Ανόδια Μαγνησίου εμβαπτιζόμενα σε σχήμα ράβδου

Ράβδοι Μαγνησίου σε Boiler

Με την εμβάπτιση μίας ανόδου μαγνησίου σε σχήμα ράβδου μέσα σε ένα μεταλλικό δοχείο νερού, επιτυγχάνεται καθοδική προστασία, δηλαδή προστασία από τη διάβρωση λόγω της ηλεκτρόλυσης, με την προϋπόθεση φυσικά ότι έχει γίνει η σωστή σύνδεση του ανοδίου σε σημείο γείωσης.

Ένα τυπικό παράδειγμα είναι οι ράβδοι μαγνησίου που περιέχουν όλοι οι ηλιακοί θερμοσίφωνες και πολλοί ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες.

Στην περίπτωση, όμως, των μεγάλων boilers θέρμανσης του νερού χρήσης, όπως αυτό της φωτογραφίας, μία ράβδος μαγνησίου δεν αρκεί. Γι’ αυτό, σε αυτήν την περίπτωση, με τη χρήση των κατάλληλων συνδετικών εξαρτημάτων, δημιουργούμε μία συστοιχία από ράβδους μαγνησίου, που καλύπτουν ολόκληρο το μήκος του boiler, όπως δείχνει η φωτογραφία. Όταν το boiler είναι κατακόρυφο, τότε η συστοιχία κρεμιέται από το πάνω μέρος του boiler. Για την τοποθέτηση της μούφας διατομής 1¼” χρειάζεται να ανοιχτεί μία τρύπα, εκτός αν υπάρχει ήδη έτοιμη υποδοχή για τη μούφα.

Για μεγέθη και τιμές ανοδίων μαγνησίου σε σχήμα ράβδου επικοινωνήστε μαζί μας.

Εναλλακτικά, μπορεί να εγκατασταθεί μία συσκευή καθοδικής προστασίας STOPCOR, που είναι πιο απλή στην εγκατάστασή της, έχει δε αρκετά ακόμα σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των εμβαπτιζόμενων ράβδων μαγνησίου. Τα πλεονεκτήματα αυτά παρουσιάζονται αναλυτικά στη σελίδα:
Σύγκριση των Συσκευών STOPCOR με τα Εμβαπτιζόμενα Ανόδια για την Καθοδική Προστασία σε Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Για τη συγκριτική παρουσίαση των διαφόρων μεθόδων καθοδικής προστασία πατήστε εδώ.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

Μοιράσου το στα social media