Μεταλλικές Επενδύσεις Προσόψεων Κτιρίων

Καλέστε 2262056097-8 και 6977588308, για να εξυπηρετηθείτε άμεσα.

Η Smart Technical Solutions προτείνει τις εξής εναλλακτικές λύσεις για τη μεταλλική επένδυση κτιρίων:

1. Etalbond

Το Etalbond είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο προϊόν, του οποίου τα μοναδικά χαρακτηριστικά διευκολύνουν τη δημιουργική αρχιτεκτονική σχεδίαση. Καμπύλες και επίπεδες επιφάνειες με ζωηρά χρώματα δημιουργούν νέα φινέτσα σε κτίρια και κατασκευές κάθε είδους.

Ελκυστικό και ευέλικτο, το Etalbond είναι η απόλυτη λύση μεταλλικής επικάλυψης για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες σε νέες κατασκευές και ανακαινίσεις. Το υλικό είναι δύσκαμπτο, ελαφρύ, ανθεκτικό και έχει ικανοποιητικές μονωτικές ιδιότητες, εξασφαλίζοντας έτσι κτίρια αποδοτικά από ενεργειακή άποψη. Επιπρόσθετα, μορφοποιείται εύκολα σε ποικιλία σχημάτων (επεξεργασία του Etalbond) και εγκαθίσταται εύκολα.

Περισσότερα

2. Τιτανιούχος ψευδάργυρος

Ένα από τα πλέον «αδικημένα» μέταλλα στη χώρα μας, αν και έχει παρουσία περισσότερο από έναν αιώνα στις χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, είναι ο τιτανιούχος ψευδάργυρος (zinc). Χάρη στην εύπλαστη φύση του αλλά και στην αξιοσημείωτη αντοχή του, η φήμη του zinc ως υλικού κατεξοχήν προορισμένου για την επικάλυψη εξωτερικών αλλά και εσωτερικών επιφανειών, αρχίζει βαθμιαία να εξαπλώνεται στη χώρα μας.

Περισσότερα

3. ENF Πάνελ

Τα φύλλα αλουμινίου ELVAL ENFTM είναι μη εύφλεκτα και πλήρως εναρμονισμένα με τους διεθνείς κανονισμούς πυροπροστασίας για υλικά κτιρίων.

Το μη εύφλεκτο ELVAL  ENFTM καθίσταται απαραίτητο σε κλιμακοστάσια κινδύνου, όπως και σε χώρους που θα μπορούσαν να μετατραπούν, σε περίπτωση πυρκαγιάς, σε παγίδα.

Περισσότερα

Μοιράσου το στα social media