CESS-TIC

Καθαριστικό Αποφρακτικό Απορροφητικών Βόθρων

Χημικό υγρό που καθαρίζει τους απορροφητικούς βόθρους από λίπη και πουρί. Κάνει το βόθρο ξανά απορροφητικό, καθώς διανοίγει ξανά τους πόρους του εδάφους και αποκαθιστά την απορροφητικότητά του, περιορίζοντας έτσι ή καταργώντας εντελώς την ανάγκη για εκκενώσεις με βυτίο.
Υγροποιεί τα λίπη και τα σκληρυμένα απορρυπαντικά. Τακτική χρήση διατηρεί τους βόθρους στη σωστή λειτουργία.
Ασφαλές για όλα τα υλικά αποχέτευσης και για το περιβάλλον. Ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα στον βόθρο σας είτε είναι σηπτικός είτε απορροφητικός, υπάρχει το κατάλληλο προϊόν που μπορεί να σας λύσει τα χέρια. Ρωτήστε μας!
Δεν προξενεί καμία φθορά ή ζημιά στις αντλίες λυμάτων. Μάλιστα, τις βοηθάει να καθαρίζουν και αυτές από τα λίπη και άλλες επικαθίσεις που κάποια στιγμή θα τις έφραζαν και οι οποίες καταπονούν το μοτέρ της αντλίας καθώς εμποδίζουν την κίνησή της.

Δοσολογία:

  1. Όταν το πρόβλημα δεν έχει γίνει χρόνιο εδώ και πολλά έτη, τότε χρησιμοποιήστε 1gal δοχείο (3,78lt) για κάθε 8m3 ακάθαρτα του βόθρου.
  2. Όταν όμως ο βόθρος έχει ιδιαίτερα έντονο πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια, η αρχική δοσολογία είναι 2,5 φορές περισσότερο, δηλαδή 1gal δοχείο (3,78lt) για κάθε 3m3. Στη συνέχεια περιμένουμε 10-15 ημέρες και, αν δεν κατέβει η στάθμη των λυμάτων, τότε κάνουμε μία εκκένωση ακόμα και ρίχνουμε προϊόν στην κανονική δοσολογία.
  3. Συμβουλή για οικονομία στους βόθρους:
    Για οικονομία υλικού μπορείτε να αδειάσετε πρώτα το βόθρο και να αφήσετε μόνο λίγα κυβικά λυμάτων, ώστε να χρειαστείτε λιγότερα λίτρα. Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση θα επιτευχθεί διάνοιξη των πόρων του εδάφους μόνο στον πυθμένα και στα τοιχώματα μέχρι το ύψος της στάθμης. Τα τοιχώματα πάνω από το ύψος της στάθμης ενδέχεται να διανοιχθούν και αυτά σε δεύτερη φάση, αν προλάβει να ανεβεί η στάθμη πριν διανοιχθεί ο πυθμένας, οπότε το υλικό που θα περιέχουν τα λύματα θα δράσει και πάνω από το ύψος όπου θα βρίσκεται αρχικά η στάθμη.

Εμπιστευτείτε το, είναι ένα 100% εγγυημένο προϊόν.

Ο εύλογος προβληματισμός του κάθε υποψήφιου αγοραστή του CESS-TIC είναι η αμφιβολία του αν πράγματι θα “κάνει δουλειά” ή μήπως “πετάξει τα χρήματά του στον βόθρο”, όπως συχνά μας λένε στο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πελάτες. Αυτό είναι απόλυτα κατανοητό, και μάλιστα αυτή η αμφιβολία εντείνεται σε αρκετούς πελάτες που αποφάσισαν να μας εμπιστευτούν, όταν μετά την πρώτη εφαρμογή δεν διαπιστώσουν κάποια αισθητή διαφορά. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όπως αναφέραμε πιο πάνω, επειδή το στρώμα της επικάθισης στα τοιχώματα του βόθρου μπορεί να είναι πολύ παχύ και να χρειαστεί περισσότερες επαναλήψεις μέχρι να αποκατασταθει εντελώς η απορροφητικότητά του.

Σύγκριση κόστους με τη λύση του βυτίου ή την κατασκευή νέου βόθρου

Το κόστος του υλικού είναι, κατά κανόνα, πολύ μικρότερο σε σύγκριση με το κόστος της τακτικής κλήσης του βιτυοφόρου για την εκκένωση του βόθρου, που επιπλέον είναι μία δυσάρεστη διαδικασία, όταν πρέπει να επαναλαμβάνεται συχνά. Επίσης, σε σύγκριση με τη λύση της κατάργησης του βόθρου και τη δημιουργία νέου βόθρου λίγο πιο πέρα (εφόσον υπάρχει χώρος, φυσικά) και πάλι η λύση του CESS-TIC είναι πολύ πιο συμφέρουσα, αφού και ο καινούργιος βόθρος εξάλλου θα καταλήξει αργά ή γρήγορα στην ίδια κατάσταση. Παρόλα αυτά, πολλοί διστάζουν να το αγοράσουν, επειδή, όπως εξηγήσαμε πιο πάνω, αμφιβάλλουν για την αποτελεσματικότητά του και δεν τους αρέσει καθόλου η ιδέα ότι μπορεί να πετάξουν τα χρήματά τους.

Ο κατάλογος ικανοποιημένων πελατών θα διαλύσει κάθε αμφιβολία σας.

Για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να ξεπεράσουν αυτές τις φυσιολογικές αμφιβολίες, υπάρχει κατάλογος ικανοποιημένων πελατών με ονόματα και τηλέφωνα στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, που μπορεί να μας ζητήσει να του τον στείλουμε με email. Ο κατάλογος αυτός περιέχει ονόματα φυσικών προσώπων ή εταιρειών ή άλλων νομικών προσώπων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, τα οποία:

  1. Έλυσαν τα προβλήματα απορροφητικότητας και δυσοσμίας που είχαν στον βόθρο τους χάρη στο CESS-TIC.
  2. Τώρα έχουν γίνει τακτικοί πελάτες μας που αγοράζουν κάθε 6 μήνες την κατάλληλη ποσότητα του προϊόντος για τη συντήρηση του βόθρου τους, ώστε να μην έχουν ξανά τα ίδια προβλήματα.
  3. Μας έχουν επιτρέψει να δίνουμε τα τηλέφωνά τους σε κάθε ενδιαφερόμενο υποψήφιο αγοραστή του προϊόντος.

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΜΕ ΦΠΑ)

5104

Αποφρακτικό βόθρων Cess-tic 1gal δοχείο (3,78lt)

50,00

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.
Επιβεβαιώστε την τιμή όταν θα παραγγείλετε, επειδή μπορεί να έχει αλλάξει.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

Μοιράσου το στα social media