Σύστημα  – Seal Coat

Απλή Επαλειφόμενη στεγανοποίηση

Περιγραφή:
Το Seal Coat αποτελεί το τσιμεντοειδές υλικό των Seal Coat Systems το οποίο είναι εμπλουτισμένο με πολυμερή υλικά και τα αδρανή του έχουν μια τέτοια διαβαθμισμένη κοκκομετρία που το καθιστούν ιδανικό για απλές συμβατικές στεγανοποιήσεις με μεγάλη αντοχή στη μηχανική τριβή και καταπόνηση. Σε κατάλληλα προετοιμασμένη επιφάνεια και μετά την διάλυση των πολυμερών που περιέχει, εξασφαλίζεται η πολύ καλή πρόσφυση και μηχανική αγκύρωση.
Χρήσεις:
Το Seal Coat χρησιμοποιείται για στεγανοποιήσεις επιφανειών σκυροδέματος, τσιμεντοκονιαμάτων και άλλων επιφανειών οι οποίες υπόκεινται σε θετικές και μικρές αρνητικές πιέσεις νερού. Σε περίπτωση που οι αρνητικές πιέσεις είναι υψηλές επιβάλλεται ο συνδυασμός του με το επαλειφόμενο στεγανωτικό χημικής δράσης και ανάπτυξης κρυστάλλων Penetron το οποίο θα πρέπει να προηγηθεί του Seal Coat.

 Πλεονεκτήματα:
•Ενός συστατικού ανόργανου τσιμεντοειδές υλικό
•Εύκολο στην εφαρμογή με βούρτσα ή ψεκασμό
•Άριστη πρόσφυση σε κατάλληλα προετοιμασμένη επιφάνεια
•Διαπερατό από υδρατμούς
•Υψηλή αντοχή σε μηχανική τριβή και καταπόνηση

Συσκευασία:
Σάκοι των 22,68 kgr

Κατανάλωση;
Η κατανάλωση εξαρτάται από την τραχύτητα του υποστρώματος και τις απαιτήσεις της στεγανοποίησης.
Η συνήθης κατανάλωση είναι 2- 3 kgr/m2 σε δύο στρώσεις.

Ανάμιξη:
Αναμίξτε σε περίπου 5,7lt νερό, ένα (1) σακί 22,68 kgr Seal Coat ή αντίστοιχες αναλογίες.

Τρόπος Εφαρμογής:
1.Υγραίνουμε μέχρι κορεσμού την επιφάνεια εφαρμογής λίγο πριν την επίστρωση του υδαρούς μείγματος του Seal Coat.
2.Eφαρμόζουμε ομοιόμορφα το υδαρές μείγμα του Seal Coat με κοντού τριχώματος βούρτσα, εξασφαλίζοντας το γέμισμα των πόρων, των οπών και των κενών της επιφάνειας πάνω στην οποία εφαρμόζεται.
3.Για καλύτερη απόδοση της στεγανοποίησης εφαρμόζουμε μια δεύτερη επίστρωση κάθετα στην πρώτη εφόσον η πρώτη δεν τραυματίζεται. Προτείνουμε εντός 12 ωρών ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

 

Μοιράσου το στα social media