Στεγανοποίηση

υπογείων, δεξαμενών, θεμελίων, ζαρντινιέρων,
ταρατσόκηπων, τοιχίων, φρεατίων,
ανερχόμενης υγρασίας κ.ά.

Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει με δικά της
συνεργεία και υλικά στεγανοποιήσεις κάθε είδους.

ΣΥΣΤΗΜΑ PENETRON: μία αξιοσημείωτη τεχνολογία
Το μεγάλο πλεονέκτημα στα έργα της εταιρείας είναι η μέθοδος του εμποτισμού που ακολουθεί, κατά την οποία οι πόροι των επιφανειών σφραγίζονται με στεγανούς κρυστάλλους από πυριτικά άλατα (μέθοδος PENETRON). Με την τεχνολογία αυτή στεγανοποιείται το σκυρόδεμα σε όλο του το πάχος και ο μεταλλικός οπλισμός παραμένει για πάντα στεγνός και δεν διαβρώνεται. Επίσης, είναι δυνατή η στεγανοποίηση γεμάτης δεξαμενής χωρίς να χρειαστεί να αδειάσει: η επέμβαση στην εξωτερική πλευρά των τοιχίων εξαπλώνεται σταδιακά σε όλο το πάχος τους. Το ίδιο ισχύει και για στεγανοποίηση αρνητικών πιέσεων σε υπόγεια ή ανερχόμενης υγρασίας σε ισόγεια. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ (για το θέμα της προστασίας κατά της διάβρωσης του χαλύβδινου οπλισμού σκυροδέματος δείτε επίσης τη σελίδα STOPCOR).

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ WINWET: για απλή υγρασία σε σκυρόδεμα ή για πλήρη στεγανοποίηση άλλων υλικών
Για στεγανοποίηση σε σοβάδες, πέτρα, μωσαϊκό και άλλες επιφάνειες που βρίσκονται σε συνεχή επαφή με  υγρασία ή με νερό ή για τοιχία και δάπεδα από σκυρόδεμα που απλά υγραίνονται χωρίς να υπάρχει διαρροή νερού, εφαρμόζονται τα υλικά WINWET, τα οποία είναι επίσης εμποτισμού όπως και τα υλικά PENETRON, αλλά είναι πιο απλά στην εφαρμογή τους. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΨΙΑ, ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Για δωρεάν αυτοψία, μελέτη και προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας επισκεφθεί μηχανικός μας με μεγάλη εμπειρία, που είναι σε θέση να εντοπίσει και τυχόν κρυφά προβληματικά σημεία στο έργο για την αποφυγή μελλοντικής ταλαιπωρίας σας.

ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Για να δείτε τον κατάλογο συμβεβλημένων αντιπροσώπων και συνεργείων μας, πατήστε εδώ. Αν δεν βρείτε συνεργείο στην περιοχή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου το στα social media