Σύστημα Καπνοσυλλογής της Κουζίνας – Απορροφητήρας

(Φούσκα-Φίλτρα-Αεραγωγός-Ανεμιστήρας-Καπνοδόχος)

Ειδικά για αυτό το θέμα επικοινωνήστε απευθείας με το 6981-080435.

Απαιτείται Αρχικός Καθαρισμός: Τα συνεργεία μας εφαρμόζουν διάφορους τρόπους για τον αρχικό καθαρισμό. Ένας τρόπος είναι με εφαρμογή δραστηριότητας ενζύμων (μικροοργανισμών) που πολλαπλασιάζονται ταχύτατα καταβροχθίζοντας τις λιπαρές επικαθίσεις. Πετυχαίνουμε εφάπαξ απορρύπανση, απολίπανση, απολύμανση και απόσμηση του όλου συστήματος, από την φούσκα μέχρι την έξοδο της καπνοδόχου. Έτσι αποφεύγουμε την χρήση μηχανικών ή χημικών μέσων που ενέχουν κάποιους κινδύνους χωρίς να διασφαλίζουν ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Συντήρηση Διαρκούς Καθαριότητας: Μετά τον αρχικό καθαρισμό το σύστημα παραμένει μόνιμα καθαρό σε όλη του την έκταση με εφαρμογή μιας εκ δύο εναλλακτικών λύσεων:

Λύση 1η  με ‘Ενζυμα. Αρκεί ένας απλός ψεκασμός του ειδικού προϊόντος ενζύμων μια φορά την εβδομάδα. Οι μικροοργανισμοί (ένζυμα) αυτοκαταστρέφονται μόλις φτάσουν στην έξοδο του αγωγού. Αβλαβής μέθοδος, χωρίς μυρωδιές ή κατάλοιπα.

Λύση 2η με Σύστημα UVC. Οι λυχνίες υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) τοποθετούνται πίσω από τα φίλτρα μέσα στην φούσκα. Επιφέρουν πολυμερισμό, διάσπαση και φωτολυτική οξείδωση των πρωτεϊνών και παραγώγων οσμών των υδρογονανθράκων (λιπών) τα οποία μετατρέπουν σε ατμό, όζον, διοξείδιο του άνθρακα και σκόνη. Τα αέρια διαφεύγουν άοσμα μέσω της καπνοδόχου, ενώ η σκόνη συλλέγεται γύρω από τις λυχνίες και τα φίλτρα με βρεμένο πανάκι.

Το σύστημα διαθέτει κοντρόλ αυτομάτου έλεγχου πέντε σημείων :
– έλεγχος λειτουργίας λυχνιών UV
– έλεγχος καλής θέσης φίλτρων λίπους
– έλεγχος μοτέρ απαγωγής αέρα
– έλεγχος διαφορικής πίεσης εξόδου αέρα από την φούσκα
– έλεγχος μετρητού όζοντος στην έξοδο αέρα αεραγωγού

Μοιράσου το στα social media