Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Δωρεάν Δοκιμή στο Χώρο σας ή Παράδοση Δειγμάτων Δωρεάν

σε Ιδιώτες, Επαγγελματίες και Κατασήματα Μεταπώλησης

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα του συστήματος FACTOR πριν τα αγοράσουν για προσωπική ή επαγγελματική χρήση ή, αν πρόκειται για εμπορική επιχείρηση, πριν αποφασίσουν να τα βάλουν στο μαγαζί τους για μεταπώληση:

 1. Δωρεάν δοκιμή στο χώρο σας σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο
  Μπορείτε να μας ζητήσετε να σας επισκεφθεί εξειδικευμένος συνεργάτης μας, που γνωρίζει καλά τις εξαιρετικές ιδιότητες των προϊόντων FACTOR και κατέχει τον τρόπο εφαρμογής τους με τις κατάλληλες αραιώσεις και τα κατάλληλα σύνεργα καθαρισμού, για να σας κάνει μία πλήρη επίδειξη αυτών των καθαριστικών σε διάφορα είδη επιφανειών, σε είδη ιματισμού, σε δίκτυα αποχετεύσεων και όπου αλλού υπάρχουν προβλήματα ρύπανσης ή δυσοσμίας.
  Αυτή η προσφορά ισχύει για όλους τους επαγγελματίες και τα καταστήματα μεταπώλησης χωρίς κανέναν περιορισμό. Για τους ιδιώτες υπάρχει ο περιορισμός ότι θα πρέπει η επίδειξη να γίνει σε ομάδα τουλάχιστον 5 ενδιαφερομένων ατόμων, που το καθένα από αυτά έχει το δικό του νοικοκυριό.
  Πατήστε εδώ, για να ενημερωθείτε σχετικά με αυτές τις επιδείξεις, που γίνονται σχεδόν καθημερινά σε πελάτες όλων των κλάδων και μέσα από τις οποίες έχει κτιστεί ένα ισχυρό πελατολόγιο από εταιρείες και οργανισμούς που εμπιστεύονται απόλυτα τα καθαριστικά FACTOR και απολαμβάνουν σε καθημερινή βάση τα σημαντικά οφέλη και τα μοναδικά πλεονεκτήματα που τους προσφέρουν αυτά τα καθαριστικά.
 2. Δωρεάν παράδοση δειγμάτων των 100ml
  Στο εκθετήριο της εταιρείας μας διατίθενται δωρεάν δείγματα από όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έρθει να τα παραλάβει ή να τα παραγγείλει για να του τα στείλουμε με courier. Τα έξοδα αποστολής, που είναι μικρά λόγω της σύμβασης που έχουμε με την εταιρεία courier, βαρύνουν τον παραλήπτη. Η παράδοση των δειγμάτων μπορεί επίσης να γίνει από τον τοπικό αντιπρόσωπο της περιοχής σας. Επειδή τα προϊόντα είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένα, τα 100ml επαρκούν για να κάνετε πολλές διαφορετικές δοκιμές σε διάφορα είδη εφαρμογών, ώστε να αποκτήσετε ευρεία αντίληψη των πολύ μεγάλων δυνατοτήτων που έχουν αυτά τα πρωτοποριακά καθαριστικά προϊόντα.
 3. Δειγματοθήκη (stand) για επίδειξη των δειγμάτων
  Αν είστε επαγγελματίας ή έχετε κατάστημα μεταπώλησης, ζητήστε μας να προμηθευτείτε έναντι μικρής χρέωσης μία δειγματοθήκη (stand) μαζί με δείγματα όλων των προϊόντων FACTOR, ώστε να μπορείτε να επιδεικνύετε τα προϊόντα μέσα στον επαγγελματικό χώρο σας ή στο κατάστημά σας και να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας δίνοντάς τους δωρεάν δείγματα για να δοκιμάζουν τα υλικά πριν τα αγοράσουν, εάν το επιθυμούν. Η περιοδική αντικατάσταση των δειγμάτων, όποτε σας τελειώνουν, γίνεται επίσης έναντι μικρής χρέωσης. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον παραλήπτη.
Μοιράσου το στα social media