Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Σύγκριση με Άλλα Προϊόντα Καθαρισμού

Το σύστημα FACTOR υπερτερεί από πολλές απόψεις
έναντι των άλλων καθαριστικών της αγοράς.

Βασική αρχή μας στην Smart Technical Solutions είναι ότι οι πελάτες μας θέλουμε να είναι συνειδητοί καταναλωτές. Με άλλα λόγια, δεν θέλουμε απλά να τους πείθουμε ότι τα προϊόντα μας είναι τα καλύτερα, τα πιο αποτελεσματικά, τα πιο οικονομικά, τα πιο οικολογικά κτλ. Θέλουμε να καταλήγουν μόνοι τους σε αυτό το συμπέρασμα μετά από έρευνα της αγοράς.

Σε αυτή τη σελίδα επιχειρούμε ακριβώς αυτό: να βοηθήσουμε τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου μας που ενημερώθηκαν ήδη για το οικολογικό σύστημα καθαρισμού, απολύμανσης και προστασίας επιφανειών FACTOR να κάνουν την έρευνά τους στην αγορά, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι οι ισχυρισμοί μας αληθεύουν, διαφορετικά να προτιμήσουν άλλη λύση για τις ανάγκες καθαρισμού τους.

Αυτή η έρευνα αγοράς έχει σίγουρα μεγάλη σημασία, όταν πρόκειται για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του καθαρισμού ή για εταιρείες και οργανισμούς με μεγάλες εγκαταστάσεις που έχουν δύσκολους ρύπους. Όμως, ακόμα και ένας ιδιώτης που θέλει πάντα το καλύτερο για το σπίτι του και για την οικογένειά του, αξίζει να κάνει αυτήν την έρευνα, πριν καταλήξει στην απόφαση να εμπιστευθεί από εδώ και πέρα την υγεία των μελών της οικογένειάς του και την καθαριότητα της κατοικίας του σε κάποια καθαριστικά προϊόντα.

Σύγκριση με άλλα οικολογικά υλικά καθαρισμού

Πατήστε εδώ για να διαπιστώσετε αν τα οικολογικά υλικά καθαρισμού της αγοράς είναι πράγματι τόσο οικολογικά όσο τα προϊόντα FACTOR. Αυτό θα το καταλάβετε από το αν έχουν στην ετικέτα τους κάποια σήμανση για θέματα ασφαλείας (τοξικό, διαβρωτικό, ερεθιστικό κτλ.). Τα προϊόντα FACTOR δεν έχουν καμία τέτοια σήμανση, επειδή είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να μην προξενούν καμία βλάβη ούτε στον άνθρωπο ούτε στις επιφάνειες όπου εφαρμόζονται ούτε στο περιβάλλον.

Σίγουρα θα βρείτε στο διαδίκτυο κάποια προϊόντα που δεν έχουν καμία σήμανση ασφαλείας. Είναι όμως το ίδιο οικονομικά όσο τα προϊόντα FACTOR; Για να απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα, μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές που θα βρείτε στο διαδίκτυο με τις τιμές των προϊόντων FACTOR.

Επίσης, εξετάστε και το ζήτημα της αποτελεσματικότητας. Αυτήν την εξέταση μπορείτε να την κάνετε αγοράζοντας μία μικρή συσκευασία ενός προϊόντος FACTOR και μία μικρή συσκευασία από ένα άλλο οικολογικό προϊόν και εφαρμόζοντάς τα σε διάφορα είδη πραγματικά δύσκολων ρύπων (λάδια, γράσα, σκουριές, μελάνια, ίχνη από ελαστικά σε δάπεδα κ.ά.). Μας ενδιαφέρει πολύ να μας πείτε ποια θα είναι τα συμπεράσματα που θα βγάλετε μετά από αυτή τη σύγκριση. Εμείς την έχουμε κάνει επανειλημμένα και γνωρίζουμε τη διαφορά, θέλουμε όμως να την ακούσουμε και από εσάς.

Σύγκριση με άλλα οικονομικά υλικά καθαρισμού

Πατήστε εδώ για να διαπιστώσετε αν τα διάφορα οικονομικά υλικά καθαρισμού της αγοράς, που μπορεί φαινομενικά να είναι αρκετά φθηνότερα από τα προϊόντα FACTOR, είναι πράγματι τόσο οικονομικά όσο φαίνονται. Αυτό θα το καταλάβετε από τις οδηγίες χρήσης τους, που θα μπορείτε να τις συγκρίνετε με τις οδηγίες χρήσης των προϊόντων FACTOR, για να διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσο πιο μεγάλη αραίωση επιδέχονται τα προϊόντα FACTOR, δηλαδή με άλλα λόγια πόσο πιο οικονομικά είναι στη χρήση τους, ακόμα και όταν η τιμή τους ανά λίτρο είναι υψηλότερη από τις τιμές των φθηνών καθαριστικών που διατίθενται σε super market, σε καταστήματα καθαριστικών ή σε εταιρείες εμπορίας επαγγελματικών καθαριστικών.

Επιπλέον, υπάρχει και το ζήτημα της δραστικότητας. Κατά κανόνα, τα φθηνά καθαριστικά έχουν ένα από τα εξής δύο προβλήματα, ή και τα δύο μαζί:
1. Είναι διαβρωτικά για τις επιφάνειες και βλαβερά για τον χρήστη και το περιβάλλον.
2. Δεν είναι αρκετά αποτελεσματικά, επειδή, για να πετύχει χαμηλή τιμή ο κατασκευαστής, δεν έχει συμπεριλάβει στη συνταγή αρκετές δραστικές ουσίες.

