Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR 101

Η νέα σειρά των πανίσχυρων οικολογικών καθαριστικών FACTOR, σχεδόν στη μισή τιμή!

Τα οικολογικά καθαριστικά FACTOR στην υπερσυμπυκνωμένη μορφή τους είναι εξαιρετικά δραστικά και αρκετά οικονομικά, είναι δε τα μόνα καθαριστικά της αγοράς που συνδυάζουν τις πιο κάτω ιδιότητες:

– απολύτως αβλαβή και ακίνδυνα για δέρμα, μάτια, πνεύμονες (δεν έχουν καμία σήμανση στην ετικέτα)
– πολύ αποτελεσματικά σε λάδια, γράσα, σκουριά, άλατα, μελάνια, αίμα και όλων των ειδών τους ρύπους
– μη διαβρωτικά για αλουμίνια, μάρμαρα και άλλες ευαίσθητες επιφάνειες που αλλοιώνονται εύκολα
– οικονομικά και γρήγορα στη χρήση τους (εξοικονομούν χρήματα και εργατοώρες)

Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικές κατηγορίες πελατών που για δικούς τους λόγους ενδιαφέρονται να είναι όσο γίνεται πιο χαμηλή η τιμή των καθαριστικών ανά λίτρο, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι με τη μεγάλη αραίωση που επιδέχονται τα καθαριστικά FACTOR είναι ούτως ή άλλως πολύ πιο οικονομικά ακόμα και από τα πιο φθηνά – και συχνά επικίνδυνα – καθαριστικά της αγοράς.

Εισακούσαμε το αίτημα αυτών των πελατών μας και δημιουργήσαμε μετά από έρευνα τη νέα σειρά οικολογικών καθαριστικών FACTOR 101, η οποία διατηρεί στο ακέραιο όλες τις πιο πάνω μοναδικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα η τιμή τους είναι σχεδόν η μισή από την τιμή των υπερσυμπυκνωμένων καθαριστικών FACTOR. Θα βρείτε τις τιμές αυτών των νέων καθαριστικών πατώντας εδώ. Είναι οι τιμές με τα κόκκινα γράμματα.

Σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές μπορείτε πλέον να έχετε τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τα καθαριστικά FACTOR 101, τα οποία είναι επίσης πολύ συμπυκνωμένα. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις πολύ δύσκολων ρύπων που απαιτούν τη χρήση των υπερσυμπυκνωμένων καθαριστικών FACTOR για να διασπαστούν και να απομακρυνθούν επιτυχώς. Τα καθαριστικά της σειράς FACTOR 101 είναι, συνεπώς, κατά κανόνα επαρκή για τις ανάγκες καθαρισμού των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού σας.

Η νέα σειρά καθαριστικών FACTOR 101 αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

 • FACTOR HRCF 101
  για Πολύ Δύσκολους Ρύπους και Συντήρηση σε Χώρους Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Βιομηχανία Τροφίμων)
 • FACTOR EDIFICE 101
  για Πολύ Δύσκολους Ρύπους και για Καθημερινή Χρήση ως Καθαριστικό, Απολυμαντικό & Προστατευτικό Επιφανειών για Κτίρια
 • FACTOR MV 101
  για Πολύ Δύσκολους Ρύπους και Συντήρηση σε Μηχανήματα και Οχήματα
 • FACTOR ANIMAL 101
  για Πολύ Δύσκολους Ρύπους και Συντήρηση σε Χώρους Διαβίωσης Ζώων

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα σειρά καθαριστικών FACTOR 101 έγινε αποδεκτή από τους πελάτες μας με ενθουσιασμό, καθώς μείωσε περαιτέρω τον ετήσιο προϋπολογισμό τους για καθαριστικά υλικά. Ήδη είχαν επιτύχει σημαντική μείωση των σχετικών δαπανών τους με την εφαρμογή των υπερσυμπυκνωμένων καθαριστικών FACTOR στις εγκαταστάσεις τους, με τα οποία είχαν αντικαταστήσει όλα σχεδόν τα ακριβά και – ως επί το πλείστον – τοξικά καθαριστικά που χρησιμοποιούσαν. Με τα καθαριστικά FACTOR 101 οι δαπάνες αυτές μειώθηκαν ακόμα περισσότερο.

Παρόλα αυτά, ο συνολικός τζίρος της εταιρείας μας στα καθαριστικά FACTOR δεν μειώθηκε, αντίθετα μεγάλωσε. Ο λόγος είναι προφανής: με τη μείωση του κόστους για τους πελάτες μας η χρήση των καθαριστικών μας επεκτάθηκε και σε πολλές άλλες εφαρμογές των ίδιων πελατών, αλλά και σε πολλούς ακόμα νέους πελάτες που τους ενδιέφερε να είναι χαμηλό το κόστος ανά λίτρο. Έτσι, η ποσότητα των καθαριστικών FACTOR που πωλείται από την εταιρεία μας συνεχίζει να ανεβαίνει μήνα με το μήνα.

Αυτό είναι, εξάλλου, κάτι που φαίνεται εύκολα, αν δει κανείς τη συνεχή αύξηση του αριθμού των πελατών που εμφανίζονται στη σελίδα FACTOR – Ενεργό Πελατολόγιο. Ονόματα και τηλέφωνα αρμοδίων των μεγάλων εταιρειών και οργανισμών που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο πελατών μας είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου που επιθυμεί να πληροφορηθεί περισσότερα σχετικά με τις επιτυχείς εφαρμογές των καθαριστικών FACTOR και FACTOR 101.

Επιπλέον, ανεξάρτητα από αυτή τη δυνατότητα, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να γίνει δωρεάν επίδειξη στο χώρο σας, για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την αποτελεσματικότητα των καθαριστικών FACTOR στις δικές σας εγκαταστάσεις, επάνω στα είδη των ρύπων που αντιμετωπίζετε εσείς σε διάφορες επιφάνειες του χώρου σας, στον εξοπλισμό σας, σε διάφορα εξαρτήματα, σε δάπεδα και σε διάφορες άλλες εφαρμογές.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους πελάτες μας να δοκιμάσουν τα καθαριστικά FACTOR 101 σε όλες τις εφαρμογές καθαρισμού των εγκαταστάσεών τους.

Σημείωση: Για καθημερινή χρήση, χωρίς την ανάγκη καθαρισμού πολύ δύσκολων και πολυκαιρισμένων ρύπων, υπάρχει μία ακόμα πιο οικονομική λύση: τα καθαριστικά FACTOR 105, καθώς επίσης και το FACTOR EDIFICE 150. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτά τα καθαριστικά θα βρείτε στις αντίστοιχες σελίδες της ενότητας FACTOR, Καθαριστικά Επιφανειών.

Μοιράσου το στα social media