HUMITECH

Έλεγχος της υγρασίας του αέρα
στους ψύκτες και θαλάμους συντήρησης

Για επαγγελματική και οικιακή χρήση

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6943471130

Τα προϊόντα αποτελούνται από το φυσικό ορυκτό “Sorbite”, το οποίο μαζί με την τεχνολογία των panels έχει την ιδιότητα να απορροφά αλλά και να ελευθερώνει υγρασία ρυθμίζοντας το ιδανικό επίπεδο σε ψύκτες και θαλάμους συντήρησης και προσφέροντας οικονομία και πολλά οφέλη.
Με αυτό το σύστημα υγιεινής διατήρησης, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα και υγιή τρόφιμα έστω και αν έχουν αποθηκευθεί στον ψύκτη σας περισσότερο χρονικό διάστημα. Το προϊόν δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες ψύξης απορροφώντας αλλά και απελευθερώνοντας υγρασία όποτε χρειάζεται!
Οι ιδανικές συνθήκες ψύξης θα περιορίσουν τη συνεχή λειτουργία του κομπρεσόρου με αποτέλεσμα το χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και συντήρησης του ψυγείου σας.
Απολαύστε την ίδια υπηρεσία διατήρησης φρέσκων και υγιεινών τροφίμων που χρησιμοποιούν τα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο.
Οι Αρχιμάγειρες των πιο φημισμένων ξενοδοχείων και εστιατορίων στον κόσμο όπως PF Changs, TGI Fridays, Outback Steakhouse, Hotel Intercontinental, Mandalay Bay Resort και άλλων, συστήνουν ανεπιφύλακτα το “FoodSoFresh” για πιο φρέσκα και ποιοτικά τρόφιμα.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ
Μείωση της σπατάλης
Τα λαχανικά μένουν τραγανά και φρέσκα χωρίς να παίρνουν καφέ χρωματισμό οι άκριες τους, τα μανιτάρια δεν παίρνουν τον ίδιο χρωματισμό τόσο γρήγορα πια, ενώ τα μούρα δεν χαλάνε γρήγορα. Το κρέας δεν χάνει τόσο βάρος πια καθώς η απουσία του στεγνού αέρα δεν μειώνει την υγρασία που χρειάζεται και έτσι δεν χρειάζονται τόσο κόψιμο οι άκριες του. Στα ψάρια δεν δημιουργείται τόση λίγδα στην επιφάνεια τους και δεν ξηραίνονται τόσο γρήγορα. Στα τυριά δεν δημιουργούνται σβόλοι και η σοκολάτα δεν χάνει το χρώμα της.
Αύξηση της ποιότητας
Πιο φρέσκα και τραγανά λαχανικά, πιο ζουμερά κρέατα, πιο “σφικτά” και γευσάτα ψαρικά, ωραία μούρα και λουλούδια.
Οι οσμές και τα βακτηρίδια μειώνονται
Καθώς τα “πάνελς” αφαιρούν την επιπλέον υγρασία, παγιδεύουν επίσης τα βακτηρίδια που δημιουργούν οσμές. Μια σημαντική μείωση των βακτηριδίων επιτυγχάνεται, με αποτέλεσμα την περαιτέρω μείωση της εξάπλωσης των βακτηριδίων και σε άλλα προϊόντα στον ψύκτη. Αποτέλεσμα είναι η αύξηση στην ποιότητα των προϊόντων.
Απορρόφηση αερίων (ethelyne & pectin gases)
Τα αέρια αυτά είναι μια φυσική διαδικασία η οποία προκαλεί το πρόωρο σάπισμα των φρούτων, λαχανικών και λουλουδιών. Αυτά και πάλι απορροφούνται με αποτέλεσμα τα προϊόντα στους ψύκτες να διατηρούνται περισσότερο – μέχρι και 50%, σε καλύτερη κατάσταση.
Βελτίωση της υγιεινής του ψύκτη
Τα πατώματα, οι τοίχοι και γενικά όλες οι επιφάνειες στον ψύκτη παραμένουν στεγνές. Αυτό από μόνο του προσφέρει ασφάλεια. Τα βακτηρίδια μειώνονται και χαμηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να επιτευχθούν, προσφέροντας πιο ασφαλές αποθηκευτικό χώρο για τα φαγητά.
Μείωση του ποσοστού στο “χάσιμο βάρους” των προϊόντων
Τα ψάρια, το κρέας και τα πουλερικά διατηρούν περισσότερο τους φυσικούς τους χυμούς και το βάρος τους χάρη στη λιγότερη ατμοσφαιρική πίεση που υπάρχει τώρα στον ψύκτη.
Μείωση του κύκλου απόψυξης και της χρήσης ενέργειας
Με την ρύθμιση και την απουσία της επιπλέον υγρασίας στους ψυκτικούς θαλάμους αλλά και του πάγου που συχνά σχηματίζεται γύρω από τα φανς, ο κύκλος απόψυξης μειώνεται μέχρι και 50% ενώ η θερμοκρασία επανέρχεται στα επίπεδα που ήταν προηγουμένως σε λιγότερο χρονικό διάστημα. Έτσι χρησιμοποιείται λιγότερη ενέργεια ενώ η χρονική ικανότητα λειτουργίας του μοτέρ στο κομπρεσέρ αυξάνεται. Επίσης, σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος τα προϊόντα διατηρούνται περισσότερο.

