BIO-FAT-BREAKER PLUS

Ενισχυμένο Βιολογικό Υγρό Διάσπασης Λιπών

Το BIO-FAT-BREAKER PLUS είναι η ενισχυμένη μορφή του BIO-FAT-BREAKER. Αποτελείται από βακτήρια νέας γενιάς, σε πολύ υψηλότερη συγκέντρωση και με πολύ πιο άμεση και ισχυρή δράση.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ένα δοχείο των 25 λίτρων κοστίζει 240€ + ΦΠΑ, είναι δηλαδή λίγο ακριβότερο από τον απλό τύπο.
Επίσης, διατίθεται και σε δοχείο των 5 λίτρων, στην τιμή των 53€ + ΦΠΑ.
(Δείτε τους περιορισμούς ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.)

Όμως είναι πολύ πιο οικονομικό από τον απλό τύπο, επειδή 1 λίτρο είναι αρκετό για να ρευστοποιήσει λύματα ενός κυβικού μέσα σε λίγες ημέρες, χωρίς να απαιτείται καμία επανάληψη όπως συμβαίνει με τον απλό τύπο, όπου απαιτούνται 3 επαναλήψεις τις 3 πρώτες ημέρες και μία συντήρηση με μειωμένη δοσολογία για 8 εβδομάδες.

Στην περίπτωση του BIO-FAT-BREAKER PLUS, αντίθετα, αρκεί μία και μοναδική εφαρμογή, η απόσμηση είναι άμεση όπως και με τον απλό τύπο, και σε λίγες ημέρες διαλύονται εντελώς τα λίπη, και τα λύματα γίνονται εντελώς ρευστά σαν το νερό. Η επιφανειακή κρούστα από λίπος διαλύεται και τα τοιχώματα και ο πυθμένας καθαρίζουν εντελώς από τα συσσωρευμένα λίπη.

Σε πολύ ακραίες περιιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί μία ακόμα επανάληψη, για να ολοκληρωθεί η ρευστοποίηση των λυμάτων. Αυτό, όμως, είναι σπάνιο.

Σημείωση: Δεν χρειάζεται επανάληψη στην αρχική εφαρμογή για την αρχική διάσπαση του λίπους, όμως χρειάζεται επανάληψη μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, για να μην υπάρξει ξανά πρόβλημα με τα λίπη. Δείτε πιο κάτω την παράγραφο “Δοσολογία συντήρησης”.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΛΙΠΩΝ

Χρησιμοποιήστε το σε βόθρους, φρεάτια, λιποπαγίδες, σιφόνια και λεκάνες τουαλέτας, και οπουδήποτε αλλού υπάρχουν λύματα ανθρώπων ή ζώων ή πτηνών. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηεθεί και με ψεκασμό για την απόσμηση σε χωματερές, στάβλους, πτηνοτροφεία, σφαγεία, αλυκές, βάλτους, λίμνες, σιντριβάνια, λιμνοθάλασσες, δημόσιους κάδους απορριμμάτων, εκτάσεις με φυτά σε αποσύνθεση και όπου αλλού υπάρχουν δύσοσμα νερά ή άλλα δύσοσμα υλικά σε εκτεταμένες επιφάνειες. Δηλαδή το BIO-FAT-BREAKER PLUS αντικαθιστά και το ODOR ELIMINATOR, που δεν διατίθεται πλέον.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ

Ειδικότερα, στους απορροφητικούς βόθρους θα δείτε μεγάλη βελτίωση μέσα σε λίγες ημέρες. Ο βόθρος σας θα ανακτήσει τη χαμένη απορροφητικότητά του και δεν θα χρειαστεί να καλέσετε ξανά το βυτιοφόρο.

Συμβουλή για οικονομία στους βόθρους:
Για οικονομία υλικού μπορείτε να αδειάσετε πρώτα το βόθρο και να αφήσετε μόνο λίγα κυβικά λυμάτων, ώστε να χρειαστείτε λιγότερα λίτρα. Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση θα επιτευχθεί διάνοιξη των πόρων του εδάφους μόνο στον πυθμένα και στα τοιχώματα μέχρι το ύψος της στάθμης. Τα τοιχώματα πάνω από το ύψος της στάθμης ενδέχεται να διανοιχθούν και αυτά σε δεύτερη φάση, αν προλάβει να ανεβεί η στάθμη πριν διανοιχθεί ο πυθμένας, οπότε το υλικό που θα περιέχουν τα λύματα θα δράσει και πάνω από το ύψος όπου θα βρίσκεται αρχικά η στάθμη.

Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ

Για τη διάσπαση του επιφανειακού λίπους, συνιστούμε να σπάσετε με ένα ξύλο τα σκληρυμένα επιφανειακά λίπη και να ρίξετε το υγρό απευθείας μέσα στα υγρά λύματα που βρίσκονται από κάτω. Παράλληλα, μπορείτε, αν θέλετε, να ψεκάσετε ή να χύσετε υγρό και στην επάνω επιφάνεια του σκληρού λίπους. Έτσι, η δράση των βακτηρίων θα γίνεται και από την επάνω και από την κάτω πλευρά, με αποτέλεσμα η ταχύτητα της διάλυσης του επιφανειακού λίπους να είναι πιο μεγάλη.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΧΛΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Όπως ισχύει και για τον απλό τύπο, και για κάθε προϊόν που λειτουργεί με βακτήρια, έτσι και για το BIO-FAT-BREAKER PLUS απαγορεύεται η χρήση χλωρίνης ή άλλων ισχυρών απολυμαντικών μέσων που σκοτώνουν τα βακτήρια. Αντίθετα, η χρήση απορρυπαντικών και σαπουνιών που δεν περιέχουν απολυμαντικά υλικά επιτρέπεται.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Μετά την αρχική εφαρμογή, μία φορά το εξάμηνο, ή και συχνότερα ανάλογα με το οργανικό φορτίο, ρίξτε ξανά 1 λίτρο ανά κυβικό για συντήρηση. Για οικονομία, αν δεν έχουν συσσωρευτεί ξανά λίπη, μπορείτε να ρίξετε τη μισή ποσότητα, που είναι αρκετή για την απλή συντήρηση .Συγκεκριμένα:

  • Συνιστάται επανάληψη ανά 2-3 μήνες σε βόθρο σε μόνιμη κατοικία, ενώ σε εξοχική κατοικία αρκούν 1-2 φορές το χρόνο.
  • Για επαγγελματικό βόθρο, που έχει πιο πολλά λίπη απαιτείται πιο πολύ υλικό: αρχικά 1 έως 3 λίτρα ανά κυβικό, ανάλογα με την ένταση του προβλήματος, και επανάληψη κάθε 1-3 μήνες, ανάλογα με το πόσα λίπη συσσωρεύθηκαν ξανά.
  • Για λύματα σε ροή, σε λιποσυλλέκτη ή φρεάτιο κουζίνας, η δοσολογία είναι η εξής: 1 λίτρο ανά κυβικό αρχικά και 400ml για κάθε λίτρο πρόσθετου λίπους που συλλέγεται (δηλαδή για αρκετά κυβικά λυμάτων, αφού για να συσσωρευθεί ένα λίτρο λίπους χρειάζεται να περάσει αρκετά μεγάλη ποσότητα λυμάτων).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία διάσπασης λίπους με βακτήρια θα βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του απλού τύπου BIO-FAT-BREAKER.

Μοιράσου το στα social media