Ελαιοχρωματισμοί

με απλές ή ανακλαστικές βαφές
και προστασία επιφανειών

Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει με δικά της συνεργεία
και υλικά τον ελαιοχρωματισμό και την τελική προστασία των βαμμένων
επιφανειών από ρύπους, graffiti, φθορές, ηλιακή ακτινοβολία, πάγο κτλ.

Τα έργα εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια
χρηματοδοτούνται από προγράμματα επιδοτήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΑΣΤΑΡΙ
Σε αντίθεση με τα κοινά αστάρια της αγοράς, η εταιρεία χρησιμοποιεί το δικής της τεχνολογίας υγρομονωτικό ακρυλικό αστάρι εμποτισμού Betostal F18, που εξασφαλίζει στεγνό σοβά, προστασία από τον πάγο και σημαντική εξοικονόμηση θερμότητας λόγω ξηρού σοβά. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΒΑΦΗ ΑΠΛΗ Ή ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ (ΨΥΧΡΗ – ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΗ)
Η εταιρεία χρησιμοποιεί στα έργα της, τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους, το δικής της τεχνολογίας ακρυλικό χρώμα Coverlack 935, που έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα χρώματα της αγοράς. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Όμως, για δροσιά το καλοκαίρι και οικονομία θερμότητας το χειμώνα, συνιστά στους πελάτες της με μικρό επιπλέον κόστος να προτιμήσουν τη θερμομονωτική ανακλαστική ή ψυχρή βαφή Antitherm, που είναι επίσης δικής της τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ
Τα συνεργεία της εταιρείας δεν περιορίζονται απλά και μόνο σε μία καλή βαφή του κτιρίου. Αναλαμβάνουν και την προστασία του έργου τους σε βάθος χρόνου, ώστε η επιφάνεια να παραμείνει αναλλοίωτη για μία δεκαετία τουλάχιστον. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε έργου χρησιμοποιείται ένα από τα πιο κάτω υλικά:
Contraqua 7/50, η πολύπλευρη προστασία επιφανειών: Υδρόφοβη και ελαιόφοβη ρητίνη με πολύ καλό δείκτη προστασίας UV για υγρομόνωση και αποφυγή ρωγμών, ξεφλουδίσματος, λερώματος και ξεθωριάσματος σε βαμμένους τοίχους, κεραμίδια κ.ά. κατακόρυφες και επικλινείς επιφάνειες. Αποτρέπει την παγοπληξία σοβάδων και χρώματος. Επειδή εφαρμόζεται αραιωμένη, δε δημιουργεί πέτσα και κατά συνέπεια δεν ξεφλουδίζει. Επιτυγχάνει και μερική θερμομόνωση από το ψύχος, γιατί διατηρεί τους τοίχους στεγνούς και άρα καταργεί την ψύξη λόγω εξάτμισης.
Stainblocker, ελαιόφοβο και υδρόφοβο προστατευτικό υλικό: Ενδείκνυται για όλων των ειδών τις επιφάνειες. Δεν προκαλεί καμία χρωματική αλλοίωση της επιφάνειας, ούτε προσδίδει γυαλάδα. Ουσίες που θα πέσουν στην επιφάνεια αφαιρούνται εύκολα με ένα βρεγμένο πανί. Επιτυγχάνει, επίσης, και απόλυτη αδιαβροχοποίηση των επιφανειών πάνω στις οποίες εφαρμόζεται, προσδίδοντάς τους τέλεια υδροφοβία. Με το STAINBLOCKER μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι οι τοίχοι σας δε θα γεμίσουν graffiti, ότι τα μπαλκόνια σας δε θα καταστραφούν από τις κουτσουλιές και ότι μετά το barbeque δε θα αφήσετε πίσω σας μία βεράντα με ανεξίτηλους λεκέδες στο δάπεδο.
Aquablock, υδρόφοβη ακρυλική ρητίνη, που αδιαβροχοποιεί αρμούς, μάρμαρα, πέτρα, μωσαϊκό, βαμμένους τοίχους κτλ., όπως και το Betostal SLV, με την επιπλέον ιδιότητα της υδροφοβίας, δηλαδή το νερό δε στέκεται καθόλου πάνω στην επιφάνεια, φεύγει όπως ο υδράργυρος. Κατάλληλο και για την προστασία μεταλλικών επιφανειών από την οξείδωση. Έχει αντικολλητικές ιδιότητες.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΨΙΑ, ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Για δωρεάν αυτοψία, μελέτη και προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας επισκεφθεί μηχανικός μας με μεγάλη εμπειρία, που είναι σε θέση να εντοπίσει και τυχόν κρυφά προβληματικά σημεία στο έργο για την αποφυγή μελλοντικής ταλαιπωρίας σας.

ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Για να δείτε τον κατάλογο συμβεβλημένων αντιπροσώπων και συνεργείων μας, πατήστε εδώ. Αν δεν βρείτε συνεργείο στην περιοχή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου το στα social media