SIZZLE

Ισχυρό Καθαριστικό Αλάτων και Σκουριάς
με Αντιδιαβρωτική Προστασία Επιφανειών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Είναι μία χημική ισορροπημένη φόρμουλα που αποτελείται από τρία μέρη συμπυκνωμένου παρθένου υδροχλωρικού οξέως και ειδικούς αντιδιαβρωτικούς και κατασταλτικούς παράγοντες. Είναι η συνταγή του επαγγελματία για την ασφαλή, θετική και γρήγορη εξαφάνιση των μη οργανικών καταλοίπων (ουσιών), που περιορίζουν την ροή.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 • Διαλύει αποτελεσματικά άλατα, πουρί, σκουριές, τσιμέντο, στόκο, σκληρά άλατα από συστήματα νερού, αποβλήτων, θέρμανσης και ψύξης.
 • Είναι ασφαλές για χρήση σε σίδερο, ατσάλι χαλκό, μόλυβδο, μπρούτζο, μπακίρι, πλαστικό, πορσελάνη και σμάλτο που αντέχει στα οξέα.
 • Είναι ιδανικό για τη γρήγορη απομάκρυνση του πουριού, της σκουριάς, του τσιμέντου, του στόκου, των σκληρών ορυκτών καταλοίπων και άλλων μη διαλυτών αλάτων από δίκτυα νερού, αποβλήτων, καλοφιρέρ και κλιματισμού.
 • Απομακρύνει αποτελεσματικά τα κατάλοιπα: ανθράκων, φωσφωρικών αλάτων, οξειδίων ουρητικών αλάτων, στόκου και άλλων μη οργανικών αποθεμάτων.
 • Χρησιμοποιείται σε νέες και παλιές εγκαταστάσεις. Είναι ιδεώδες για προγράμματα προληπτικές συντήρησης και υγιεινής. Μειώνει στο ελάχιστο τις δαπανηρές βλάβες και συντηρεί τα δίκτυα στη μέγιστη λειτουργική τους απόδοση.
 • Ιδιαίτερα αποτελεσματικό όπου υπάρχει πολύ πουρί και κατάλοιπα στα χυτήρια, νοσοκομεία, σχολεία, γαλακτοβιομηχανίες, ξενοδοχεία, πανδοχεία, βιοτεχνίες γλυκών, εκτυπωτικά εργαστήρια, βιομηχανίες κτλ.
 • Το Sizzle διατίθεται σε πλαστικά δοχεία με βιδωτό πώμα.
 • Η τριπλής δράσης συνταγή διαλύει τα μη οργανικά κατάλοιπα, εξουδετερώνει τον αφρό, προστατεύει την εγκατάσταση (εξοπλισμό).

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΡΗ
Με κάθε δοχείο δίνεται δωρεάν το φακελάκι δοκιμής ΡΗ. Μ’ αυτό μπορούμε σίγουρα και αποτελεσματικά να επαληθεύσουμε αν έχουν απομακρυνθεί όλα τα ίχνη οξέως μετά την πλύση του δικτύου για να επαναφερθεί το δίκτυο στην κανονική λειτουργία. Το τεστ γίνεται εύκολα βυθίζοντας μια λωρίδα του επιστημονικού δοκιμαστικού χαρτιού στο νερό (διάλυση) και συγκρίνοντας το χρώμα με το ενδεικτικό διάγραμμα χρωμάτων οξύτητας ΡΗ. Το φακελάκι μπορεί ακόμα να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσης των καταλοίπων σαν έλεγχος της αποτελεσματικότητας και αντοχής της διάλυσης.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

 1. Το sizzle είναι μόνο για επαγγελματική χρήση και δεν πρέπει να πωλείται σε μη επαγγελματίες και να χρησιμοποιείται από αυτούς.
 2. Το sizzle είναι ένα ισχυρό οξύ και πρέπει να χρησιμοποιείτε πιστά τις οδηγίες χρήσης.
 3. Το sizzle δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με μάτια και ρούχα. Εκεί που χρησιμοποιείται πρέπει να υπάρχει καλός αερισμός.
 4. Το sizzle δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε δίκτυα αλουμινίου, μαγνησίου, κασσίτερου, νικελίου, ψευδαργύρου, χρωμίου ή γαλβανισμένου μετάλλου. Οι σμαλτωμένες επιφάνειες που δεν είναι ανθεκτικές στα οξέα, το τσιμέντο και το μάρμαρο προσβάλλονται επίσης από το sizzle. Όπως είναι δύσκολο να προληφθεί η επαφή του sizzle με υλικά που προσβάλλει, τα υλικά αυτά μπορούν να προστατευθούν με μία παχιά στρώση γράσου ή βαζελίνης.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

