα, καλύμματα, δερμάτινα είδη, ταπετσαρίες
σε βάθος, χωρίς αλλοίωση του χρώματος ή σκλήρυνση και τράχυνση της υφής.

6. Καθαρίζει σε βάθος πορώδεις επιφάνειες όπως μάρμαρα, πλακάκια, μπετόν, σοβά, διακοσμητικά τούβλα, πυρότουβλα, πλάκες Καρύστου, γρανίτη, όνυχα, τεχνητή πέτρα, μωσαϊκά, διάφορα πετρώματα κεραμίδια, πλακόστρωτα, πεζοδρόμια. Σε αρκετές περιπτώσεις, για να γίνει βαθύς καθαρισμός μέσα στους πόρους, απαιτείται πιεστικό μηχάνημα. Αν ο λεκές επιμένει ακόμα και τότε, πάλι υπάρχει λύση, με άλλες μεθόδους (επικοινωνήστε μαζί μας). Είναι πιθανό να χρειαστεί να έρθει δικό μας συνεργείο καθαρισμού, εξοπλισμένο με ειδικά μηχανήματα και συνδυασμό διαφόρων υλικών μας.

7. Ιδανικό για συνεργεία αυτοκινήτων, μοτοσυκλέτες, μηχανήματα, μηχανουργεία, ναυτιλία, βιομηχανίες, συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων, αλλά και για εξαερισμούς κουζίνας (“φούσκες”), τζάκια, καμινάδες (με ειδικό σύστημα τροφοδοσίας σε όλο το μήκος της καμινάδας) κτλ.

8. Καθαρισμός από graffiti: Εφαρμόζεται και ως υλικό εξουδετέρωσης για την απομάκρυνση της θαμπάδας σε επιφάνειες όπου υπήρχε graffiti και καθαρίστηκαν με ειδικό υλικό καθαρισμού graffiti. Το Super Geo δεν καθαρίζει επιφάνειες από graffiti. Για την απομάκρυνση του graffiti διαθέτουμε μία άλλη σειρά προϊόντων, από τα οποία επιλέγουμε το κατάλληλο, ανάλογα με το είδος της κάθε επιφάνειας (πωρολιθική, κεραμική, ασβεστολιθική, μεταλλική, μάρμαρα κτλ.). Ειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν αυτούς τους καθαρισμούς. Στο τέλος του καθαρισμού συχνά μένει μία θαμπάδα, η οποία εξουδετερώνεται με το Super Geo.

9. Τρόπος χρήσης: είτε με το χέρι, με βούρτσα, είτε με αυτόματες μηχανές καθαρισμού.

10. Σε βούτα, για καθαρισμό και απολίπανση εξαρτημάτων: Τα γράσα, τα λάδια και οι άλλες βρωμιές που έχουν πάνω τους τα εξαρτήματα, ανάλογα με το ειδικό βάρος τους, είτε επιπλέουν στη βούτα και καθαρίζονται έτσι εύκολα είτε καθιζάνουν, οπότε αποχετεύονται από το σωλήνα αποστράγγισης της βούτας, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της. Έτσι, το υλικό μέσα στη βούτα παραμένει καθαρό. Μετά από 50-100 πλυσίματα θέλει αντικατάσταση, επειδή χάνει τη δύναμή του. Δηλαδή όχι μόνο είναι οικολογικό και αβλαβές για τον άνθρωπο, αλλά επιπλέον αντέχει και για πολλαπλάσιες χρήσης από όσο αντέχουν οι συνήθεις τοξικοί διαλύτες.

11. Είναι υδατοδιαλυτό.

12. Αραίωση και καλυπτικότητα:
α. Αραίωση:
Σε δύσκολες περιπτώσεις ο αρχικός καθαρισμός γίνεται με αραίωση σε νερό 1:1 έως 1:5, ή και χωρίς καθόλου αραίωση, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας της βρωμιάς. Στη συνέχεια, για συντήρηση των επιφανειών να χρησιμοποιείται σε αραίωση 1:20 έως 1:50 με γρήγορο πέρασμα.
β. Καλυπτικότητα: Στον αρχικό καθαρισμό π.χ. ενός πλακόστρωτου με λάδια κ.ά. ρύπους, εάν η αρχική εφαρμογή γίνει με ψεκασμό με αραίωση 1:5, αρκούν περίπου 50 λίτρα Super Geo για τον ψεκασμό 1.000 τ.μ. Αν η εφαρμογή γίνει με κουβάδες και χύσιμο του υλικού στην επιφάνεια και άπλωμά του με σκούπες, θα απαιτηθούν περίπου 150 λίτρα υλικού.

