Μονώσεις Ταρατσών

Στεγανοποίηση και Θερμομόνωση

Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει με δικά της συνεργεία
και υλικά τη μόνωση υγρασίας και θερμότητας σε ταράτσες.

Τα έργα εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια
χρηματοδοτούνται από προγράμματα επιδοτήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΜΟΝΩΣΗ ΥΓΡΑΣΙΑΣ
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα στα έργα της εταιρείας είναι η μέθοδος του εμποτισμού που ακολουθεί στις μονώσεις ταρατσών, μία μέθοδος κατά την οποία οι πόροι των επιφανειών σφραγίζονται είτε με ακρυλικές ρητίνες δικής της τεχνολογίας (μέθοδος WINWET) είτε με στεγανούς κρυστάλλους από πυριτικά άλατα (μέθοδος PENETRON). Για περισσότερες πληροφορίες και για τις δύο μεθόδους πατήστε εδώ.

ΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Επίσης, ένα ακόμα πλεονέκτημα στις μονώσεις ταρατσών που περιλαμβάνουν και μόνωση θερμότητας είναι η συνδυασμένη χρήση των νέας τεχνολογίας ανακλαστικών βαφών με τα κλασικά θερμομονωτικά υλικά. Έτσι, επιτυγχάνει πολύ καλύτερη θερμομόνωση, αφού η μία μέθοδος συμπληρώνει την άλλη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΨΙΑ, ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Για δωρεάν αυτοψία, μελέτη και προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας επισκεφθεί μηχανικός μας με μεγάλη εμπειρία στις μονώσεις ταρατσών, που είναι σε θέση να εντοπίσει και τυχόν κρυφά προβληματικά σημεία στο έργο για την αποφυγή μελλοντικής ταλαιπωρίας σας.

ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Για να δείτε τον κατάλογο συμβεβλημένων αντιπροσώπων και συνεργείων μας που ασχολούνται με σοβαρότητα και επαγγελματισμό με τις μονώσεις ταρατσών, πατήστε εδώ. Αν δεν βρείτε συνεργείο στην περιοχή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
Οι τεχνολογίες PENETRON και WINWET καλύπτουν, εκτός από τις μονώσεις ταρατσών, και όλων των ειδών τις περιπτώσεις, από τα θεμέλια μέχρι τα κεραμίδια, από πλακόστρωτα μέχρι γέφυρες και υδροηλεκτρικά φράγματα, παρέχοντας μία σειρά από οφέλη, όπως προστασία από ρύπους, ενίσχυση αντοχών, στεγανοποίηση, φινίρισμα, αισθητικό αποτέλεσμα, ανάλογα με το είδος της κάθε εφαρμογής. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ
Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει επίσης τις μονώσεις ταρατσών με στεγάνωση δωμάτων (ταρατσών) με ασφαλτόπανα (ασφαλτοτάπητες), ασφαλτικά γαλακτώματα και επικαλυπτικά ελαστομερή, εάν αυτό ζητηθεί από τους πελάτες της. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα θα βρείτε στο Αριστερό Μενού ή εδώ.

Μοιράσου το στα social media