Πόρτες Αλουμινίου

Καλέστε 2262056097-8 και 6977588308, για να εξυπηρετηθείτε άμεσα.

Η Smart Technical Solutions εμπορεύεται ελληνικές πόρτες εισόδου, οι οποίες αποτελούνται από διαμορφωμένο φύλλο αλουμινίου στην εξωτερική και εσωτερική πλευρά της πόρτας ή μόνον στην εξωτερική. Το γέμισμα της πόρτας είναι Styrofoam (εξηλασμένη πολυστερίνη υψηλής πυκνότητας) ή Μ.D.F., υλικό μεγάλης αντοχής, ασφάλειας και μόνωσης.

Τα τζάμια είναι διπλά με διάκενο 8mm, με υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση και μπορεί να είναι βιτρώ. Οι κάσες των πορτών έχουν τρεις διαστάσεις ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη και το υπάρχον άνοιγμα.

Τα πάνελ διακρίνονται για τον παραδοσιακό και νεοκλασσικό τους χαρακτήρα, συνδυάζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια. Τα πάνελς κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, με διακοσμητικά μέρη από χυτό αλουμίνιο που χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανοιγοανακλινόμενου παραθύρου για αυξημένη λειτουργικότητα και παραδοσιακό ύφος.

Εκτός όμως από το παραδοσιακό στυλ, υπάρχει και η πιο μοντέρνα πρόταση, συνδυάζουν τα πλέον σύγχρονα υλικά, όπως χυτό γυαλί (fussed glazing) με ανοξείδωτο μέταλλο (inox) και αλουμίνιο, τα οποία διατίθενται σε πολλά πρωτοποριακά σχέδια και χρωματισμούς, καθώς και σε πολλές αποχρώσεις απομίμησης ξύλου για τους πιο απαιτητικούς. Τα τζάμια τους είναι διπλά και οι προστατευτικές ασφάλειες είναι από ατσάλι, για ενισχυμένη προστασία στη θραύση.

Πόρτες Αλουμινίου

Μοιράσου το στα social media