Χυτά Ενιαία Δάπεδα

FLEURIT

Διακοσμητικά πατώματα χαλικιού
(stone carpets)

Πραγματικά αριστουργήματα
υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας
σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Ιδανικά και για ανακαινίσεις, χάρη στο μικρό πάχος τους.

Διακοσμητικό, χωρίς αρμούς, διατηρείται εύκολα, με εξαιρετική αντίσταση στη φθορά και με υψηλή αντοχή, είναι μερικές μόνο από τις εξαιρετικές ιδιότητες πού έχουν τα stone carpets της Fleurit.

Εφαρμόζεται σε καινούργια κτίρια, αλλά και κατευθείαν πάνω σε πλακάκια, μωσαϊκά, μάρμαρα, με πολύ μικρό πάχος. Σε περιπτώσεις ανακαινίσεων είναι σίγουρα μία πολύ πιο συμφέρουσα λύση, αλλά και αισθητικά πιο όμορφη, από την αποξήλωση του παλιού δαπέδου και την κατασκευή καινούργιου με τα ίδια ή παρόμοια υλικά (πλακάκια, μάρμαρα κτλ.).

Το διακοσμητικό χαλί από πέτρα, γνωστό και σαν πάτωμα χαλικιού, είναι ένα πάτωμα που αποτελείται από αμέτρητα μικροσκοπικά βότσαλα χαλαζία συνδεδεμένα μεταξύ τους με ειδικό ρητινούχο διάφανο υλικό. Το χρώμα, η σύνθεση των κόκκων και το φινίρισμα μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε ανάγκη και ιδέα. Για κάθε εσωτερικό χώρο, γραφείο ή σπίτι, υπάρχει και η ιδανική επιλογή ενός χαλιού από πέτρα. Η ζεστασιά που αναδύεται από αυτά τα πατώματα καθώς και η υψηλή αντοχή τους είναι το μυστικό της μοναδικής επιτυχίας τους. Είναι δυνατή η στεγανοποίησή τους με ειδικές διάφανες κόλλες, εάν απαιτείται. Αυτό σημαίνει ότι το πάτωμα μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα. Όλα τα είδη διακοσμητικών εφαρμογών μπορούν να γίνουν, όπως είναι π.χ. τα λογότυπα και τα διακοσμητικά περιθώρια. Ο αέρας που περνάει ανάμεσα από τα χαλίκια είναι καλός αγωγός της θερμότητας κάνοντας το χαλί ιδανικό για περιπτώσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Κανένα άλλο διακοσμητικό πάτωμα δεν έχει τόσες χρήσεις!

Είναι, μάλιστα, ιδανικά για ενδοδαπέδια θέρμανση χάρη στην ελαστικότητά τους, που απορροφά τις συστολοδιαστολές που συμβαίνουν εξαιτίας της θερμότητας, χωρίς να προκαλούνται φθορές στην επιφάνεια (γι’ αυτό και δεν χρειάζονται αρμοί).

Η πληθώρα από σχέδια και η προσαρμοστικότητα των χαλιών μας από πέτρα τα κάνουν ιδανικά για διάφορα είδη υποστρωμάτων. Ένα χαλί μπορεί να τοποθετηθεί σε συμπαγές δάπεδο, σε υπάρχοντα χαλιά από πέτρα, ακόμη και σε πλακόστρωτα πατώματα μετά από την κατάλληλη επεξεργασία για κάθε περίπτωση. Μπορούν να τοποθετηθούν επίσης και σε ξύλινα πατώματα, αρκεί το ξύλινο πάτωνα να είναι όσο γίνεται περισσότερο μονοκόμματο. Αυτό γίνεται με τη χρήση ειδικών κοντραπλακέ, τα οποία σταθεροποιούνται στο ξύλινο πάτωμα.

Τα χαλιά μας συντηρούνται εύκολα. Ζεστό νερό και χρήση βούρτσας είναι αρκετά για τους λεκέδες και ηλεκτρική σκούπα για να κρατηθεί σε άριστη κατάσταση. Ο ετήσιος πολύ καλός καθαρισμός συνιστάται επίσης. Αυτό γίνεται με άφθονο ζεστό νερό, βούρτσα και ηλεκτρική σκούπα νερού. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε σε μια από τις εταιρείες καθαρισμού χαλιών από βότσαλα, οι οποίες χρησιμοποιούν μία μηχανή καθαρισμού Duplex, η οποία αφήνει το χαλί σας καινούργιο.

Διαλέξτε αξιοπιστία, διαλέξτε ένα χαλί από πέτρα της Fleurit. H Fleurit έχει καθιερωθεί σαν μία από τις πιο μεγάλες εταιρείες στον χώρο των διακοσμητικών χαλιών από βότσαλα τα τελευταία 30 χρόνια. Οι επαγγελματικές συμβουλές μας σε συνδυασμό με τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων και τη σταθερή μας ποιότητα εγγυώνται ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε προσδοκία σας.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:

ΤΙΜΕΣ:
εργασία + υλικά: από 75 ευρώ το τ.μ.
υλικά: από 45 ευρώ το τ.μ.
Παρατηρήσεις:
– Για πολύ μικρές επιφάνειες με περίπλοκους σχηματισμούς (π.χ. σκαλοπάτια, πάγκοι) συνήθως υπάρχει επιπλέον χρέωση.
– Οι ακριβείς τιμές για κάθε έργο δίνονται με γραπτή προσφορά μετά από αυτοψία του τεχνικού
μας. Η αυτοψία δεν χρεώνεται ούτε συνεπάγεται υποχρέωση του πελάτη να μας προτιμήσει.

 

   

   

   

       

       

       

       

Μοιράσου το στα social media