Ηλεκτρομηχανολογικά Έργα & Συντηρήσεις

Δείτε στο Αριστερό Μενού κάποια από τα είδη ηλεκτρομηχανολογικών έργων που αναλαμβάνει η Smart Technical Solutions.

Για άλλα είδη ηλεκτρομηχανολογικών έργων που δεν αναφέρονται εδώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η/M ΜΕΛΕΤΕΣ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ

Σκοπός της Smart Technical Solutions είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο εύρος του συνόλου των σύγχρονων Μηχανολογικών και Ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που χρειάζονται για την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών – επιχειρηματιών. Η εταιρεία, με την πολυετή εμπειρία της, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και τα πιο εξειδικευμένα συνεργεία, προσφέρει τις υπηρεσίες της για κάθε βιομηχανικό και βιοτεχνικό χώρο.

Επιπλέον, η εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες μελέτες και διαδικασίες για την έκδοση αδειών εγκατάστασης και λειτουργίας επαγγελματικών-βιοτεχνικών-βιομηχανικών χώρων (περιβαλλοντικές μελέτες, τεχνικές εκθέσεις, μελέτες πυρασφάλειας, Υγειονομική – Κτηνιατρική Υπηρεσία κτλ.), καθώς και για τον εκσυγχρονισμό, μετεγκατάσταση ή την ανανέωση, επέκταση ή επαύξηση αυτών. Με άλλα λόγια αναλαμβάνουμε πλήρως τη διαχείριση-παρακολούθηση του πλήρους φακέλου με όλες τις άδειες που απαρτίζουν μία βιοτεχνία-βιομηχανία-αποθήκη, απαλλάσσοντας τον πελάτη από την ταλαιπωρία της γραφειοκρατίας με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Η/M ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Τέλος, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων, βιομηχανιών, δημόσιου τομέα κ.ά. Για περισσότερες πληροφορίες και για σύνταξη αναλυτικής πρότασης μετά από αυτοψία και μελέτη για τη συντήρηση των εγκαταστάσεών σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου το στα social media