Μήνυμα προς όλους τους ιδιοκτήτες κατοικιών ή άλλων εγκαταστάσεων που διαθέτουν βόθρους:

Μήπως ο βόθρος σας χρειάζεται πολύ συχνά άδεισμα; 

(Παρακαλούμε κοινοποιήστε το παρόν μήνυμα σε γνωστούς σας που ίσως έχουν πρόβλημα με τον βόθρο τους.)

Πολλοί απορροφητικοί βόθροι, μετά από κάποια χρόνια συνεχούς χρήσης, χάνουν την απορροφητικότητά τους, επειδή συσσωρεύεται πουρί στα τοιχώματα και στον πυθμένα τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γεμίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και πιο σύντομο, καθώς το πρόβλημα επιδεινώνεται ολοένα και περισσότερο.

Οι τακτικές εκκενώσεις ενός βόθρου ισοδυναμούν με χρηματικό κόστος, αναστάτωση, θόρυβο και δυσοσμία. Σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις (ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.ά.) η ενόχληση των πελατών είναι ένα επιπλέον σοβαρό πρόβλημα. Η Smart Technical Solutions σάς παρουσιάζει πιο κάτω τρεις εναλλακτικές μεθόδους, προκειμένου να καταργήσετε εντελώς το άδειασμα του βόθρου σας, είτε είναι απορροφητικός είτε είναι στεγανός-σηπτικός.

  1. Χημικό ή βιολογικό υγρό που αφαιρεί το πουρί από τα τοιχώματα του βόθρου.
    (οικονομική και άμεση μέθοδος με επαναληπτικές εφαρμογές κάθε μερικούς μήνες)
  2. Μετατροπή του βόθρου σε μονάδα βιολογικού καθαρισμού λυμάτων.
    (απαιτεί μία μικρή αρχική επένδυση, αλλά έχει μηδαμινό κόστος λειτουργίας και προσφέρει και άλλα οφέλη)
  3. Στεγανοποίηση του βόθρου για να μην γεμίζει με όμβρια ύδατα.
    (για να μην ξοδεύεστε άδικα καλώντας βυτίο κάθε τόσο για να πάρει τα νερά της βροχής από το βόθρο σας)

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά σχετικά με αυτές τις τρεις μεθόδους, καθώς επίσης και για άλλα ζητήματα που αφορούν τα αποχετευτικά δίκτυα, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του δικτυακού τόπου μας:
Πώς δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά άδειασμα ο βόθρος σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξετάσουμε μαζί σας ποια από τις πιο πάνω λύσεις είναι η βέλτιστη για τον δικό σας βόθρο, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media