 • Το sizzle χρησιμοποιεί χημική αντίδραση για την απομάκρυνση των καταλοίπων υδρογονανθράκων, θειικών αλάτων, φωσφορικών αλάτων, οξειδίων, ουρητικών αλάτων και άλλων μη οργανικών καταλοίπων.
 • Όταν υπάρχουν υδρογονάνθρακες το sizzle κάνει ‘’μάγκωμα’’. Ο παραγόμενος αφρός εξουδετερώνεται από αντιαφροποιητικούς παράγοντες. Όταν γίνεται το ‘’μάγκωμα’’ μπορείτε να χρησιμοποιείτε το φακελάκι για να προσδιορίζετε πότε απομακρύνθηκαν όλα τα ανθρακικά άλατα. (Όταν το ‘’μάγκωμα’’ συνεχίζεται σημαίνει ότι υπάρχουν ανθρακικά άλατα που καταπολεμούνται ακόμα από το sizzle. Όταν υποχωρήσει το μάγκωμα τα ανθρακικά άλατα έχουν διαλυθεί ή έχει καταναλωθεί η διάλυση του sizzle και απαιτείται πρόσθετη ποσότητα).
 • Όταν απομακρύνονται διάφορα κατάλοιπα, πλην ανθρακικών αλάτων, δεν παρατηρείται ‘’μάγκωμα’’ και πρέπει να χρησιμοποιήσετε το φακελάκι δοκιμής του ΡΗ για τον προσδιορισμό των ενεργών οξέων.
 • Αφού αφήσετε αρκετό χρόνο για να δράσει το sizzle και ενώ βρίσκεται σε επαφή με τον υπό καθαρισμό εξοπλισμό, η παρουσία αδιάλυτων καταλοίπων εμφανίζεται από ένα ουδέτερο ή αλκαλικό αποτέλεσμα της δοκιμής της ενεργής διάλυσης του sizzle.
 • Ένα όξινο αποτέλεσμα δείχνει γενικά την απομάκρυνση των καταλοίπων ή την επαρκή ακόμα αντοχή του sizzle για την απομάκρυνση των υπολοίπων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Θερμαντήρες νερού αερίου:
16 λίτρα κρύου νερού και 4 λίτρα sizzle για κάθε 120 λίτρα χωρητικότητας του θερμαντήρα.
Σερπαντίνες ζεστού νερού:
Διάλυμα με 2 μέρη κρύου νερού και 1 μέρος sizzle.
Πύργοι ψύξεως, κοντένσερ και εναλλάκτες θερμότητας:
4 λίτρα sizzle για κάθε 80 λίτρα νερού που υπάρχουν στο σύστημα. Παραμονή 1-2 ώρες.
Μονάδες θέρμανσης:
Ίδια αναλογία που απαιτείται στις σερπαντίνες. Αν υπάρχει αντλία κυκλοφορίας νερού, μειώστε την αναλογία σε 5 μέρη νερού και 1 μέρος sizzle.
Λέβητες:
10 έως 15 μέρη νερού και 1 μέρος sizzle.
Ουρητήρια και λεκάνες τουαλέτας:
Αδιάλυτο. Όση ποσότητα απαιτείται.
Φραξίματα από τσιμέντο ή στόκο:
Αδιάλυτο. Όση ποσότητα απαιτείται.
Πορσελάνη και σμάλτο που αντέχει στα οξέα:
Συμπυκνωμένο ή διαλυμένο ανάλογα με το πρόβλημα.

Παρατηρήσεις:
– Όσο πιο συμπυκνωμένο είναι το διάλυμα τόσο πιο γρήγορα θα γίνει ο καθαρισμός. Για να αραιώσετε το sizzle θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ.
– Μετά τη χρήση να απομακρύνεται από το σύστημα (να ξεπλένεται καλά), για να αποφευχθεί τυχόν διάβρωση του εξοπλισμού (Οι αντιδιαβρωτικοί παράγοντες του Sizzle καθυστερούν τη διάβρωση,δεν την καταργούν εντελώς.)

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΜΕΓΕΘΟΣ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΥΡΩ

5301
5302

1/4gal
1gal

28,00
60,00

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

1gal = σχεδόν 4 λίτρα

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

Σημείωση: Για τη συνολική παρουσίαση όλων των μεθόδων χημικού και μηχανικού καθαρισμού υδραυλικών εγκαταστάσεων από σκουριά, άλατα και άλλες ανόργανες και οργανικές επικαθίσεις που προτείνει η Smart Technical Solutions πατήστε εδώ.

Μοιράσου το στα social media