Χυτά Ενιαία Δάπεδα

Concrete collection

Béton Ciré (“μπετόν σιρέ”), τύπου Tadelakt –
μαροκινός οργανικός σοβάς)

Πραγματικά αριστουργήματα
υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας
σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Ιδανικά και για ανακαινίσεις, χάρη στο μικρό πάχος τους.

Δείτε επίσης: Τεχνική GFRC με Glass Fiber – Τσιμεντένια Έπιπλα Μπάνιου & Κουζίνας Υψηλής Αισθητικής

Ενιαίο μονοκόμματο δάπεδο, χωρίς αρμούς, σε μορφή Ιταλικής σπατουλαριστής κερωμένης πατητής τσιμεντοκονίας, σε απεριόριστες αποχρώσεις και σχέδια παραδοσιακά, παλαιωμένα, έθνικ, μοντέρνα, με ειδικές αντιχαρακτικές ιδιότητες, μεγάλη αντοχή σε χημικά και λεκέδες, απόλυτη στεγανότητα, μεγάλη ελαστικότητα (3,5Ν/mm2), μεγάλη αντοχή στην κρούση (32Ν/ mm2), ιδανικά και για ενδοδαπέδια θέρμανση χάρη στην ελαστικότητά τους που απορροφά τις συστολοδιαστολές που συμβαίνουν εξαιτίας της θερμότητας, χωρίς να προκαλούνται φθορές στην επιφάνεια (γι’ αυτό και δεν χρειάζονται αρμοί).

Εφαρμόζεται σε καινούργια κτίρια, αλλά και κατευθείαν πάνω σε πλακάκια, μωσαϊκά, μάρμαρα, με μέγιστο πάχος 5mm. Σε περιπτώσεις ανακαινίσεων είναι σίγουρα μία πολύ πιο συμφέρουσα λύση, αλλά και αισθητικά πιο όμορφη, από την αποξήλωση του παλιού δαπέδου και την κατασκευή καινούργιου με παρόμοια υλικά (πλακάκια, μάρμαρα κτλ.).

Για την προστασία της επιφάνειας εφαρμόζεται ειδικό αντιχαρακτικό βερνίκι δαπέδων δύο συστατικών σε ματ, σατινέ και γυαλιστερό, με αντίσταση στα χημικά (UNI EN ISO 2812-1 method 2) και αντίσταση στην τριβή (>3.0Ν/mm2). Εναλλακτικά, μπορούν να εφαρμοστούν τα υδρόφοβα και ελαιόφοβα ακρυλικά προϊόντα WINWET.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:

ΤΙΜΕΣ:

  • υλικά + εργασία: 30-45 ευρώ το τ.μ.
  • υλικά: 13-17 ευρώ το τ.μ.

Παρατηρήσεις:

  • Για μεγάλες επιφάνειες γίνονται καλύτερες τιμές, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε εφαρμογής.
  • Για πολύ μικρές επιφάνειες με περίπλοκους σχηματισμούς (π.χ. σκαλοπάτια, πάγκοι, μπανιέρες, ντουζιέρες, νεροχύτες) συνήθως υπάρχει επιπλέον χρέωση.
  •  Οι ακριβείς τιμές για κάθε έργο δίνονται με γραπτή προσφορά μετά από αυτοψία του τεχνικού μας. Η αυτοψία δεν χρεώνεται ούτε συνεπάγεται υποχρέωση του πελάτη να μας προτιμήσει.
  • Για να υποβάλουμε την προσφορά μας σε περιοχές εκτός Αττικής, στείλτε μας φωτογραφίες του χώρου σας, για να τις δει ο τεχνικός μας και να εκτιμήσει το έργο, χωρίς να χρειαστεί να κάνει αυτοψία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κερωμένη πατητή τσιμεντοκονία (Béton Ciré, “μπετόν σιρέ”, τύπου Tadelakt) της CONCRETE COLLECTION που παρουσιάζεται εδώ δεν έχει καμία σχέση με την απλή παραδοσιακή πατητή τσιμεντοκονία, η οποία είναι μία σαφώς πιο οικονομική λύση, που όμως εύκολα φθείρεται με την πτώση αιχμηρών αντικειμένων, την τριβή με ρόδες, το περπάτημα με τακούνια κτλ., που της προκαλούν ξεφλουδίσματα, σπασίματα στις άκρες και ρηγματώσεις. Η τσιμεντοκονίες της CONCRETE COLLECTION ακολουθούν αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές και έχουν αντοχές μεγαλύτερες και από αυτές των βιομηχανικών δαπέδων σε κάθε είδους φθορά, ενώ παράλληλα χάρη στο κέρωμά τους δεν αφήνουν ελαιώδεις ουσίες και άλλους ρύπους να διεισδύσουν στους πόρους τους: ακόμα και αν η κηλίδα μείνει για μέρες επάνω τους, με ένα απλό σκούπισμα φεύγει εντελώς.

   

     

   

   

Μοιράσου το στα social media