13. Ως καθαριστικό γενικού καθαρισμού για κάθε είδους επιφάνειες ενός νοικοκυριού, μπορεί να χρησιμοποιείται με αραίωση 1:100 σε νερό.

14. Είναι αλκαλικό: pH = 9,2

15. Έχει μηδέν πτητικές οργανικές ενώσεις (Volatile Organic Compounds, VOCs), δηλαδή είναι
μη τοξικό για το αναπνευστικό σύστημα.

16. Δεν ερεθίζει και δεν ξηραίνει το δέρμα όπως οι οργανικοί πτητικοί διαλύτες.

17. Δε διαβρώνει τις φλάντζες, τους ελαστικούς συνδέσμους και άλλα εξαρτήματα που φθείρονται από τους διαλύτες.

18. Δεν είναι εύφλεκτο.

19. Είναι προϊόν νανοτεχνολογίας, γι’ αυτό και είναι πολύ πιο δραστικό από τους συνήθεις τοξικούς διαλύτες.

20. Συσκευασία: σε δοχείο του 1 ή των 5 ή 25 λίτρων ή σε δεξαμενή πολυπροπυλενίου 1.000 λίτρων με σιδερένιο σκελετό και με κάνουλα στο κάτω μέρος της. Για βιομηχανική χρήση συνιστάται η εγκατάσταση της δεξαμενής σε εξωτερικό χώρο και η μετάγγιση του υλικού σε βαρέλια των 200 λίτρων για χρήση σε εσωτερικό χώρο.

21. Δωρεάν δείγματα των 100ml είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Παραδίδονται ιδιοχείρως στα γραφεία μας ή αποστέλλονται με courier με χρέωση παραλήπτη.

22. Τιμές και ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:
– Το δοχείο 1 λίτρου κοστίζει 15 ευρώ + ΦΠΑ
– Το δοχείο 5 λίτρων κοστίζει 57 ευρώ + ΦΠΑ
– Το δοχείο 25 λίτρων κοστίζει 260 ευρώ + ΦΠΑ.
– Η δεξαμενή πολυπροπυλενίου 1.000 λίτρων κοστίζει 9.600 ευρώ + ΦΠΑ.
– Παρέχονται σημαντικές εκπτώσεις σε επαγγελματίες και, επιπλέον, εκπτώσεις ποσοτήτων.
– Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

23. Περιέχει βιοδιασπώμενα συστατικά, που συμμορφώνονται με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι, δεν τίθεται θέμα τρόπου διάθεσης του αποβλήτου για προστασία του υδροφόρου ορίζοντα.

24. Χρειάζεται ανάδευση κάθε 5 ημέρες, εφόσον χρησιμοποιείται τακτικά. Αλλιώς, αν χρησιμοποιείται σπάνια, αρκεί μία ανάδευση πριν από κάθε χρήση.

25. Εκτός από καθαριστικό, είναι και άριστο απολυμαντικό και μυκητοκτόνο. Όταν εφαρμόζεται σε πλακόστρωτα που έχουν φυτρώσει χόρτα στους αρμούς τους, τα εξολοθρεύει. Όταν εφαρμόζεται ως καθαριστικό γενικής χρήσης, εφόσον αναμιχθεί με 5 ml οικολογικό μυκητοκτόνο MULTI TOX (βλ. κατάλογο προϊόντων πιο κάτω) ανά λίτρο, απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες και καταργεί εντελώς τη χλωρίνη, που είναι επικίνδυνη όταν εισπνέεται και βλαβερή για τα βακτήρια του βιολογικού καθαρισμού της κατοικίας ή του δήμου. Με το συνδυασμό Super Geo και MULTI TOX, αντίθετα, επιτυγχάνεται τέλεια απολύμανση σε δάπεδα, WC, νεροχύτες, πάγκους εργασίας κτλ., χωρίς αρνητικές παρενέργειες για την υγεία του χρήστη και χωρίς να παρεμποδίζεται η καλή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.