Αντίθετα, τα καθαριστικά FACTOR έχουν πετύχει να έχουν υψηλότατο βαθμό δραστικότητας και συμπύκνωσης, που τα κάνει να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα είναι και εντελώς οικολογικά και αβλαβή. Όσον αφορά τη δραστικότητα, εύκολα μπορείτε να κάνετε σύγκριση με οποιοδήποτε φθηνό καθαριστικό της αγοράς: ή δεν θα καθαρίσει καλά ή θα διαβρώσει τις ευαίσθητες επιφάνειες, όπως π.χ. μάρμαρα. Επιπλέον, τα μάτια σας μπορεί να τσούξουν, το δέρμα σας να ερεθιστεί, αν έρθει σε επαφή με το καθαριστικό, και η οσμή του μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητική, σε αντίθεση με τα καθαριστικά FACTOR που δεν έχουν τέτοια προβλήματα που συνήθως έχουν τα φθηνά καθαριστικά της αγοράς.

Σύγκριση με τα καθαριστικά νανοτεχνολογίας

Πατήστε εδώ για να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία καθαριστικών προϊόντων νανοτεχνολογίας που παρουσιάζονται στο ελληνικό διαδίκτυο. Τα καθαριστικά αυτής της κατηγορίας είναι κατά κανόνα πολύ αποτελεσματικά λόγω της μεγάλης διείσδυσης που κάνουν τα νανοσωματίδια που περιέχουν, μέσα στους ρύπους και μέσα στους πόρους των επιφανειών. Επίσης, τα καθαριστικά αυτά είναι και οικονομικά, επειδή συνήθως επιδέχονται πολύ μεγάλη αραίωση. Θεωρούνται δε και οικολογικά.

Υπάρχουν μόνο κάποιες ενστάσεις που λένε ότι τα προϊόντα νανοτεχνολογίας είναι επικίνδυνα. Δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη πάνω σε αυτό το ζήτημα. Πατήστε εδώ, για να διαβάσετε σχετικές δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο.

Σε μερικές περιπτώσεις έχουμε διαπιστώσει ότι τα καθαριστικά FACTOR είχαν καλύτερη απόδοση από κάποια καθαριστικά νανοτεχνολογίας. Όμως, αυτό μπορεί να μην ισχύει για όλα τα είδη ρύπων και επιφανειών ούτε για όλα τα είδη καθαριστικών νανοτεχνολογίας.

Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι τα καθαριστικά FACTOR έχουν ευρύτερο φάσμα εφαρμογών, δηλαδή το ίδιο καθαριστικό μπορεί να απομακρύνει στην εντέλεια μία πολύ μεγάλη ποικιλία ρύπων από πολλά και διάφορα είδη επιφανειών, ενώ για τις ίδιες εφαρμογές θα χρειαζόμασταν αρκετά διαφορετικά καθαριστικά νανοτεχνολογίας, ένα για το κάθε είδος εφαρμογής. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που κάνει τα καθαριστικά FACTOR να είναι μία κατά πολύ πιο ευέλικτη λύση, τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Αυτή η ευελιξία συνεπάγεται μεγάλη οικονομία, όσον αφορά τις εργατοώρες του προσωπικού που ασχολείται με τον καθαρισμό.

Σύγκριση με όξινα, ουδέτερα και αλκαλικά καθαριστικά

Πατήστε εδώ για να δείτε δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο σχετικά με αυτό το θέμα. Όλα τα καθαριστικά είναι είτε όξινα είτε ουδέτερα είτε αλκαλικά. Διαβάζοντας τις σχετικές σελιδες, θα διαπιστώσετε, αν δεν το γνωρίζατε ήδη, ότι η τεχνολογία των καθαριστικών παγκοσμίως έχει βασιστεί στο σκεπτικό ότι χρειαζόμαστε μία μεγάλη ποικιλία καθαριστικών, ανάλογα με τα είδη των ρύπων και των επιφανειών που θέλουμε να καθαρίσουμε, προκειμένου αφενός να είμαστε σε θέση να διαλύουμε όλα τα είδη ρύπων και αφετέρου να μη διαβρώνουμε και να μη λεκιάζουμε ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες. Για παράδειγμα, πάνω στο ξύλο τικ που χρησιμοποιείται για την κατασκευή δαπέδων σε πολλά πανάκριβα γιωτ δεν μπορούμε να βάλουμε όποιο καθαριστικό θέλουμε, επειδή το ξύλο αυτό λεκιάζει πολύ εύκολα.

Τα καθαριστικά FACTOR, αντίθετα, είναι μεν αλκαλικά, όμως έχουν την ικανότητα, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, να διασπούν όλα σχεδόν τα είδη ρύπων, χωρίς να διαβρώνουν ή να λεκιάζουν καθόλου τις επιφάνειες, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες. Λίγες είναι οι περιπτώσεις ρύπων που χρειάζονται κάποιο άλλο πιο εξειδικευμένο καθαριστικό. Η Smart Technical Solutions, πάντως, διαθέτει λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα καθαρισμού, αν τυχόν κάποιες φορές τα καθαριστικά FACTOR αποδειχθούν ακατάλληλα για τη διάσπαση κάποιων ειδικών ρύπων (παράδειγμα: κατάλοιπα από χρώματα σε σχάρες βαφείου αυτοκινήτων).

Σύγκριση με άλλες κατηγορίες καθαριστικών

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αναφέροντας και άλλα είδη καθαριστικών και να τα συγκρίνουμε με τα καθαριστικά FACTOR. Προτιμούμε, όμως, να σταματήσουμε εδώ, αφού ήδη έχουμε καλύψει το θέμα σε μεγάλο βαθμό. Για τη σύγκριση με άλλες κατηγορίες καθαριστικών που δεν αναφέρθηκαν πιο πάνω, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας στείλουμε αναλυτική απάντηση με email.

Μοιράσου το στα social media