FOODSOFRESH

Το προϊόν οικιακής χρήσης της Humitech

Είναι για όσους νοιάζονται για το περιβάλλον, την υγεία τους και την ποιότητα τροφίμων που συντηρούν στα ψυγεία τους. Οι χρήστες αυτού του προϊόντος θα παρατηρήσουν ότι:
• Τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα και τραγανά για περισσότερο χρονικό διάστημα.
• Η υγρασία στο ψυγείο μειώνεται αφού το “Food so Fresh” δημιουργεί τις ιδανικές
συνθήκες ψύξης για τα τρόφιμα απορροφώντας αλλά και ελευθερώνοντας υγρασία
όποτε χρειάζεται!
• Το “Food so Fresh” μειώνει το “χάσιμο βάρους” από τα φαγητά εμποδίζοντας έτσι την
Εξάπλωση οσμών και βακτηριδίων.
Επιπλέον, οι ιδανικές συνθήκες ψύξης θα περιορίσουν τη συνεχή λειτουργία του κομπρεσόρου με αποτέλεσμα το χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και συντήρησης του ψυγείου σας.
Το προϊόν περιλαμβάνει φίλτρο το οποίο πρέπει να αντικαθιστάται κάθε 3 μήνες για μέγιστη αποδοτικότητα.
Product Specifications:
• Διαστάσεις 6″ x 8″ x 5″
• Βάρος 7 oz

Τα Εμπορικά πάνελς της Humitech
Τα εμπορικά πάνελς της Humitech είναι αναγκαία για επιχειρήσεις ή υπηρεσίες με κάθε είδους ψύκτη. Δέν καταναλώνουν ηλεκτρισμό, ούτε απαιτούν εγκατάσταση υψηλής τεχνολογίας. Είναι μια απλή απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά όλοι όσοι χρησιμοποιούν ψυκτικούς θαλάμους. (ξενοδοχεία, εστιατόρια, ανθοπωλεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, κλπ).
• Διαστάσεις 13’’ x 16’’ x 1’’
• Βάρος 18 oz

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

HACCP Certificate
Το προϊόν της Humitech βοηθά άμεσα στην εφαρμογή των κριτηρίων HACCP μέσω των ιδιοτήτων του για όσους το χρησιμοποιούν αλλά και το ίδιο υποβάλλεται σε συνεχής εξετάσεις και έρευνες όπως τα προγράμματα της ASI Food Safety Consultants Αμερικής από την οποία έχει πάρει το HACCP certification.
Rockwell International Science Center
“Το ορυκτό έχει την ιδιότητα να απορροφά αλλά και να αποβάλλει μέχρι και 48% του βάρους του σε νερό. Τα αποτελέσματα ερευνών αποδεικνύουν πώς το ορυκτό αυτό μειώνει το κόστος λειτουργίας και συντήρησης κάθε ψυκτικής μονάδας ρυθμίζοντας την υγρασία.”
The Department of Health & Human Services
“Λειτουργεί και διαρκεί ακριβώς όπως διαφημίζεται. Δεν είναι τοξικό αλλά απόλυτα ασφαλή οπότε η υπηρεσία αυτή είναι καθ’ όλα αποδεκτή.”
Sony BBQ study and Gelson’s Markets
“Οι κομπρεσσόροι εργάζονται κατά μέσο όρο 1000 λεπτά την εβδομάδα λιγότερο μετά την τοποθέτηση του συστήματος της Humitech.” Οι μελέτες που ακολουθούν δείχνουν εξοικονόμηση από 8% μέχρι και 20% !
OSHA
“Δεδομένου του γεγονότος ότι τα προϊόντα της Humitech δεν απελευθερώνουν βλαβερές ουσίες ή οσμές, δηλώνουμε ανεπιφύλακτα πως δεν εγκυμονούν κανένα απολύτως κίνδυνο. Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την υψηλή ποιότητα και προοπτική της υπηρεσίας αυτής στη βελτίωση της ζωής μας και σας ευχόμαστε τα καλύτερα.”

Μοιράσου το στα social media