R-D (Root Destroyer)

Αποφρακτικό για ρίζες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Είναι ένα αξιοσημείωτα αποτελεσματικό και εύχρηστο μέσο για τον καθαρισμό και την πρόληψη του φραξίματος των αποχετευτικών δικτύων από ρίζες και μύκητες.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 • Το R-D ξεβουλώνει τις βουλωμένες από ρίζες σωληνώσεις εύκολα και οικονομικά.
 • Καταργεί το σκάψιμο και το αποφρακτικό μηχάνημα ή άλλου είδους επέμβαση με μηχανικά μέσα.
 • Το R-D είναι εύκολο στη χρήση. Ρίξτε το κατευθείαν στη λεκάνη της τουαλέτας ή κατευθείαν στην γραμμή της αποχέτευσης. Δεν χρειάζεται ανάμειξη. Δεν απαιτεί μηχανικό ανακάτεμα. Δεν χρειάζεται καμιά άλλη προετοιμασία.
 • Το R-D εγγυημένα καθαρίζει και προλαμβάνει τα βουλώματα από ρίζες στο αποχετευτικό δίκτυο όταν ακολουθούνται οι απλές οδηγίες χρήσης του.
 • Το R-D προλαβαίνει ζημιές από το πλημμύρισμα των αποχετεύσεων, τις άσχημες μυρωδιές από το βούλωμά τους, και την καταστροφή των σωληνώσεων λόγω της εισβολής των ριζών σε αυτές και του μπλοκαρίσματός τους.
 • Επίσης προλαβαίνει τη μείωση της απόδοσης των αντλιών λόγω της εμποδιζόμενης ροής, τις δυσκολίες στον καθαρισμό λόγω της πρόωρης αποικοδόμησης των αποβλήτων στις βουλωμένες σωληνώσεις και τα σχετικά προβλήματα μόλυνσης (του οικιακού χώρου και του περιβάλλοντα).
 • Το R-D είναι ακίνδυνο στον χειρισμό του. Δεν προκαλεί εγκαύματα, δεν απελευθερώνει αέρια και δεν αντιδρά βίαια.
 • Δεν μπορεί να βλάψει τους σπιτικούς ή απορροφητικούς βόθρους και τους βιολογικούς, όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες.
 • Δεν βλάπτει τους αποχετευτικούς σωλήνες, όποιο και αν είναι το υλικό κατασκευής τους.
 • Το R-D δεν καταστρέφει τα δέντρα, τους θάμνους, τους κήπους, το γρασίδι ή άλλη βλάστηση. Δεν αποχρωματίζει ούτε ένα φύλλο.
 • Το R-D είναι ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό προϊόν που τελειοποιήθηκε κατά την διάρκεια πολυετών δοκιμών. Η αποτελεσματικότητά του επιβεβαιώθηκε με εκτεταμένη δημοτική χρήση.
 • Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να επικυθούν προβλήματα βουλωμάτων από ρίζες. Κάνει τη δουλειά με το ένα τρίτο του συνηθισμένου κόστους που απαιτείται για καθαρισμό με χημικά (χημικός καθαρισμός). Δεν υπάρχει απλούστερος, βολικότερος ή πιο αποτελεσματικός τρόπος για την απομάκρυνση των ριζών που εισβάλλουν στο αποχετευτικό σύστημα.
 • Το R-D διατίθεται σε εξυπηρετικά δοχεία του 1kg, που είναι αρκετή ποσότητα για μια συνηθισμένη δόση.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

