Οικιακή Υγιεινή

Το θέμα της οικιακής υγιεινής είναι τεράστιο. Υπάρχουν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, λεπτομέρειες που συνιστάται να προσέχονται τόσο στη φάση της κατασκευής όσο και κατά τη χρήση μίας οικιακής εγκατάστασης. Με τον όρο “οικιακή εγκατάσταση” εννοούμε τα πάντα: το ίδιο το κτίριο από το μπετόν των θεμελίων μέχρι τα κεραμίδια, τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό του, τα έπιπλα, τις κουρτίνες, τα κρεβάτια, τα τρόφιμα, το ψυγείο, την κουζίνα κτλ.

Για όλα υπάρχουν συμβουλές υγιεινής που καλό είναι να τηρούνται, στο βαθμό βέβαια που αυτό είναι εφικτό χωρίς να κάνουμε τη ζωή μας πιο περίπλοκη από όσο είναι ήδη.

Σε αυτήν την ενότητα θα προστίθενται κατά καρούς θέματα υγιεινής που αφορούν το σπίτι, δηλαδή θέματα Οικιακής Υγιεινής.  Τα θέματα αυτά εμφανίζονται στο Αριστερό Μενού.

Το πρώτο θέμα που θα βρείτε αφορά ένα πολύ ενδιφέρον άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2013 στο διαδίκτυο, το οποίο μας έδωσε την αφορμή για τη δημιουργία αυτής της ενότητας. Οι επόμενες έξι σελίδες αναφέρονται σε έξι από τους πολλούς κινδύνους που ελλοχεύουν δυνητικά σε κάθε κατοικία ή επαγγελματικό χώρο όπου περνούν πολλές ώρες οι εργαζόμενοι.

Επειδή, όπως αναφέραμε, το θέμα της οικιακής υγιεινής είναι πολύ μεγάλο, θα χαρούμε πολύ να λάβουμε από τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου μας ερωτήματα για την πρόληψη έναντι και άλλων κινδύνων ή ολοκληρωμένα κείμενα προς ανάρτηση με αναφορά σε διάφορα είδη κινδυνων και στις αντίστοιχες μεθόδους πρόληψης.

Μοιράσου το στα social media