________________________________

Συνεργεία ειδικών (δύσκολων) καθαρισμών:

Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει δύσκολους καθαρισμούς με εξειδικευμένα συνεργεία, που εγγυώνται τέλειο καθαρισμό των επιφανειών χωρίς τράχυνση, διάβρωση, ξεθώριασμα ή με οποιονδήποτε τρόπο αλλοίωσή τους και παράλληλα χωρίς να προκληθούν ζημιές ή άλλα κόστη από τα απόνερα. Για το σκοπό αυτό, εκτός από το Super Geo, χρησιμοποιείται μία μεγάλη ποικιλία υλικών και μεθόδων, ή συνδυασμοί αυτών, ανάλογα με το είδος της επιφάνειας και το είδος του ρύπου. Μερικά από τα υλικά και τις μεθόδους αυτές είναι τα εξής:

 • ξηρός πάγος
 • PEAT SORB
 • ΑΤΜΟΣ
 • ΕΙΔΙΚΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ με ελάχιστη κατανάλωση νερού
 • GEO STRONG LIME REMOVER: Καθαριστικό γενικής χρήσης για νοικοκυριά, ξενοδοχεία, κτίρια κτλ. Ένα υλικό για όλα τα είδη επιφανειών. Πολύ πιο αποδοτικό από τα συνηθισμένα καθαριστικά. Οικολογικό, βιοδιασπώμενο, μη τοξικό. Μηδέν VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις). αρχείο pdf
  Τιμή: 47 Ευρώ + ΦΠΑ η συσκευασία των 5 λίτρων, 210 Ευρώ + ΦΠΑ η συσκευασία των 25 λίτρων
 • UNI GEO GENERAL CLEANING: Καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων, πιστοποιημένο και για εργοστάσια τροφίμων και άλλους χώρους που έχουν πιστοποίηση HACCP. Περιέχει και μικροβιοκτόνο.
  Οικολογικό, βιοδιασπώμενο, μη τοξικό. Μηδέν VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις). Απομακρύνει γράσα, λίπη, λάδια, πίσσα, μαρκαδόρους, σημάδια από ρηχές γρατζουνιές. Για χρήση σε κουζίνες, γκαράζ, γραφεία, οχήματα, φουρνους, μηχανές, αυλές, βινύλια, πλακάκια, πατώματα, τοίχους κτλ. Χρησιμοποιείται είτε αυτούσιο είτε σε αραίωση μέχρι και 1:200 σε νερό, ανάλογα με το είδος της εφαρμογής. αρχείο pdf
 • GEO POLY CLEAN 2000: Οικολογικό υποκατάστατο του ασετόν, του νεφτιού, του white spirit.
  Καθαρίζει από βερνίκια, λάκα, κόλλες κάθε είδους, λαδομπογιές κτλ.
  Καθαρίζει πιστόλια βαφής, πινέλα, ρολά, δάπεδα με κόλλες από παλιά μοκέτα κτλ.
  Δεν εξατμίζεται. Δεν είναι εύφλεκτο. Ιδανικό για χρήση σε βούτα, για πολλαπλές χρήσεις για πολύ καιρό, χωρίς να χαλάει και χωρίς να χάνεται υλικό λόγω εξάτμισης. Απαραίτητο προϊόν για μηχανουργεία, βιομηχανίες, ναυτιλία, συνεργεία ελαιοχρωματισμού, μονώσεων κτλ.
  Μηδέν VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις). Δεν είναι καρκινογόνο, δεν καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, όπως οι κοινοί διαλύτες. αρχείο pdf
  Τιμή: 580 Ευρώ + ΦΠΑ το δοχείο των 25 λίτρων, 4.600 Ευρώ + ΦΠΑ το βαρέλι των 200 λίτρων
 • GEO NITE GENERAL CLEANING: αρχείο pdf
 • GEO FACADE CLEANER: αρχείο pdf
 • INK REMOVER: μη διαθέσιμο, δείτε το ισοδύναμο προϊόν NAIL POLISH REMOVER: αρχείο pdf
 • GEO WEED KILLER: αρχείο pdf
 • GEO MULTITOX 10: αρχείο pdf
 • GEO BREAK DUST CLEANER: αρχείο pdf
 • GEO SEALER K GSK GENERAL CLEANING: αρχείο pdf

ΤΙΜΕΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΥΛΙΚΩΝ: Επικοινωνήστε μαζί μας.

Σημείωση: Ορισμένα από τα πιο πάνω υλικά (όσα είναι απλά στη χρήση τους) διατίθενται και προς πώληση για χρήση από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο για να καθαρίσει μόνος του τις επιφάνειές του, εξαρτήματα μηχανημάτων κτλ..

ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ m2 ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Η χρέωση ανά m2 ξεκινάει από 5-6 Ευρώ στις πιο εύκολες περιπτώσεις και μπορεί να φτάσει ακόμα και στα 50 Ευρώ σε περιπτώσεις με πολλή μεγάλη δυσκολία. Για μακρινές αποστάσεις εκτός Αττικής υπάρχει επιπλέον χρέωση για χιλιομετρική επιβάρυνση, έξοδα διαμονής, ναύλα και προσαυξημένες αμοιβές εκτός έδρας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού της Smart Technical Solutions πατήστε εδώ.

Μοιράσου το στα social media