Απολύμανση Αντικειμένων Οικιακής Χρήσης

Εκτός από τη γνωστή χλωρίνη, που κυκλοφορεί ευρέως στα super market, υπάρχουν και άλλα απολυμαντικά υγρά που έχουν εξίσου ή και ισχυρότερη απολυμαντική αλλά και καθαριστική δράση.

Ένα από αυτά τα υλικά είναι το οικολογικό προϊόν BELCAN-C, το οποίο χρησιμοποιείται ως καθαριστικό και απολυμαντικό γενικής χρήσης σε κατοικίες, αλλά και σε επαγγελματικές εφαρμογές, όπως είναι για παράδειγμα τα δάπεδα και άλλες επιφάνειες σε βιομηχανίες τροφίμων, ο καθαρισμός, απολύμανση και απόσμηση κάδων απορριμμάτων και άλλες.

Στα νοικοκυριά μία πολύ απλή και έξυπνη χρήση του BELCAN-C είναι η απολύμανση διαφόρων αντικειμένων που τείνουν να βρίθουν από βακτήρια, όπως είναι για παράδειγμα τα σφουγγαράκια της κουζίνας. Απλά τα βουτάμε σε ένα μικρό λεκανάκι με αραιωμένο υλικό και τα αφήνουμε για λίγα δευτερόλεπτα. Η απολύμανση έχει έτσι ολοκληρωθεί. Είναι πρακτικά ο πιο εύκολος τρόπος να απολυμάνουμε αντικείμενα στο σπίτι. Η πιο πρακτική λύση είναι να έχουμε μονίμως ένα δοχείο με διάλυμα BELCAN-C στην κουζίνα και να βάζουμε μέσα ό,τι θέλουμε να απολυμάνουμε.

Το υλικό αυτό, αν και είναι αρκετά ακριβότερο από τη χλωρίνη, εντούτοις είναι πολύ πιο οικονομικό, επειδή αραιώνεται σε πολλαπλάσια αραίωση από τη χλωρίνη, ενώ παράλληλα έχει πολύ μεγαλύτερη απολυμαντική και καθαριστική ικανότητα από αυτήν. Δείτε σχετικά τον πίνακα που υπάρχει στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.

Μοιράσου το στα social media