Προϊόντα για επαγγελματική χρήση

Καλέστε 2262056097-8 και 6977588308, για να εξυπηρετηθείτε άμεσα.

Α. Συστήματα Υαλοπετασμάτων Αλουμινίου

Οι αυξημένες απαιτήσεις δόμησης στις σύγχρονες πόλεις έχουν επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην κατασκευαστική άποψη της νέας εποχής.

Σήμερα, η χρήση των υαλοπετασμάτων στην κάλυψη των κτιρίων αναταποκρίνεται ιδανικά στις προσκλήσεις της αρχιτεκτονικής δημιουργίας. Τα συστήματα Ε-85 ΤΙΤΑΝ και Ε-8000 ΥΠΕΡΙΩΝ είναι οι πιο εξελιγμένες σειρές υαλοπετασμάτων στην Ελληνική αγορά.
Είναι συστήματα υαλοπετάσματων ειδικών απαιτήσεων, τα οποία έχουν μελετηθεί με βάση τις σύγχρονες αντιλήψεις αισθητικής και λειτουργικότητας των κατασκευών.
Είναι η πλέον αξιόπιστες επιλογές και για το λόγο αυτό συγκεντρώνουν την προτίμηση των κατασκευαστών μεγάλων έργων. Έχουν εφαρμοστεί σε προσόψεις κτιρίων, εμπορικά κέντρα, σταθμούς και αεροδρόμια και στα Ολυμπιακά Έργα του 2004.
 

Συστήματα υαλοπετασμάτων Ε-8000 ΥΠΕΡΙΩΝ

Ε-8000 ΥΠΕΡΙΩΝ

Το “εξελιγμένο” σύστημα
Το σύστημα Ε-8000 ΥΠΕΡΙΩΝ είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα υαλοπετασμάτων που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά το 2002.
 

Συστήματα υαλοπετασμάτων Ε-85 ΤΙΤΑΝ

 

Ε-85 ΤΙΤΑΝ

Το «σύγχρονο» σύστημα
Η Ε-85 ΤΙΤΑΝ είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα υαλοπετασμάτων που παρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά. Είναι προϊόν έρευνας 2,5 ετών στο οποίο έχει ενσωματωθεί όλη η τεχνογνωσία των ενεργειακών κτιρίων και η εμπειρία 35 ετών.
Β. Σύστημα Σκιαδίων Αλουμινίου

Σύστημα Σκιαδίων Ε-66 ΑΥΡΑ

 

Ε-66 ΑΥΡΑ

Σκίαση και αερισμός
Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των σύγχρονων κτιρίων, με στόχο τη βέλτιστη ενεργειακή τους ταυτότητα, επιβάλει τη χρησιμοποίηση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.
Μοιράσου το στα social media