 • Το R-D εξασφαλίζει μέγιστη αποτελεσματικότητα. Οι κρύσταλλοί του διαλύονται αργά και δεν σκορπίζονται στην αποχέτευση. Η βραδεία απελευθέρωση των δραστικών του συστατικών εξασφαλίζει τη μέγιστη επαφή με τις ρίζες που έχουν εισχωρήσει στο αποχετευτικό σύστημα και, κατ’ επέκταση, τα θετικά αποτελέσματα.
 • Οι κρύσταλλοι του R-D απελευθερώνουν μία χημική ουσία που απορροφάται, ‘’τρώγεται’’ στην πραγματικότητα, από τις ‘’πεινασμένες’’ ζωντανές ρίζες. Αυτή η ουσία τις σκοτώνει και προκαλεί τη γρήγορη αποσύνθεσή τους. Όταν καταστραφεί μία ρίζα, δεν θα ξαναμεγαλώσει ποτέ η ίδια ρίζα στη γραμμή αποχέτευσης.
 • Το R-D περιορίζει την τοξική δράση του στη ρίζα και δεν φθάνει στο κυρίως φυτό. Σκοτώνει, όμως, τις ρίζες που είναι έτοιμες να εισχωρήσουν στο αποχετευτικό σύστημα χωρίς να βρίσκονται ακόμα μέσα σε αυτό, μέσω των τριχοειδών ριζών που προπρορεύονται και βρίσκονται ήδη στο αποχετευτικό δίκτυο.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Μη χρησιμοποιήσετε το R-D για να απελευθερώσετε σωληνώσεις που είναι φραγμένες από λίπη ή είναι ελαττωματικές ή έχουν χαλασμένες συνδέσεις ή είναι φραγμένες από άλλες μηχανικές αιτίες. Αν και το R-D δεν θα προκαλέσει ζημιά, εντούτοις δεν είναι σχεδιασμένο για να λύνει τέτοιου είδους προβλήματα. Σχεδιάστηκε για να λύνει προβλήματα που προκαλούν οι ρίζες. Αν έχει χρησιμοποιηθεί προληπτικά, τότε γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι έχει εξολοθρεύσει τα τριχοειδή ριζίδια που είχαν αρχίσει να εισχωρούν στο δίκτυο της αποχέτευσης, και άρα το πρόβλημα οφείλεται σίγουρα σε άλλες αιτίες.

Μη σπαταλάτε το R-D χρησιμοποιώντας το σε περιόδους υψηλής χρήσης του αποχετευτικού συστήματος. Χρησιμοποιήστε το σε περιόδους κανονικής ή χαμηλής χρήσης του αποχετευτικού συστήματος, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα χημικά διαλύονται με αργό και άρα περισσότερο αποτελεσματικό τρόπο.

Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα όταν το σύστημα είναι τελείως βουλωμένο. Δώστε στο R-D χρόνο για να δράσει.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Για προληπτικές εφαρμογές:
Μία δόση 1kg κάθε άνοιξη και κάθε φθινόπωρο θα διατηρήσει τους σωλήνες της αποχέτευσης καθαρούς και με ελεύθερη ροή. Απλά ρίξτε το R-D στη λεκάνη της τουαλέτας ή άμεσα στον κεντρικό σωλήνα της αποχέτευσης. Αυτό είναι όλο που χρειάζεται να κάνετε.

Για μερικά φραγιματα:
Ένα κουτί 1kg συνήθως είναι αρκετό.

Για τελείως φραγμένα συστήματα:
Μπορεί να χρειαστούν 2-3kg. Στη συνέχεια, αφού επιτευχθεί η απόφραξη, θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσουν προληπτικές εφαρμογές. Η συνιστώμενη ποσότητα, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, είναι 1kg κάθε 6 μήνες, κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου, όταν οι ρίζες είναι περισσότερο ενεργές.

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΥΡΩ

5116

Αποφρακτικό R-D

28€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.
Επιβεβαιώστε την τιμή όταν θα παραγγείλετε, επειδή μπορεί να έχει αλλάξει.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

Σημείωση: Για τη συνολική παρουσίαση όλων των μεθόδων χημικού και μηχανικού καθαρισμού υδραυλικών εγκαταστάσεων από σκουριά, άλατα και άλλες ανόργανες και οργανικές επικαθίσεις που προτείνει η Smart Technical Solutions πατήστε εδώ.

Μοιράσου το στα social media